ОКТОМВРИйче я кажи- зъбче имаш ли си ти?

• 26 475
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Grinning

Издивях с тази профилактика на форума вчера, че и фейса не беше наред  #2gunfire

Аник, това за плуването и прохождането е глупост. Йована ми проходи на 8 месеца  Peace

Олето, аз години наред се боря с тази дисхидроза. Незнам дали ще се преборя, много упорито нещо е. Преди две години ходих при една кожна лекарка в поликниниката във Аксаково. Тя ми предписа Бетноват крем, както и да си кисна ръцете във вода със сода. Не ги киснех, но пък мазах и изненада- изчезна, а я влачех с години. Майката му е постоянното овлажняване, не трябва да се оставя сухо. Обаче, след като изчезна там, се появи по лицето ми във формата на лишейчета, които още боря  ooooh! А поизоставя ли си ръцетемалко, особенно в този студ, веднага се появяват малки петънца, но ги парирам с хидратантен крем. С една дума- ужасна упорита гадост е, но има оправия  Peace

Инфома толков амного ви стискам палци, че неможеш да си представиш. Дано се уредят нещата при вас, че ни пораснаха децата, а още не са си видели бащите  Sad

Ох, МИла ще ме побърка. Обмислям сериозно да я захраня вече, да махнем нощните хранения. Че тя като беше новородена не ядеше толкова начесто нощем, ужас. Май не й стига вече, а и много малко качва или изобщо некачва. Последния път за две седмици пак не беше качила нищо. Ще ходя да купя мрежата за на пара днес, отказах се от уреда, нямам пари в момента за него. Ще я пробвам със зеленчуци, пк да видим. Ако не е готова, ще отложа  Thinking

# 661
Бобче, и ние сме така. Много често яде. И вечер също.
Чудя се и аз, стига ли му кърмата?
Исках към края на март да захраня, но смятам след консултацията ни на 8 март, да почна бавно
с оризовата. Направо луднах с това кърмене, честно. Много ми е уморено.

Аник, за първи път чувам за подобна зависимост, плуване -прохождане.

Мими, дано всичко е зад гърба ви вече.

Момичета, мерси за комплиментите.   bouquet

# 662
Добро утро!

Мила, много са красиви и двамата! Heart Eyes

Бобче, а на снимките само Мила ли е? Или и на Йована като бебе?

Мими, Hug много се радвам, че вече си сред нас и се радваш на прекрасен син! Heart Eyes

# 663
  • Stavanger,Norway/ Varna
Хейли на снимките, които постнах е само Йована като бебе  Peace

# 664
Здравейте и от мен!
Първо- ЧЕСТИТО на всички с поводи- и от вчера и от днес, много станахте име е страх да  не изпусна някой и затова така на общо  bouquet  bouquet  bouquet

Аник, щях да ти казвам, онези заглавия твоите вземи ги прати като ЛС на автора на темата, че следващия път и те да са в опцията за гласуване, много готини бяха, не са за изпускане Hug
Мишана( с малко закъснение)- много се смях и аз на връзката, която беше публикувала Joy И на Йоана има малка разлика в очичките, ама те и моите не са съвсем еднакви. Но на теб щом ти е притеснено- по добре специалист да погледне все пак.
Мириамс, чудех се къде се загуби, а то какви премеждия сте имали в семейството ooooh!Дано скоро всичко е наред, а и кърмата се възстанови!
Мариана75, голямо захранване сте направили hahaha
М9м9, скорошно оздравяване н баткото ви Peace А бебо как добре е дръпнал този месец, браво на него Party
Брасто, много неприятно с този тендовагинит, звучи много болезнено, бързо възстановяване желая!
Легео- страшна бибка си иматепък и много вкусна изглежда!
Мис Fine, Tини, Зеленоочка, Ноел- и аз при вас в отбора- и аз не бързам да захраня, ще си почака момата още, поне до април, да стане на 6 месеца, че тогава Peace
tzzzvety, наистина са ви като по учебник мерките, само така!
Ифома- ДАНО< ДАНО <ДАНО fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Ееех, Бобче, как се размечтах и аз като гледах снимките с басейна Party

И сега малко от нашето ежедневие- ...ами нищо ново Joy- Йоанка си слушка, играе, все повече се смее, плаче по мъничко- предимно вечер, за да може и татко й да я чуе Joy, смуче си бибата, пръстите, вчера ходихме на разходка в снега( който тук в Стара Загора много бързо се превърна в киша). Все още хапва поне по 2 пъти на нощ- към 1 и после 4-5, става окончателно в 7.30 с усмивка на уста и гу-гу-га. Ами това е то за сега, ние отиваме на погача baby_neutral baby_neutralна две малки сладурани.
Лек ден до скоро!- като гледам темпа на писане май докато се върна ще има вече нова тема... Joy hahaha

# 665
добро утро
hailie, благодаря за хубавото кафенце, имам нужда от него - за настроение.
Ние тази нощ си бяхме по график - 1, 4, 6:30, та може да се каже, че съм се наспала Joy
Честити месечинки. МАма Flyfffy бързо да приключва с работния ден и да се връща при малкото пораснало човече.
Скреч, честит син! Бързо възстановяване ти желая!
MartakEly, весело изкарване на погачата, ще чакаме снимки от събитието.
и мен ме пишете в отбора на късно захранващите. Смятам да почна след навършването на 6-те месеца на Гоги.
Завиждам на всички , които могат да си запишат децата на плуване още отсега. В нашия град има само открит басейн, но уроци има за пораснали вече дечица. Ще почакаме значи с плуването.
Ифома, стискам палци всичко да е наред и скоро да сте заедно с милото. А и така ще повлечеш крак и на Бобчето.
Мириамс, честита прическа. Heart Eyes

# 666
Здравейте Hug!
Смехи , ЧРД на патерица, да си много обичана и щастлива!  bouquet
Честито бебче и на Скреч!Да е живичко и здравичко!  bouquet
Добре дошла Меличка! Hug
Ифома, дано всичко се нареди най-сетне при вас! Praynig
Иви спи ,а аз си изпих кафенцето пред компютъра.Да ви се оплача от рано  това моето слънце хич не иска млякото , голям рев като започнем да се храним...незнам защо така...с триста зора и 100 почивки се наяжда.Сега за обяд мисля да сложа малко АМ в зеленчуковото пюренце и да не я мъча с шишето изобщо, поне на обяд ooooh!
Имаше още неща...но забравих Embarassed

# 667
Добро утро момичета-кокичета   bouquet(то добър ден си станало  Embarassed)

Първо да се похваля,срещнахме се със зеткото най-накрая  Hug Прекрасна срещичка и много гостоприемство от страна на свекървичката ни.Така се отпуснах значи,не ми се тръгваше Simple Smile Двамата бяха много любопитни и се държаха чудесно,без да създават главоболия на маминките си Simple Smile Ама много,много,много хубаво си изкарахме  Hug Ради,Ники гушкам ви!

Бобче,ами тя ще стане на 5 месеца,вече е напълно добре за захранване според мен Simple Smile Ако ти се иска давай,няма да сгрешиш  Peace

На мен хем ми се иска,хем малко ме и примързява още(признавам си с ръка на сърцето).Но още малко искам,не искам ще захранвам и аз  Mr. Green

Ифома
,чудесни новини  HugСега стискаме палчета  Hug

Честито бебенце на Скреч! newsm51

Чудесни фризури видях,браво на вас  Mr. Green

И ние утре сме на погача,ох как ще нагушкам малкото бебоче  Heart Eyes

Тони,къде се затри,прати ли Райън?

# 668
  • София
добро утро
днес мааалко повечко се наспах  Thinking но пак ми се спи де  Tired
ей сега го мятам дребното в шезлонга, три залюлявания и той ще е заспал и смятам и аз да се опъна с книжка на дивана  Whistling

за захранването, аз си мислех тия дни кога да захраня и честно казано и аз като Над ще кажа - мързи ме  Crossing Arms ще си яде кърма поне до 6 навършени, т.е. до началото на март, но по-скоро ще почна май към края на март .... ама като си помисля колко ми е лесно сега - вадя "биберона" и млякото му е готово, идеално на вкус, цвят, температура, хранителна стойност  Whistling
макар че си признавам, на 2-3 пъти съм му давала вече марченце картоф, като съм варила занас за салата и съм му давала. добре го приема, върти го из устата и се хили, по-скоро го изследва. но все още е далеч от истинската храна  Naughty

# 669
infoma - стискам палци, радбам се на оптимизма ти- само така

За плуването- ние обсъдихме с милото и решихме като стане на 6 мес да го ви=одим на басейн, то и без това до 6 мес тренировките са в къщи във ваната.ние имаме басейн и пред кооперацията , така 4е като ми покажат упражнениета  мога и тук да си ги провеждам
Мими- не искам да коментирам,мн ми е мъ4но  Hug Hug Hug

аз имам тенджери на Цептер и те си имат такава приставка за готвене  на пара , така 4е там ще готви за дечко

Наде - гледах ви снимките с зетко, големи са бонбони дечицата
аз мисля да захраня на 22,04 когато става на 6 мес , пък да видим

# 670
Инфома, Бобче,

# 671
Честити месечинки на сладките дечица!  Hug
Честити и нови прически!  Heart Eyes

За захранването и аз ще изчакам поне още 2 месеца, а с тази слуз може и повече...  ooooh! А вече мног ми се иска, звучи ми доста забавно Wink

Nad1_Nad1, и аз мернах във ФБ снимките, много са сладички малките душици!

# 672
Привет!
Искам да попитам мамите ,които ползват електричеки помпи за кърма!издава ли някакъв звук ,бръмчене или нещо подобно?Видях в продавалника два модела-едната е мини и на добра цена ,какво ще ме посъветвате ,дали има голяма разлика с ръчната на авент?

И аз мисля ,че ако не се нахранва детенце и се буде често ,а допреди е спяло вечер ,време е за захранване!!!

# 673
bob4enka, много е сладка Йована в басейна. Разкажи повече за плуването на бебетата, моля те. Много ми е интересно , а и мисля да го пробвам, но без под вода, че да не взема да я удавя. Как се прави, може ли всеки ден през лятото?

# 674
МОМИЧЕТА искам да Ви благодаря, че ви има.Сега ще вляза в излияния, но отдавна си го мисля.ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЩАСТЛИВА СЪМ, ЧЕ РЕШИХ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ РЕДИЦИТЕ ВИ.ТОЛКОВА СЪМ БЛАГОДАРНА ЗА СЪВЕТИТЕ И ПОДКРЕПАТА КОИТО ПОЛУЧАВАМ ТУК ОТ ВАС!!!НЕ МОГА ДА НЕ СПОМЕНА ОЛЕТО, КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ МИ СПАСИ КЪРМЕНЕТО С ЦЕНЕН И НАВРЕМЕНЕН СЪВЕТ ПРЕДИ ВРЕМЕ, КАКТО И ВСИЧКИ ВАС, КОИТО ПРЯКО ИЛИ КОСВЕНО МИ ПОМАГАТЕ С ОПИТА СИ!!!А за ИЛКА ДУМИ НЯМАМ HugБЛАГОДАРЯ ВИ!
ЧЕСТИТ СИН НА МАМА СКРЕЧ! Като чуя, че някой е родил и ми става едно такова Laughing не знам как да го опиша Party
ЛЕГЕО а дано повлека крак Praynig
БОБЧЕ Hug всичко ще бъде наред Hug
Аз пък не мога да пускам чаршафи, че ми е бъгав компа, трябва да се преинсталира... ooooh! май newsm78

Общи условия

Активация на акаунт