МАРТенска тайфа 2009г

• 29 423
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Nikita, Elwing, честит празник! Желая много здраве, късмет и радостни усмивки на София и Алекс и много щастие на семействата им!!! Hug Hug Hug
Бухте, то верно докато се наканим, някой може да роди Crazy Mr. Green
При нас нищо ново. Явно изоставаме с развитието, защото още не ни е треснал пубертетът  Laughing
Я да питам, според вас има ли хляб в преподаването в езикови школи (ако имате познати в тази сфера с лични впечатления). Защото имам възможност да започна в Британика на хонорар (като за начало, а и като добра възможност за достатъчно свободно време за Мони), но не знам в дългосрочен план дали ще мога да си издържам семейството с това. Същевременно имам предложение за друго работно място с добри доходи, но пък това е работа, която не ми се работи и която ще ме принуди да плащам на детегледачка newsm78
Защо винаги трябва да избираме межу финансово и морално удовлетворение, да му се невиди Confused

# 91
Гери, имам съученици, които работят или са работили в определен етап от живота си като преподаватели в школи. Според мен си струва. Зависи колко групи ще водиш разбира се. Но поне ще си ангажирана вечер след 18ч и уикендите. В Перник около 700лв чисто си докарваха и то в тукашни школи. В Сф и при вас със сигурност ще е повече, а и все пак говорим за Британика.  Това е идеална работа, за хора с деца и ангажименти, още повече казваш, че ти е на сърце.  Hug С какъв език си?

# 92
  • Варна
Никита, Елвинг, Зора, честит празник на вас и на дечицата ви! Да растат здрави, волни и щастливи и да пълнят дните ви с радост и гордост!

Гери, надали е толкова безперспективно. Все пак Британика си е име и в CV-то ти, езици винаги ще се учат, а клиенти се създават и натрупват, ако те бива. Не, че се съмнявам Simple Smile Живот и здраве, можеш после и на второ място да започнеш пак на хонорар, да минеш на пълен договор ..... възможности много. А последният ти въпрос ............уффффффффф, ми а де! Няма пълно щастие, уви! Виж, за пубертета си трай и не се оплаквай, да не ти се тръшне утре сладурката и да си ръсиш пепел на езика  Mr. Green  Ние сме първа писта пубери, ще си резервирам килийка с тапицирани стени скоро.

# 93
  • София - Рим и обратно
Честит празник на София и Алекс  bouquet. Нека са здрави, палави и щастливи деца newsm59

Gery Moore, на твое място със сигурност бих предпочела да работя това, което ми носи удовлетворение и ми е на сърце. Мисля, че няма по ужасно нещо от това да ходиш на работа без желание, колкото и да ти плащат. А пък и преподавател в езикова школа хич не е каква да е работа. Пък имаш и време да се развиваш и време за децата и себе си. Успех  Hug

# 94
Честит рожден ден на София, Петя и Алекс!!!
Да са живи и здрави, много послушни и щастливи дечица!!!
Никита, Елвинг, Зора весел празник!!!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 95
Здравейте!

Честит Рожден Ден на порастващите днес мартенчета!!!Да са здравички и щастливи!

На мен днес не ми е ден.Събудих се с ужасно "натежало" сърце,че само след броени дни и моето майчинство свършва и ще трябва да пусна Алекс на ясла.Нали знаете,просто като "опре ножа до кокала" и усещането става друго...  TiredИзобщо не ми се разделя с тези 2 години на домашен уют и от сега ми липсва всичко с Алекс...А и много се притеснявам как ще се справи с адаптацията,направо се страхувам.Нали знаете,че сме от захласващите се като ревем. Sad
Знам,че имаше и други такива дечица,които се захласват от нашата темичка.Все още ли са така,израстнаха ли го?И към майките им-страхувате ли се и вие така от яслата като мен? Tired

# 96
  • София
Хайде, дойде нашият ден да почерпим  Grinning

Благодаря ви за пожеланията и поздравите!  Hug
Честит рожден ден и на София и Петя! Никита, Зора, да са ви живи и здрави девойките, да растат усмихнати и щастливи!   Hug Heart Eyes  bouquet
ЧРД  и на Животинче! И на половинката на Диди!  Grinning Да са живи и здрави всички!

# 97
Здравейте момичета,

Влизам да почерпя пък макар и витруално по случай втория рожден ден на нашата дъщеричка Петя!

Искам да честитя рожденния ден и на порасналите София и Александър! Да растят живи и здрави и да са много щастливи и весели деца!

Много се радвам, че не сте ни забравили! Не съм влизала от месеци в темичката, но нещо не мога да смогна да стигна до тук! Баткото ни ходи на градина, с Петя все още се гледаме в къщи! От почти месец и баткото е в къщи заради грипната ваканция, пък и миналата година доста си поболедуваха и ме е страх да го пусна все още! Подадох молба за ясла за Петя и живот и здраве юни месец ще тръгва, а аз съответно ще се връщам на работа! Порасна вече момиченцето ни!
Все още не говори! Казва не повече от 10 думи, но пък вече дори се опитва да помага в къщи! Все още си е  кротичка и послушна! Много се обичат с батко си и се търсят, прегръщат играят си! Но ако се карат за една и съща играчка става страшно в къщи! В общи линии това  е при нас!

Искам да честитя и  на дечицата чийто рожденни дни са минали, пък макар и на патерици!

Лек и  приятен ден ви пожелавам!

# 98
  • София
Честит рожден ден на София, Петя и Алекс! Здрави, весели и щастливи за радост на обичащите ги! Simple Smile

# 99
  • София
Честит рожден ден на Александър на Елвинг, на София на *Никита* и на Петя на Зора*  Tada newsm59 Tada Да са живи и здрави малките рожденици, весели и щастливи  Hug

# 100
  • Стара Загора
Честит рожден ден на София, Петя и Алекс и от мен. Да са много здрави, по малко палави и щастливо детство им пожелавам. На мамите им - весел празник пожелавам.   bouquet
Окич, Тони - благодаря ви за ЛС. Ще ви търся когато сте "на линия" да ми разясните нещо.

# 101
здравейте и
ЧРД на София, Петя и Алекс!

Ние се завърнахме от срещата с Яна, Ади, Миро, Лора и близнаците.
Налудуваха се децата.
Аз стегнах багажа за яслата утре, треска ме тресе.

# 102
  • София
 Честит рожден ден на Алекс, Петя и София newsm67 с пожелания да раста здрави, усмихнати и безгрижни.

ЧРД и на jivotinche и половинката на dyMa. Желая им всичко, от което имат нужда да идва в подходящото време  Hug

Аз тази събота имах зверска бъбречна криза. Преди години имах проблеми с бъбреците, но никога не съм имала такива болки като сега. Накрая ми хакнаха една инжекция и сега съм горе-долу добре, но не посмях да отидем на срещата в МОЛ-а. От утре тръгвам по лекари - страшно го мразя това висене пред кабинети, но няма как. Мъж ми доста се стресна и даже искаше утре да си остава вкъщи, но го разубедих. Най-криво ми е, че от цялата работа страда и Тео. Тази сутрин дружно си поплакахме. Той защото не му дадох "да цока", а аз защото наистина не мога да му дам след, шепите лекарства, които погълнах  Cry. Стига съм ви занимавала с моите драми, хората имат далеч по-сериозни проблеми сигурно, но пък това ме мъчи в момента и имах нужда да го споделя.

Gery, и според мен е по-добре да се занимаваш с това, което ти носи не само финансова изгода. Какъв е смисъла да взимаш повече пари, но дададваш голяма част от тях за гледачка. Аз лично смятам, че нищо и никой не може да ми замени времето, прекарано с децата и ако/като ми се наложи да търся работа, това ще ми е най-важния критерий.

~Elg~, знам, че отстрани е лесно да се дават съвети, но опитай се да запазиш спокойствие утре, за да не предадеш притесненията си и на Елия. Дечицата усещат всичко и ти си тази, която трябва да я увери, че всичко ще е наред. Дано и хареса яслата и с кеф да ходи  Hug

shushi, все забравям, мила - успех на новото работно място.

Гледам за пубертет си говорите - аз имам чувството, че баткото ни е в подобен период. От Тео не мога да се оплача, много ме слуша, но виж от баткото мога голям списък с оплаквания да спретна.

# 103
Честит Рожден Ден на Софи , Алекс и Петя!
нека растат много здрави и щастливи , а на вас момичета много здрави нерви !

# 104
Здравейте момичета.

Първо искам да честитя рождените дни на Алекс, Петя и Софи. Нека бъдат много здрави и щастливи деца. Да пълнят душите и къщите със смях и късметът да върви винаги с тях!

Искам да честитя и рождения ден на любимия на Dyma. Мила нета бъде много здрав и винаги да е опората на семейството.

Ели успех утре на Елия, дано да не плаче и да и хареса Hug

Срещата мина страхотно, много ще се радвам пак да се видим преди да си замина.

Качих снимките  http://www.facebook.com/album.php?aid=2069347&id=1589593556&l=cf0e61a8b5

Малко не ми се пише  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт