АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 111 582
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Мила,пожелавам ти с детенцето всичко да е наред-да расте здраво и умно дете.Ти да се възстановиш бързо.Знам,че сега ти се струва невъзможно,но ще стане.Близка приятелка е същия случай като вашия-дете родено без дих дейност-черно,посиняло-с форцепс.И двамата към момента са повече от добре.Дано и при вас така да стане

В Селена по принцип ги набеждават,че при най-малкото съмнение или проблем пристъпват към ненужно секцио.Не знам защо при теб не са го направили.Кой лекар те израждаше?
А затова,че не са се интересували от детето и не са ти давали информация за него-нямам думи.

# 211
  • Пловдив
Много благодаря за милите думи и за подкрепата!
Няма да разводнявам повече темата, само ще ти отговоря - не ми направиха секцио, защото, цитирам "ако бяхме предложили секцио, ти щеше да ни обвиниш, че искаме да ти вземем повече пари"  #Crazy Това, на фона на факта ,че като си отишъл в частна болница, дали ще дадеш 900 или 1300,е все едно, все си плащаш, а да не говорим за цената на тези 300 лева в сравнение със здраво детенце, на което да се радваш спокойно. Голяма логика, но ... все на някой се случва да извади черния петър, този път съм била аз. Между другото, възможно е да не са го направили, защото не  е имало и екип в момента, бяхме 5 родилки, само с една акушерка, беше много много претоварено, нещо лекарите не си бяха напаснали графиците /всички бяха за предизвикано/.
Успех на всички бременни мами,леко и безпроблемно раждане и много весели бебенца.

# 212
luba_rizova, пожелавам ти всичко да се развива по най-добрия начин за вас!
Неприятно е това, което ти се е случило... Hug

# 213
Много благодаря за милите думи и за подкрепата!
Няма да разводнявам повече темата, само ще ти отговоря - не ми направиха секцио, защото, цитирам "ако бяхме предложили секцио, ти щеше да ни обвиниш, че искаме да ти вземем повече пари"  #Crazy Това, на фона на факта ,че като си отишъл в частна болница, дали ще дадеш 900 или 1300,е все едно, все си плащаш, а да не говорим за цената на тези 300 лева в сравнение със здраво детенце, на което да се радваш спокойно. Голяма логика, но ... все на някой се случва да извади черния петър, този път съм била аз. Между другото, възможно е да не са го направили, защото не  е имало и екип в момента, бяхме 5 родилки, само с една акушерка, беше много много претоварено, нещо лекарите не си бяха напаснали графиците /всички бяха за предизвикано/.
Успех на всички бременни мами,леко и безпроблемно раждане и много весели бебенца.
Съжалявам за всичко, което ти се е случило. Все пак е добре да кажеш кой лекар е бил, това е много безотговорно, а и на всяко раждане присъства и педиатър, важно е да се знаят тези неща все пак.
Пожелавам ти всичко да се нормализира до колкото е възможно и бебчето да е добре.

# 214
Много съжалявам за това, което си преживяла и искрено се надявам с детенце всичко да бъде наред, да бъде здраво, щастливо и гордост за мама. Peace
Аз също съм удивена от това, че не са направили секцио, обикновено в Селена така се процедира, къде по желание, къде наложително. Една позната раждаше там, държеше до последно да е естествено раждането, но екипът я принуди за секцио, защото е имало причина. Защо при теб така се е случило незнам..Най-вероятно наистина е имало много родилки,а малко лекари в момента. иначе не си го обяснявам.
А това, че не са ти давали инфо за бебенцето е просто някаква кошмарна идиотщина! Не може да се процедира така в една толкова реномирана клиника, каквато е Селена.
Сподели кой е лекарят, наистина!
Оттук нататък ти желая само положителни емоции!

# 215
  • Свиленград
luba_rizova Съжалявам за това което си преживяла.Дано всичко  от тук нататък да бъде наред при вас. Аз получавах информация за момиченцето си всяка сутрин от д-р Даскалов и питах винаги педиатрите, когато нямаха много работа следобед идваха и ми даваха информация.Но моят доктор винаги се интересуваше и ме информираше.
Може наистина стряскането да не е от лоши грижи, но аз се чувствах в този момент ужасно като правех сравнение между двете деца.Сега вече като се замисля винаги ще има доволни и недоволни.Може просто при мен така да се е получило.
Съжалявам свободното време ми е кът и свърши.
Приятен ден на всички.

# 216
Момичета, а по принцип, когато бебетата са в добро състояние, не ги ли оставят да си стоят при мамите?

# 217
  • Пловдив
Момичета, а по принцип, когато бебетата са в добро състояние, не ги ли оставят да си стоят при мамите?

да,ако искаш може да е при теб и през деня и през нощта
като в детската стая само ще му сменят памперса,къпят и преобличат

# 218
По принцип може бебчетата да са при мамите по цял ден и цяла нощ, но си е уморително. Взимат ги, когато има визитация , къпане, после пак си ги връщат. На мен ми беше уморително и през нощта да е при мен, защото в детската стая спеше повече, а и след операция си е нужно малко почивка. Но през нощта ми го носеха да го кърмя и после пак си го взимаха, успявах да поспя няколко часа. С големия ми син нямах такъв проблем, той си спеше постоянно и си го държах при мен , но пък тогава не ми го носеха през нощта и аз ставах да си го взимам да го кърмя, защото иначе му даваха адаптирано. Сега вече не дават, когато изрично си казал , че искаш да те будят и да кърмиш. Но определено си е много добре през деня бебчо да е при мама.

# 219
Искам и аз да споделя за прекрасното си раждане в Селена. Родих сина си на 04.04.2011 с планово секцио при д-р Даскалов. Страхотен лекар, прекрасен човек, много ама много дължа на този човек.  Praynig Нямаше друг лекар, който да обгрижва така пациентите си - идваше сутрин и вечер по няколко пъти, след операцията лично отиде да поздрави съпруга ми и родителите ми и да обясни как е протекла операцията. За сравнение лекари, които работят в самата клиника не посещаваха пациентите си нито веднъж на ден. Винаги ще съм благодарна на д-р Даскалов за всичко, което направи за мен и детето ми. Аз имам предишна операция  от перитонит с толкова сраствания, че по време на операцията не е могъл доктора да извади матката, за да извади бебето, а бебо пък беше с тройно увита пъпна връв.   Sick Екипа на операцията ми бяха д-р Даскалов, втори оператор: д-р Николова, анестезиолог: д-р Георгиев (аз избрах той да влезе на операцията ми и той се съобрази с желанието ми  Hug ),д-р Кичуков - другия анестезиолог и той идва в операционната - много усмихнат и със страхотно чувство за хумор, неонатолог: д-р Молева.СТРАХОТЕН ЕКИП! Операцията продължи повече от нормално, не усетих нищо - бях със спинална+епидурална упойка: чувах всичко, усещаха допири, но не и клатене или бутане, камо ли пък болка - беше страхотно. Всички бяха толкова усмихнати и положителни. Мен разбирасе си ме беше страх, но наистина нямаше за какво. В реанимация седах оклоло 4 часа заедно с другите момичета със секцио от деня и после ни свалиха в стаите ни. В реанимацията сестрите Силвия и Гери са страхотни. Епидуралния катетър стоя до 2-рия ден следобяда и през 3-4 часа ми вливаха обезболаващо. Внимавайте с епидуралния катетър, защото на 2 мами им се скъса трабичката от контейнерчето за вливане и не можеха да ги обезболяват, та посъбраха малко болки. Мога с чиста съвест да кажа, че през цялото време на болничния престой и до сега НЕ СЪМ УСЕТИЛА БОЛКА. След епидуралното обезболяване ми даваха Диклофенак  хапчета по 75 мл. - и те вършеха страхотна работа. Имам вече една операция от преди правена в държавна МБАЛ и знам какво е болка, а тук не усетих НИЩО. Още първата вечер след операцията станах и ходих в банята да се измия за сън, а на другата сутрин рехабилитаторката ми помогна да стана и да се раздвижа активно - не боля и след това веднага влязх да се изкъпя. Благодарение на консултантката по кърмене Мяшкова успях да сложа бебо правилно на гърда, той пък имаше желание и засука и се кърмим повече от успешно. Ако искате да кърмите задължително поговорете с нея - аз успях да го направя чак на 3-тия ден та затова толкова късно започнахме с кърменето. Акушерките в детската са много мили и внимателни с децата. С две думи целия персонал на клиниката се държа страхотно, препоръчвам с две ръце на всички бъдещи мами да се възползват от удобствата и професионализма на Селена.  Peace

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 13:02 от siqina_ani

# 220
  • Пловдив
Момичета,искам да попитам при кой от Селена да си направя фетална морфология?Кой е правил на вас и от кой сте доволни.Искам лекар,който да говори много и подробно за всичко,което вижда и да казва пола.Цената 80лв ли е?Благодаря предварително!

# 221
Desert`Rose , аз ти препоръчвам д-р Даскалов. Не защото е моят лекар, а защото е най- добрият за фетална морфология в южна България.   Peace Но той не приема в Селена, а в Медикус алфа.

# 222
Момичета,искам да попитам при кой от Селена да си направя фетална морфология?Кой е правил на вас и от кой сте доволни.Искам лекар,който да говори много и подробно за всичко,което вижда и да казва пола.Цената 80лв ли е?Благодаря предварително!
Мисля,че само д-р Кръшков и от части д-р Нанев гледат на 4д.Цената е 80лв.И двамата лекари са много добри и си разбират от работата  Grinning

# 223
  • Пловдив
Desert`Rose , аз ти препоръчвам д-р Даскалов. Не защото е моят лекар, а защото е най- добрият за фетална морфология в южна България.   Peace Но той не приема в Селена, а в Медикус алфа.
Да,знам.Първата ФМ,в 12седмица си я правих там.Имакар че изрично подчертах,че искам той да ми я прави,ми я направи някой си д-р Иванов.Еми ядосах се,защото уговорката беше друга.И при положение,че Даскалов беше там....в стаята.Не ми се стори удачно.Изгуби ме като пациентка директно.Затова си търся друг. Crossing Arms

# 224
Да,знам.Първата ФМ,в 12седмица си я правих там.Имакар че изрично подчертах,че искам той да ми я прави,ми я направи някой си д-р Иванов.Еми ядосах се,защото уговорката беше друга.И при положение,че Даскалов беше там....в стаята.Не ми се стори удачно.Изгуби ме като пациентка директно.Затова си търся друг. Crossing Arms

Д-р Иванов е част от екипа на Даскалов, който той си сформира и обучава. А Даскалов не гледаше ли и той в монитора?  Защото когато го посещавах много често ме е преглеждал д-р Иванов или д-р Исовска, но Даскалов винаги е бил в кабинета и е наблюдавал какво правят.

Общи условия

Активация на акаунт