Звездни компромати-94

• 58 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Аз няма шанс да гледам нищо, излязло от Пайнер, обаче се опитах да гледам конкурса за бг песен за Евровизия. Егати сценария, диалога, клишетата и пр.!!!!  ooooh! Някой да каже на продуцентите, че вече не сме 1986-та! А Мария Илиева барем да си беше попрочела текста предварително. Забила поглед в тая табла, като че ли голи мъже има снимани там. Тражик...

# 586
Аз нямам шанс да гледам каквото и да е, понеже нямам телевизор.
И интерес нямам, но ако все пак поводите за смях са много, ще дебна за снимки Mr. Green

# 587
Аз преди малко си пуснах планетата и хванах, края на изпълнението на Елена. Беше с черна рокля, все едно излязла от 98 година. Сега пее Джена, облечена изцяло в бяло, като от кръста на горе е с нещо като пух  Thinking

# 588
Аз съм пуснала само картината. Да не си развалям аудиото Laughing
Сега е Цвети Янева. Харесва ми от кръста нагоре. Горната част на роклята й е хубава и косата й ми харесва, но надолу...

# 589
Роклята й е хубава, обаче тя е с много пищен ханш и прилича на гигантска торта така.

Джена и Цвети пяха на живо, но Андрея май са я записали предварително без да й е обработен гласа и сега само се прави, че пее.

# 590
  • Русе/София
По планета вече почна да става страшничко.

# 591
Оле, те като цяло всичките са зле до сега, надеждата ми е в Галена и Преслава, да се представят по-адекватно. Донякъде ми хареса Елена.

Андрея е много зле, с тия балони и 30 човека около нея, ужасен калабалък

# 592
Много ми хареса Преслава! Flutter

# 593
  • Русе/София
Лелееее егати смотаната публика.Може ли толкова неадекватно да се държи.Чак на мен ми се доплака.Това само в Бг. може да се случи.Много отдавна се знаеше коя ще стане певица на годината-какво се правят на ощипани моми. #2gunfire

# 594
Знаем ние, защото сме чели списания и сме гледали предавания, тези от публиката може и да не знаят ....  Rolling Eyes Галена си заслужава.

# 595
  • Miami
Преслава пък как може да излезе на сцената точно, когато Галена получава наградата... Много нетактично...

Тази сутрин гледах Галена по тв7 при Мон Дьо и беше  дългокоса брюнетка. Много ми харесва и с къса коса. Мон дьо я пита колко е богат мъжа й, а тя каза, че не знае колко е богат, но е много щедър Simple Smile а и тя харчела мнооого Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 22:04 от Кори

# 596
Гнусните чалги не ги гледам,обаче Евровизията ме сломи също,божееее върнаха ме в 80-те Laughing ooooh!

# 597
  • Русе/София
 Joy
Гнусните чалги не ги гледам,обаче Евровизията ме сломи също,божееее върнаха ме в 80-те Laughing ooooh!

Тогава да беше гледала чалгарите. Joy

# 598
Нещо не беше добро качеството на тв планета и не разбрах какво направи публиката,защо Преслава каза ,че ще вземем наградата догодина и защо е излезнала на сцената когато Галена е взимала наградата.
Роклята на Преслава ми хареса.Галена с къса коса също им хареса

# 599
а за мен е много нелепо как компанията, която ги издава, им прави награди  Joy  и те си благодаят само помежду си  Crazy
Мернах само Емилия, Малина и още 1 певица, които се кълчеха и пееха фалшиво и ми беше достатъчно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт