АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 111 602
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Дария, в добри ръце си. Всичко ще е наред. Стискам палци и лека бременност.

# 241
# 242
Някой знае ли дали ще има празник на бебетата тази година? Rolling Eyes

# 243
Здравейте,ходя на консултации в АГ СЕЛЕНА при д-р АСЕН ДАСКАЛОВ.Разбрах,че е нов там и бих искала да разбера повече за неговата работа.Моля ако някой има впечатления да пише.Благодаря предварително Simple Smile

# 244
Днес ходих в клиниката за консултация с анестезиолог, правят ремонт. Всичко е шумно и прашно. Захванали са се с някакъв грандиозен ремонт. Не знам как работят.

# 245
  • Пловдив
какво ремонтират точно
добре си беше всичко

# 246
Нещо отвън по фасадата точно над входа, както и на покрива правят нещо, не можах да разгледам подробно.

# 247
Момичета някой  може ли да ми даде телефон на д-р Карагьозов,до колкото знам води раждания в Селена!

# 248
mama galka23, имаш телефонана д-р Карагьозов на ЛС.
В кабинета му служебния е 306303.

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 14:11 от vilian

# 249
Вдигат още един етаж.Сигурно след като провеждат жк по здравната каса пациентите са се увеличили значително Simple Smile

# 250
Здравейте,ходя на консултации в АГ СЕЛЕНА при д-р АСЕН ДАСКАЛОВ.Разбрах,че е нов там и бих искала да разбера повече за неговата работа.Моля ако някой има впечатления да пише.Благодаря предварително Simple Smile

Ако имаш предвид д-р Васил Даскалов мога да ти кажа, че е страхотен професионалист и си направила добър избор, но Асен Даскалов не познавам.

# 251
Аз също ходя при Даскалов, но Васил.
Първите ми впечатления са страхотни! Дано така да си останат. Имам приятелка, която двете си деца е родила с негова помощ и тя е очарована, та по нейна препоръка съм при него. Но още нямам много срещи с него, за да му дам обективна оценка.

# 252
Аз четох във в.Марица май беше че разширяват болницата и дейността си!Явно добре се развиват.В сайта им погледнах че ще има томбола за нов автомобил и може би това да замести празника,но ако има вече щяха да известят според мен.Но квото такова,важно е да работят съвестно и да имат по малко фалове че.....не си е работа.Успех на всички   bouquet

# 253
Празника ще е на 8 септември и тогава ще е томболата за автомобила.

# 254
Здравейте, аз също ще раждам в Селена.
Благодаря за инфпто за цените. От доста време са ги махнали от сайт, не знам защо.

Очакваме да разказваш след като мине събитието Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт