Звездни компромати-94

• 57 627
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Гласува се с смс-и, но после се дооформя разпределението от продуцентите - така ми се струва на мен.
Галена благодари на всички колеги, които са застанали зад нея, защото от 3-4 месеца насам при интервюта питат всеки, коя заслужава наградата и няколко от тях твърдо отговаряха - Галена. Нещата тръгнаха от това, че самата Преслава при получаването на 4-тата си поредна награда обяви, че я по/дарява- споделя с Галена, защото тя я заслужавала. Голяма тъпотия - тогава Галена не беше изобщо номинирана, а категорично заслужаваше, но продуцентите така бяха преценили...., а Галена нямаше да спечели тогава, не и реално... Сега я компенсираха, порди грозното лишаване от номинация и понеже произтече полускандал по този повод, ето ти я сега - наградена.
Неадекватната реакция на Преслава по- скоро тръгва от това, че някак започна да й става неловко и неудобно да получава награди, като че ли не ги е заслужила, което не е така. Тя изобщо не искаше да е номинирана тази година, дори го обяви неколкократно и официално, но продуцентите я номинираха. Из основи тъпотията тръгва от продуцентите.

# 616
# 617
Аз пък мисля, че много добре се получи на наградите на Планета. Галчето да разбере най-накрая, че певица на годината не се става със скъпи тоалети и опразване на портмонето на мъжа й. Явно трябваше Галинчо да раздаде преди концерта по една фафла на хората, че да скандират името на жена му. Другото  недоразумение за мен  е , че щом един изпълнител е с най-много участия и най-много пускания по телевизията не е ли логично точно той да бъде избран и за певец на годината newsm78
Галенка колко тъпо стоеше на сцената с наградката, просто й се чудя на акъла, че си я задържа Rolling Eyes Аз ако бях щях да я връча на Преслава и щях да изляза с достойнство от ситуацията. Peace

# 618
  • Miami
Аха, сега ми се изясни ситуацията Галена-Преслава  Simple Smile
Наистина много тъпо, че се знаеше предварително, че Галена ще спечели... Май норочно го направиха, за да е подготвена публиката и да не скандира името на Преслава, ама нещо не им се получи  Mr. Green
Глория пя ли?

# 619
# 620
 hahaha hahaha
Да се качи на още по високи чукондури  Joy

# 621
# 622
И на мен Тони Паркър ми е безкрайно неприятен. Много странна двойка ми бяха с Ева   Rolling Eyes

# 623
На мен от снимките,които гледах на наградите,ми харесаха Цветелина Янева с червената рокля и Галена.
Най-зле бяха някакво недоразумение Теди Александрова,Джена с тоя бял пух,Малина,Емилия-ужасяваща покъртителна гигантска мартеница. ooooh! Глория също не ми хареса,тия къси роклички не и отиват на годините и излъчването.Анелия беше с интересно рокля,но ми се струва малко попрекалила със солариума.

# 624
С Евровизия какво става? Сега избират, кой ще ни представя ли?

# 625
  • София
Избраха я снощи. Поли незнамкоя си. Изчаках само началото на песента. Иска ми се много, но тази песен няма да стане хит. Момичета пее хубаво, пожелавам и успех.

# 626
Поли Генова. Талантлива е.

П.П. За избраната да ни представлява на Евровизия говоря.

# 627
  • София
Да, същата. И аз това написах, че пее хубаво. Но тази песен не ми звучи, като нещо голямо. И все пак да спечелиш да ни представляваш на Евровизия, пак си е крачка напред. Браво на нея.

# 628
# 629

Докато търсих, коя е Поли Генова, ми попадна това старо предаване на Господарите.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт