Юли 2007

• 21 143
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Вико Heart Eyes
http://www.pottytrainingconcepts.com/A-Potty-Accidents-Nighttime.html Уинксче кажи две на три за какво иде реч,транслейта не ми работи EmbarassedАко имаш време не е спешно

# 106
  • Асеновград
Вики много е красиво.
За плетене не ме търсете , като гледам иглите по-продължително време имам чувството , че ще ми избодат очите , ама шиенето на пердета и възглавници не е кой знае какво според мен , като вложа малко конструктивна мисъл мисля , че ще стане.Ще ви показвам после , да видим дали ще ми се смеете.
Марти , май хич не съм се изразила правилно.Дорето е моята приятелка Теодора , на която бяхме на гости , явно бабата я мислеше за много добро дете и като ми казваше , че приличам на нея , ми правеше комплимент.
Исках да кажа , че и "вашата" баба така , искала е да каже , че Никола е хубав и го е сравнила с най-хубавия според нея  Laughing.
Гледахме "Красавицата и звяра" сега , нали го рекламират по Дисни и Тедо искаше да го гледаме.Караше ме да прескачам страшните сцени и да му пусна там където тя е "с красива блестяща рокля и летят" Joy.

# 107
  • USA
Били, страхотно ми звучат плановете ти. Интересно ми е да те чета, пиши като можеш за да ме вдъхновяваш. Simple Smile Аз много искам да си поукрасим къщата, но никога не ми остава време за това. Ще се радвам поне детската стая да я понаправим.
Аз мога да шия и да плета и много обичам. Като живеех в БГ го правех редовно, сега пак времето ми е проблемът. Но с удоволствие бих се завърнала към тези неща при първа възможност, особено плетенето.

Дайте снимка на този рус актьор с остри черти дето прилича на Никола.  Laughing

Иве, в статията пише с две думи, че около 33% от децата се напиквават нощем след 3г. възраст. Не се счита за проблем докъм 5-6 годишна възраст. Важно е, че това е несъзнателно напикаване, т.е. ти не можеш да го повлияеш, трябва да си го израстнат. Казват, че ако се напикават по 2-3 пъти на нощ да си ги задържиш с еднократни памперс-гащи (да не им е мокро) и да следиш положението как се развива. Ако започнат да се будят със сухи памперси да си ги минеш на гащи или многократни гащи.
Като им слагаш памперс-гащите вечер е важно да им обясниш, че това са специални гащи за спане за големи деца. Изпишкват се вечер, слагате гащите и си лягат, после на сутринта - пак на гърнето. Израстват го децата, не е нужно да се намесваш, но трябва да наблюдаваш положението.
Ако се напикават по-рядко и по-често се събуждат сухи, слагаш гащите и предпазител на матрака.
Т.е. според тази статия твоята идея за многократни гащи, които да им държат мокро не е добра. Според мен си им слагай памперс-гащите еднократни поне докато мине зимата.  

От сериалите гледам само Glee и Lie to me. Напоследък повече чета. Дързост и красота никога не съм го гледала Simple Smile.

# 108
  • Варна
Ками , браво, че всичко е минало. Hug Аз докато се включа дали боли или не- което всъщност незнам. Blush
Вики много хубав гоблен. Това ми заприлича на Двореца в Балчик  Joy
Нямам търпение да дойде утре сутрин. На Нелия ще и махат "адвоката" /както си го нарича  Heart Eyes /от ръчичката.

Дайте снимка на този рус актьор с остри черти дето прилича на Никола.  
Joy Joy
ЕТО ГО - същински Никола  Laughing

# 109
  • Sofia
Тъкмо щях да се включа с превод и Уинкс ме изпревари.
Та в тоя ред на мисли - аз ти бях обещала един пакет памперс гащи дето си стоят у нас и чакат. На следващата среща ми напомни да ги донеса Grinning

# 110
  • USA
Мерси Буути! Според мен не е с остри черти, само носът му е остър. Има лека прилика в цветово отношение, но Никола ми е по-симпатичен.  Joy

# 111
  • София,
Добра вечер  Laughing
Айде филма почва,  Mr. Green зареждайте се пред ТВ-то - Вероника вече се е наредила Joy, тя знае всички герои и не само имената им във филма ами и истинските им имена Mr. Green. Аз го следя филма от началото, когато имам възможност де.
Иве и аз мисля че е рано да махаш  памперса нощния, нека поне мине зимата Peace.
Вики гоблена е страхотен! Peace
Ками браво че всичко е минало, дано и операция не се наложи!  Praynig
Аз пък се удивлявам как така не спят малчовците на обяд. Моята че си е малка още малка е, днес направо останах като гръмната, отдавна не ми се е случвало да я сравнявам с детенце на нейната възраст, по голямко с няколко месеца де, но все пак . Пред него тя направо се губеше, дребна, слаба,  ooooh! все едно е на две годинки още и и се спи, абсурд да не спи. Вчера например я сложих малко по късно да си легне, а трябваше да се наспи. Заспа в два и нещо и след около чес се опитах да я събудя, че трябваше да ходя на упражнение, а нея нямашекак да я оставя сама да спи в къщи, а тя се разкиселчи спяло и се и неискаше да стане, взе да реве и я оставих, неотидох на училище. Днес пък нарочно не я сложих да спи на обяд за да мога да отида че беше важно, тя в началото си стоя рисува си в една книжка, но после към три часа и се доспа, взе да мрънка и да прилягва. Прибрахме се и я сложих в 16 ч да спи - веднага заспа и спа до 18. Но тя си спи и то доста, от 14 до 17,30 всеки ден. newsm78
И аз обичам да шия, да правя нещо с ръцете си - незнам действа ми супер успокояващо,  Peace

# 112
  • София
A мен нещата, които изискват много търпение и имат дребни детайли, като шиенето например, ме изнервят. Плетенето по няма да ме изнерви, но и аз сигурно вече не помня как беше, знам само право и опако, основните бримки.

Днес взех Кая от градина и госпожата ме дръпна да си говорим, сутринта вкъщи пак имаше голяма сцена, която явно е продължила след като аз тръгнах за работа и като са отишли в градината Христо много е бил запушил вече. Не сме говорили с него подробно още, но явно Кая пак се е оправдавала с едно дете, оттам Христо - на госпожата, но госпожата ми обясни, че нямат изобщо допирна точка двете деца, нямало агресивно дете в групата. И в градината правела голям проблем при събуждането, както вкъщи. Там спяла следобед. Ще видим как ще се развие малката интригантка  Laughing Всъщност драмата сутринта беше, че искаше аз да я заведа, а таксито вече ме чакаше долу и ми звъняха да излизам. Сега й предложих утре да я заведа аз, но ми каза, че повече никога нямало да поиска аз да я водя  Crazy

А, сега и аз му погледнах снимката на актьора - е, няма остри черти Naughty Отри черти имат Мерил Стрийп, Шон Пен и Уилям Дефо например.

Вики, много е хубав гобленът!

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 21:35 от ayka

# 113
  • Асеновград
Никога и завинаги и у нас много се използват.С присъщата им категоричност  Laughing.
Странно е как различно възприемаме нещата , и мен ме изнервят дребните неща , но мисля , че плетенето е по-пипкаво от шиенето.
И да сменим темата вече , че аз го обърнах на пенсклуб - за плетки и кройки си говорим  Mr. Green.
Сигурна съм , че днес ви писна от мен , но утре ще си починете , ще странствам из вашия край - в елин-пелинските села , чудя се от сега как да се облека , че да не ми е студено.

# 114
  • София
оо, по "нашия" край ще бъдете Wink Студено е наистина, обличай се добре!

# 115
  • София
Искре,споко.
Ункс-че мерси,аз няма да махам сега,подготвям се от далече.Хич не е сух памперса нито на обед нито презноща,даже имам случаи на изтичане,не съм се засилила търся си вариант да не се будя аз нощем Laughing
Този "кълвач" хич не ме кефи,казах на мъж ми че трябва да изгледам поне още 200 епизода за да ми хареса нещо в него.
Били и аз те чета с удоволствие.И съм шила и съм плела и царевица съм копала,ама сега......
Ако спрат да спят на обед ще се гърмя,трите часа ми бяха много добре,утре ги извеждам и за норматив с колелетата,до откат.
Бути стискам палци утре.
Айка няма да коментирам,просто така ви манипулира че вече почвам да ви жаля Simple Smile

# 116
  • USA
Айка, голяма е хитруша Кая  Laughing. Опитва се да води парада с различни средства.
Кристиан преди време ни беше казал, че не иска да ходи на градина заради Хайг, после се оказа, че въпросният Хайг е на 2 и е едно абсолютно фъстъче.  Mr. Green Наскоро пък ми казваше "Мамо, ще ми дадеш ли близалка да ми спре кашлицата?".  Wink

А защо питате децата дали им се ходи на градина? Какво очаквате да ви отговорят?  Mr. Green Аз съм забелязала, че колкото по-малко му давам избор за решения, толкова по-добре е и за двама ни. Още са малки да взимат решения, често изборът ги обърква.

# 117
  • Sofia
Ками, на Хаус гледам 7ми сезон - да. Качват го в Замунда. Странно, че още не са започнали да го дават по нова - даваха го преди в същата седмица или на следващата след излъчването преведен.  Thinking

Вико, майстор си!

# 118
Добро утро!
Марти да са ти живи и здрави рожденниците!Много усмивки и радост им желая!Весел празник! newsm59
Велинче и на теб честито гражданство!   bouquet

# 119
  • Sofia
ДУ!
Марти, да са живи, здрави и много щастливи малкия и големия рожденник!

Общи условия

Активация на акаунт