"Зелена" (Екологична) тема - 5

• 52 472
  • 835
  •   1
Отговори
# 450
Във варна в Пикадили дали ги има?

# 451
                             И аз съм един заплес  Blush... Ти имаш ли отговор вече?

# 452
Благодаря Ани, ще проверя утре в Пикадили.

А останалите препарати какви са ви у дома? Имам впредвид за почистване на под, баня, тоалетна.

# 453
  • София
От 31 авг до 03 септ в село Михилци ,до Хисар ще се проведе безплатен курс за ускорено компостиране за 6 седмици. Преспиването трябва да се самоорганизира Simple Smile. Водещият е специалист по биодинамично земеделие от Германия , фирма Вала
лице за контакт: Николаева 0887 677 307
Съжалявам, че не ви пуснах инф. по-рано!

може да се отиде и само в последния ден, ако се съберат хора ще се направи повтаряне на общата инф.

# 454
От 31 авг до 03 септ в село Михилци ,до Хисар ще се проведе безплатен курс за ускорено компостиране за 6 седмици. Преспиването трябва да се самоорганизира Simple Smile. Водещият е специалист по биодинамично земеделие от Германия , фирма Вала
лице за контакт: Николаева 0887 677 307
Съжалявам, че не ви пуснах инф. по-рано!

може да се отиде и само в последния ден, ако се съберат хора ще се направи повтаряне на общата инф.

опитайте да запишете видео!

# 455
Благодаря Ани, ще проверя утре в Пикадили.

А останалите препарати какви са ви у дома? Имам впредвид за почистване на под, баня, тоалетна.

Накупила съм си всичко на Gruen Green. Засега между цена и качество са ми най добрите. Ухаят страхотно и много добре почистват. Само доставката им ми идва скъпа. В Шумен ги търсих в по заредените и специализирани магазини, но няма. Ще ги потърся и във Варна.

# 456
Za пастичка за зъби срещах добра рецепта и в Земя на заем.
Аз също питах дали може без ментата ,че кърмя.Може да се замени с етерично от чаено дърво или някакво друго.

# 457
  • София
Дора, можеш да я пропуснеш - аз я правих миналата седмица Simple Smile
ментата има добри качества, а най-вече придава на пастата типичния ментов вкус Wink

# 458
  • Пловдив
Ние също ползваме тази паста. Последния път я направих без масло и пак си беше добре.Иначе и аз слагам чаено дърво, че кърмя. Мъжо, който по принцип си е фен на конвенционалните пасти, страшно много я хареса  Peace

# 459
Ето нещо природно за миене на зъби:
http://www.purvite7.bg/articles/view/496/misvak__prirodnata_chet … ______.html?rc=59
Виждала съм го само в един арабски магазин в София, беше около 1 лев  Peace.

# 460
  • София
http://www.purvite7.bg/articles/view/496/misvak__prirodnata_chet … ______.html?rc=59
заинтригувах се Simple Smile кой е тоя арабски магазин?

# 461
Аз съм си харесала ето такива четки за зъби, но скоро попаднах на тях и още не съм взела, че мисля направо на цялото семейство.

# 462
От тук излизат малко по-евтино тези четки Environmental Toothbrush

# 463
Здравейте, момичета. Нямам време да изчета цялата тема назад. Затова може ли да ми кажете с какво да почистя персийските килими? Не ми харесва идеята за автомивка. Затова сама.

Благодаря ви bowuu

# 464
заинтригувах се Simple Smile кой е тоя арабски магазин?
В една пресечка на Черковна, много малък и неизвестен-не знам дали съществува още, последно съм ходила преди година там.
Мисля да потърся въпросния мисвак пак и ще пиша като открия къде се продава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт