Юли 2007

• 21 160
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ей Дани да се появиш довечера Naughty
Марти пиши че те мисля
Играхме борихме се като се разкашляш като ме забоде сърцето,егати пенсията съм вече,развалина.
АААА Кирова не е на тази врата,на приятелки не причинявам това Joy

# 436
  • sf
Веси да не е на онази врата дето Ива е затръшнала Mr. Green
hahaha hahaha hahaha
Иве, хвани си млад лЮбовник, ще те оживи  Joy

МОйте нямало да са на тренировка довечера, ще дойда към 19:30.
На чие име е резервацията?

Бубе, браво на Дели, тъкмо вчера гледах в Отчаяни съпруги- близнаците на ЛИнет, вече са големи, ама не могат един омлет да си направят и я будеха през нощта да им прави  Joy

# 437
  • София
Ей такива ще са и моите,нищо няма да магат да направят сами,готованковци,ама вчера като се разфучах се облекоха сами Twisted Evil ама що с лошо трябва да е.
Вики мъже не ми трябват,друго искам Joy

# 438
  • sf
Да кажеш довечера какво е другото  Flutter

Умрях от студ днес на работа, цялото лице ми щипе от студа.
Записах час за ортопед за вторник следобяд. нямам търпение.
Ще имат тържество за Баба Марта в градината,но без родители.

# 439
  • София
от колко часа сте Вико при А?
Е ти неможеш ли да се сетиш,ако не е мъж ще са пари Joy нали знаеш прагматично и простичко скроена съм

# 440
  • sf
Те парите си вървят по правило, аз реших,че е нещо романтично  hahaha

От 16:40. Ще кажа да го събудят по-рано в градината,че да си оставя време за трафика около вас  Joy
Айде да идва довечера  Crossing Arms тва време не минава просто.

# 441
  • София
После да го доведеш да поиграят с моите тъкмо ще избягаш от трафика

# 442
  • sf
Ще избягам аз, тъкмо ще хвана вечерния  hahaha
ще говорим в понеделник.
Утре мисля да го водя на театръ при Заимов- Кой има магарешки уши? а после на Мкдоналсд, това обаче само ако ме слуша днес и утре сутринта  Joy

# 443
  • София
е аз не те каня от 17-18 ч ще останеш като мине трафика си отивайте Joy

# 444
Верно не минава този ден,много тегъв.
Д. иска той да ме заведе до пицарията че се притеснявал да не се излюскам някъде,с прибирането ще се справяме с Мими.

# 445
  • Sofia
Яна, ако твоя мъж е толкова "тактичен" като моя представям си как ти го е казал това за "излюскването" .....
Кажете точно къде да вляза като дойда. Аз 19:30 маь тръгвам от нас натам, ама зависи какъв ще е трафика, че ще съм с такси.

# 446
  • София
Хаха хаха,Яна взе да те пази вече Grinning
Ами не в бялото ами от дясно е входа на пицарията

# 447
Аз довечера ще съм на сокче, не ям след 6.
Днес е още по- студено от вчера. Малкият го изведох на терасата за 15 мин.
Добре че в тези студени дни майка взима Дели, щото трябваше да мъкна и Юлиян с мен, а пътя в двете посоки с Дели на връщане е час.

# 448
  • София,
И ние днес си спестихме излизането и разкарването по студа, добре че нямах работа за вършене, но вчера много се намръзнахме с Вероника, а уж бяхме с колата Rolling Eyes. Днес цял ден мързелуваме двете пред телевизора, само изчистихме с прахосмукачката, после една колежка ни дойде на гости та пихме кафе.
Ей Дани да се появиш довечера Naughty
Иве със сигурност няма да успея, ще съм сама с децата, няма как - мъжо ще ходи в Пирогов след 19,30 на превръзка и кой знае кога ще се прибере - във вторник като ходи се прибра към 21,30 и много го беше яд че изпусна половината от филма, а той му е върл фен Mr. Green. А сега се сетих че Ицко е на танци до осем, та значи още по късно ще стане, трябва да го вземе да го прибере в осем и тогава да ходи, ще стане десет докато се прибере, вие ще си тръгнете, аз докато смогна да се домъкна Embarassed
Утре пък сме канени на Рд на една приятелка - вечерта в страхотно заведение - но уви сигурно пак ще се разминем, първо мъжо с тая разбита глава, няма как да се появи, а не може цяла вечер да стои с шапка  в заведението, от друга страна пък децата няма къде да ги оставим. Нямам търпение да идват празниците и да се приберем при баба и дядо - да разпуснем , да поизлезем  Peace.
Весело изкарване довечера! Hug

# 449
  • Асеновград
Ама Дани и ти си една , човека с разбитата глава дето не е за в заведение , ще гледа децата , а ти ще отидеш на рождения ден  Mr. Green.
Нямам търпение да си тръгна Tired.

Общи условия

Активация на акаунт