АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 111 166
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Здравейте!Знаете ли каква е цената на раждане със секцио в Селена?Влизам в сайта им но цени не излизат.И още нещо да ви питам как точно стоята нещата в тази клиника.Смисъл кога трябва да се отиде да се разговаря че искам да раждам там и т.н.  Embarassed малко объркано го написах но дано ме разберете!Предварително благодаря!  bouquet

# 76
Здравейте!Знаете ли каква е цената на раждане със секцио в Селена?Влизам в сайта им но цени не излизат.И още нещо да ви питам как точно стоята нещата в тази клиника.Смисъл кога трябва да се отиде да се разговаря че искам да раждам там и т.н.  Embarassed малко объркано го написах но дано ме разберете!Предварително благодаря!  bouquet
И аз се включвам с питане:
Какъв багаж да нося - доктора каза само джапанки, пантофи и кърпи. Наистина ли всичко останало се подсигурява от болницата?
Благодаря ви предварително!

# 77
И аз се включвам с питане:
Какъв багаж да нося - доктора каза само джапанки, пантофи и кърпи. Наистина ли всичко останало се подсигурява от болницата?
Благодаря ви предварително!

Последно секциото беше 1160 лв. Rolling Eyes И да - наистина си носиш само тоалетни принадлежности. Peace

# 78
Преди седмица направих запитване в сайта на Селена и д-р Минев даде следния отговор - тоалетни принадлежности и чехли за майката,комплект за изписване -  за бебето Peace
За цената каза да се обадя на регистратурата Simple Smile

# 79
Хавлии за къпане,както и халати дават от там,можеш да си носиш малки хавлии за ръце и лице.
Шкафчетата са малки и неудобни,ако си секцио първите 2 дни едва ли ще можеш да си вземеш нещо от там сама.

# 80
Шкафчетата са малки и неудобни,ако си секцио първите 2 дни едва ли ще можеш да си вземеш нещо от там сама.

Шкафчетата за мен са си нормални, но пък зависи какво имаш да слагаш в тях. Rolling Eyes Аз бях секцио и двата пъти и съм нямала проблеми с вземането на неща от шкафчетата. Peace

# 81

Аз бях секцио и двата пъти и съм нямала проблеми с вземането на неща от шкафчетата. Peace

При кой лекар си правила секциото и за коя седмица сте го уговаряли?

# 82
  • Лондон/Пловдив
Сега ме накарахте да се замисля за шкафчетата  Joy нямах никакви проблеми . Може би леглото ти е било вдигнато много  newsm78 .

# 83
На мен шкафчето ми дойде малко, но то и аз бях замъкнала доста неща - като че на море отивах  Embarassed И наистина първите 1-2 дена ми бе трудно да го стигам. А леглата не са от най-удобните - няма регулиране с бутон, а трябва да станеш и ръчно да си го нагласиш.

# 84
  • Свиленград
Здравейте! Искам да попитам кога се заплаща, при изписването или предварително?

# 85
При изписването се плаща.

# 86

Аз бях секцио и двата пъти и съм нямала проблеми с вземането на неща от шкафчетата. Peace

При кой лекар си правила секциото и за коя седмица сте го уговаряли?

I dvata pyti rajdah pri d-r Matev. Pyrviq pyt pri termin 11.03 rodih na 28.02, a vtoriq pyt terminyt mi beshe 20.12, a rodih na 09.12. Peace
Izvinqvam se za maimunicata. Embarassed

# 87
Благодаря за отговора  bouquet
Така като гледам и двата пъти е било 11 дни по-рано Simple Smile
Той ли определя датите или така се договорихте?
Някакви по-специални отзиви за Матев?Предполагам,че след като и двата пъти си раждала при него си доволна,но все пак.

Някой да има отзиви за д-р Крумов,частния му кабинет е в Гранд-а,а изражда в Селена?

# 88
Аз също раждах при Матев секцио,на мен ми беше термина на 11 Юли,аз родих на 1,аз си определих датата,като той ме даде да избирам който ден искам от седмицата пледи термина,т.е. не по-късно от 7 дни преди него.При мен нямаше никакви данни да тръгне раждане по-рано.

# 89
Благодаря ви за отговорите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт