Британците, британците - 9

• 16 580
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Даа, ама Мичъл малко ме дразни. Grinning Обърнахме темата на БХ само... Rolling Eyes Като ги изгледам другите еп. ще дойда У темата. Grinning

# 151
Тва не е толко важно, ше спре да те дразни.  Mr. Green

Пък той играе в "Хобитът", джудженце, Фили или Кили, забравих кое точно.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 152
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ауууч, Ване, от де тез татуси би Shocked Ох, мамин сладък Heart Eyes
От същия сериал, който ти препоръчвах днес- Spooks. Там е бил затворник в Русия за 10 години и се е рисувал за разнообразие  Laughing

# 153
  • София
Ауууч, Ване, от де тез татуси би Shocked Ох, мамин сладък Heart Eyes

От Spooks предполагам. Сериалката е кефеща. Аз си гледам по малко от нея, защото не е от типа "Ох, не мога да не видя края ДНЕС".

Джой, видях че си писала след като пуснах отговор. Не съм стигнала до сезоните на Армитаж, та инфото е полезно.

# 154
  • UK
Напоследък съм супер неактивна из форума и тук в темата само чета. Джаред в България? ТРЯБВА да съм там. Влюбена съм в него от 98ма. Обожавам 30СТМ.

Иначе днес започнах Being Human, на средата на първи сезон съм, не е лош, но не съм и супер впечатлена. Става.

# 155
  • в сърцето на един мъж...
Аааа, яснооо, значи лятото ще го издирвам в БГ като се прибера Mr. Green

# 156
  • София
Гея, Шпионите го има и при пиратите. Не знам дали го отваряш... а предполагам и на други места, защото е известен сериал.

# 157
  • КиТ
Плами, има го! Гледай го!
Този филм, за който си писала го гледах преди 2-3 месеца и хич не мога да се сетя... за какво става дума  newsm78

Тегля го,гледам че е 3 сезона,доволно има значи кво да се гледа Crazy Joy Joy Joy
Филма се развива през 2рата световна война с любимата на Саркс  Sienna Miller Wink Peace
http://www.imdb.com/title/tt0819714/

А сега си повтарях филмче с моя Хю- Мики Синьото око  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 158
Йейй, МГМ, може и с теб да се видим значи... на сцената при Джаред... Joy

# 159
  • Ænima/Albuquerque
Йейй, МГМ, може и с теб да се видим значи... на сцената при Джаред... Joy

Вие стойте на сцената при него...ама истинския вече ще е при мен в София.  Twisted Evil

# 160
  • София
Плами, сетих се ... Че даже го и препоръчвах. Да, заслужава си гледането.
Явно името му ме подвежда и го бъркам с друг филм...

# 161
Пускам мойта собственост за щипане  Twisted Evil

# 162
  • София
Сега се сетих, че днес в Мола гледах програма за кино и видях, че филмът "Аз съм номер четири" е в отдел премиери. Мисля, че Мириел си харесваше Алекс Патифайър ( ако така се пише). От друга страна нали повечето тук сме луди по фентъзита, фантастики и подобни.
Извинявам се ако новината ми не е новина, но не бях гледала програмата на кината скоро  Embarassed

# 163
  • Ænima/Albuquerque
Щип, щип, щииип! Мачк, стиск, гняяяв...  Mr. Green

Джо, мерси, ще спя спокойно тая нощ.   Hug

# 164
Ужаст, Сарказме, аз за нежно пощипване и попляскване го пуснах, а ти насинен ми го връщаш  Embarassed. Чак не си заслужаваш ей тази награда   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт