АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 111 576
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Леле, на мен ми става страшно неудобно, ако ще е без клизма!
Аз едва преживях вземането на анален секрет  ooooh! вчера!

ти пък срам
взимането на аналния е като при вагиналния
а от клизмата срам ли те е ?прави я сестрата.седнала си и си качила краката си на магаре.удобно е

Нееее, не си ме разбрала или аз не съм се изказала правилно! Срам ще ме е БЕЗ клизма.
При взимането на аналния почти реших, че съм се "изложила", та затова ми беше гадно.

# 436
Ами аз бях в апартамента,но мисля,че и по другите стаи си дават хавлии.Превръзки също дават,колкото ти трябват.

кажи как е в апартамента?
всички близки идвали при теб,нали.не слизаше до долу в стаята за свиждания
включва ли преспиване на някой друг
200 лв беше на вечер,нали
[/quote]

В апартамента е доста удобно.Още същия ден на раждането като ме изписаха дойдоха в стаята всичките ми близки.Акушерката само ме попита дали съм уморена,та ако нещо да дойдат по-късно.200лв на вечер струваше престоя за мен и мъжа ми.При мен 3 нощувки.Сутрин и вечер санитарката му оправяше леглото.Носеха меню и за двамата,сутрин на него кафе и за двамата закуска,обяд и вечеря.Всичко беше на ниво,ако Господ ме дари с още едно бебенце,живи и здрави пак там бих родила Simple Smile

# 437
  • Пловдив
mery_andjela,ехх,много добре звучи.Дано вторият път и ние да може да си позволим.Влече ме най-вече спокойствието и тишината,които ще имам сама.Също това,че няма да се влача в стаята за свиждания и да се бутаме с други бебета и посетители,а ще сме си само ние.

Първия път хич не случих на съквартирантка-три езика знаеше,ама бъгарския й беше най-зле.Бръщолевеше на арменско-руско-български.Охкаше като баба на умирачка през цялото време.Все нещо я болеше,а беше родила вагинално.От къде таз болка не разбрах.Вайкаше се как като се прибере трябва да си подхваща къщната работа и двете деца.На визитациите правеше големи циркове-започваше да пъшка още преди лекарят да я е пипнал.

# 438
Здравейте Hug
пак съм с пореденя въпрос-днес една позната ми обясвяваше,че при постъпване в болница ти е необходимо-направление за хоспитализация,аз нямам такова просто защото не съм ходила по време на бременността на док по ЗК,а само при др Даскалов-та към него ли да се обърна за такъв документ...Боже ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!голяма бяла птица съм.... ooooh! ooooh!

# 439
А сега де,Личния лекар не може ли да даде такова направление?

# 440
  • Пловдив
А сега де,Личния лекар не може ли да даде такова направление?

точно
когато бременната не е осещавала ЖК,личният лекар издава това направление+45 дневния

мечкони,кой ти издаде 45 дневния-Даскалов ли?

# 441
Мечкони, и аз съм на твоето положение. Никой нищо не ми е казал до сега за това направление. Пиши, в случай, че разбереш нещо повече.

# 442
болничният за 45 дни ми го издаде личната,ще пиша при първо инфо newsm78

# 443
  • Пловдив
болничният за 45 дни ми го издаде личната,ще пиша при първо инфо newsm78

да,както писах по-горе при такива случай ЛЛ издава направлението+45 дневния

# 444
Моят болничен ми го издаде АГ-то по ЗК. /Ходя паралелно по ЗК и частно/. Ще раждам в Селена /частното/, но при издаването на болничния нищо не ми споменаха за направление. Та не знам, дали да не питам сама следващия път.

# 445
Дария Hug Hug-говорих с др Даскалов преди малко,каза че за Селена не е нужно такова направелние, и др важно,което мисля,че ще е от полза -решение от днес било изследванията,които се правят 6 дни преди операция/секцио да се правят само в Селена

Дано съм била полезна Hug

# 446
  • Sunshine state
Тоест не може да отидеш с направление да си ги направиш в коя да е лаборатория,а само там,така ли?Защото аз,когато си пусках АСАТ,АЛАТ и аналния,бях с направление и отидох да си ги направя в Писанец. newsm78
За постъпването и на мен не са ми давали направление,въпреки че ходих на ЖК по ЗК.Дадоха ми просто здравна карта,която ти искат,за да впишат болничния.Те си проверяват дали си здравно осигурен.  Peace

# 447
Дария Hug Hug-говорих с др Даскалов преди малко,каза че за Селена не е нужно такова направелние, и др важно,което мисля,че ще е от полза -решение от днес било изследванията,които се правят 6 дни преди операция/секцио да се правят само в Селена

Дано съм била полезна Hug

Много ти благодаря. Но май трябва и аз да си говоря конкретно за моя случай. Все още ще раждам нормално, но с вариант за секцио при необходимост, та къде да правя изследванията в този случай и кога!?! Списъкът с предварителните изследвания ми го даде миналата седмица и каза да си ги направя сега и после /към края на 9-ти месец/ - пак. Може и аз да не съм разбрала правилно. Thinking

# 448
Да,да за този списък става въпрос-преди  е можело да се направят във всяка лаборатория и в Селена ги зачитат,но явно вече държат при тях-това е инфо от днес

# 449
  • Sunshine state
Малко кофти са го направили,защото изследванията хич не са евтини без направления.Само аналният секрет ти е 20лв.,а за другите да не говорим.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт