ОКТОМВРИйче я кажи- зъбче имаш ли си ти?

• 26 478
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Привет и от мен
айде и аз да се запиша в новата тема .
Как сте милички ? немога да ви изчета  ooooh! няколко дни бяхме на гости на свекърва ми е свекър ми а там нета е много бавен и неможах да отворя  сайта затова не съм ви чела.
Честито на всички месечинковци ,
а болните бързо да оздравяват   Hug
Моя бебок  беше много послушен при баба и дядо ,но от вчера се е накривил и много ме изнервя  #2gunfire неиска да спи, неиска да си играе на гимнастиката,неиска да стои  в шезлонга .... не го знам какво иска ,ама май ще гопращам колет при баба му и дядо му . Naughty
И времето едно гадно неможе да излизаме  Sad айде кога ще идва тази пролет беее.
Момичета купихте ли мартеници ? Аз мисля тази седмица да изляза да накупя ,че не остана . За бебока мисля да взема една голяма за кошарката и една за количката . Вие избрахте ли вече ?

# 436
Бобинка, прабабите ли са на 68 год. ?

Флъфи, много работливи тия швейцарци. Тук 40 часовата работна седмица, малко
хора я практикуват.  Laughing А майки, дори и с по-големи деца, абсурд да работят толкова.
В детските градини, е рядкост по 5 дни да ходи дете.

Нико го оставям на мъжа ми, без никакво притеснение. Снощи бяха сами и той си го храни.
Нямаме, за съжаление, никакви баби и роднини наоколо.

Гледам сладкиши правите. Аз пък тиквеник, хихи.
Ама как стана, не е истина. Съмнява ме много крайния резултат.

# 437
  • София
Като сме на кулинарна вълна, да издам нашата мама Wafi и новият и кулинарен блог   cook
Пробвах този мраморен кекс и стана мноооого вкусен   chef
http://wafi-wafelini.blogspot.com/2011/01/blog-post_30.html

# 438
nechovechka , нашето момченце спи с полуотворени очи много често. Четох, че това е така, защото бебетата повечето време докато спят са във фаза REM (бързо движение на очите) израствали го до 18 мес. и не било повод за притеснение. http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3515 тук има малко инфо по въпроса

# 439
  bouquet

Честито на месечинките! А болничките бързо да оздравяват!  Hug

Аримче, детегледачката е по-добрия вариант от такава баба. Много мразя като ми кажат, че бебето трябвало да плаче.  #Crazy Моята майка и свекърва, слава Богу, са надеждни гледачки.
Ето днес свекърва ми дойде сутринта, ние с мъжа ми излязохме на пазар и на кафе. Само дето го разглезват Борко, това им е недостатъка.

За коремчетата - аз вече съм с цикъл, не кърмя, но си ми е доста голямо. Остава да сваля още 6 кг от бременността, а после - още 5. Вече нямам линия негра на корема, бях си решила, че като се заличи, това означава, че хормоните ми се нормализират, не зная дали съм права.

Вчера купих пюренца от Кауфланд - морков на Гербер, тиква на Хип, круша на Хип, банан и ябълка на Хип и тиква с картоф на Хип. Имаше и Ганчев, но не се престраших, дали са хубави, купувате ли от тях?

# 440
  • София
Наде,честита ви месечинка Hug Heart Eyes

Облаче,купувам предимно Ганчев Wink

# 441
Значи и те са добри, така ли? Сестра ми ми беше казвала, че съдържали сол и захар.  bouquet

# 442
лст, не съм живяла в Турция, но ако се наложи някой ден с удоволствие бих избрала Измир! Жалко, че си нямаш сродна душица сега там.. Ама може да срещнеш доста изселници, които говорят български newsm78
Блурмои, я ми драсни едно смс'че за тези сокчета с витамини, че вече много ме изтормози кърменето (не че се оплаквам, смятам още доста да си покърмя, но ме болят зъбите зверски, по костите ми сякаш тече ток, а скоро може да нямам и коса Crazy). СМС - щото няма да имам интернет у нас, отиваме на гости у бабата. То през един блок, ама що багаж му се насъбра на малкия ooooh!
Бебето си бих оставила за гледане на сестра ми и на майка ми. На други не се доверявам. Свекърва ми може и да има огромното желание, но е много тромав и спънат човек, милата, всяка година се пльосва и чупи по нещо. Пък и майка ми сякаш по-добре подразбира какво иска малчо.
нечовече, моя спи почти винаги с полуотворени очички. Аз до ден днешен понякога съм спяла така (така казват де Laughing). Не мисля да се притеснявам от това.
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! Здрави и охранени дечица да има!  bouquet
Мен няма да ме има няколко дни, да не вземете да свършите темата ей! Naughty

# 443
  • София
Ми какво да ти йкажа аз до сега съм взимала само тезо които не съдържат това Peace иначе да има в някои пюренца но  съобразно разбира се с позволеното!  Hug
До сега съм взимала Тиква с Морков,Ябълка МОрков,само тиква,тиква с картоф,тиква с морков!
Онзи ден взех и от местните но още не съм давала!
Взимам и ХИП и Гербер,днес взех и Бебевита няколко ми да кажа,че голяма разлиак не правя  Grinning
РАйън си папкаше само ХИП и после не поиска нщо друго  Mr. Green  Laughing
На мен всички са ми еднакви пюренца ,а разликата е в цената  Wink

# 444
Здравейте момичета Hug
Не мога да смогна да изчитам всичко, но гледам да ви следя. Бързо оздравяване на всички болни.
Ние от няколко дена сме с биба Mr. Green от време на време, но все е нещо, че иначе по цяла нощ ми дъвче циците Crazy
По дрисливата тема- моето дребосче ака по 3 пъти дневно, жълто и не е рядко, но има слуз и така вече 3 месеца, и диета пазих и пробиотици давам, но ми казаха че ще се оправи след захранване. Не са се усъмнявали за АБКМ, дано не  е PraynigMiss Fine имам някакъв спомен , че Мишелка е имала слуз и са ти казали, че е ОК. При вас мина ли, колко време беше?
Аз съм се сдобила с херния и доки ми каза да правя коремни преси(правя ги вече 3 месеца) и да си взема колан и ако не помогне - операция. Та сега гледам за колани и искам да ви питам за мнение за тези: http://www.-spam283-/rw/items/GrMasPovKlin-powdigasht-klin.html/ … age=1&cat=373
и http://www.-spam283-/rw/items/GrMasOfKolan-lytess-oformqsht-kola … age=1&cat=373

# 445
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ние се поразходихме малко, Мила още спи в количката. Започнала е да спи все по малко и ми спира тока направо, още повече, че не престава да мрънка от тези зъби. Та сега дадох на Йована от сладкиша да яде, че д ане приказва много много д ами опочине главата и си пийвам кафенце.

Арим не й гледай бузите на Мила, тя така се роди с големи бузи, ама хич не качва като хората, ама то от това стачкуване, как да качи. Ще я видя на 4ти, колко е направила за месеца.

Децата без притеснения, бих оставила на майка ми, както и на свекървата. Милата ми майчица, беше и двата пъти с мен когато раждах и после в първите седмици на децата, сега е до сестр ами. Идвала е и няколко пъти да ни помага с Йована з апо две седмици, изцяло й имам доверие.

Откъм пюрета тук нямам исбор има само Хип, Нестле и една норвежка фирма. да не говорим, че от споменатите фирми, го няма пълния асортимент. Вчера точно гледах, отпреди 3 години, когато захранвах Йована, пюретата са същите, нищо ново не са внесли за продажба. УжасТ  ooooh!
Смятам да започна със зеленчуци- картоф, морков, сладък картоф и тн, после оризова и царевична каша (каша искам да давам за вечеря, че да махнем нощните кърмения), после плодовете и заедно с тях, каша от елда. Ще я пробвам като направи 5 месеца дали е готова. Ако не е, ще отложа.

# 446
  • Варна
Момичета благодаря, овладяхме положението, антибиотика вече действа  Praynig Утре ще пиша повече!

# 447
Мами здравейте, включвам се само да   почерпя за месечинката на наш Малчо cheers  cook       / хич немога да прикачвам картинки /.
Да са живи и здрави всичси празнуващи  а болните да оздравяват .

# 448
Бобинка, прабабите ли са на 68 год. ? -
Да Mr. Greenкато са се оженили на 15г

# 449
  • София
Ева не е излизала на разходка вече 4 дни и е побесняла. Нервна, мрънка, постоянно се вдига да сяда, дано утре доки ни разреши да поизлезем.

Общи условия

Активация на акаунт