Туп, туп яйчице,септемврийче си има сърчице!

• 22 947
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
момичета за запека моя лекар ми изписа Frutilac,аз така и не си го купих, но лекаря каза,че много помагал да пробвам,но на мен ми мина много набързо и така и не го пробвах,който иска да опита...сиропа изобщо не вреди и е на основата на плодове..дано да ви помогне Simple Smile

# 91
Аз си пиех кафенце, до преди 10 дена...сега само като ми замирише на кафе и ми става лошо.. Цял ен ходя бледа и аха да припадна.. Кола едвам пия--боли ме стомаха полсе, а от шококолада, който преди ядях в огромни количества, не мога да вкуся..за това и кръвното ми е 50/80 и все ми се спи SadSad

# 92
Аз си пиех кафенце, до преди 10 дена...сега само като ми замирише на кафе и ми става лошо.. Цял ен ходя бледа и аха да припадна.. Кола едвам пия--боли ме стомаха полсе, а от шококолада, който преди ядях в огромни количества, не мога да вкуся..за това и кръвното ми е 50/80 и все ми се спи SadSad
  renka86 . нормално  е ...
 Аз заклета  пушачка и любител  на кафенцата   ....сега  не мога да  помириша  нито  едното  ,  нито  другото .  Преди  да  забременея  сутрин  след кафе  и  цигара  бях  редовна в тоалетната  а сега   след шоковото  спиране и  на двете  неща  червата  станаха  лениви. Sad  Ако  не ми  се гадеше   толкова ,  сигурно  щях  да  си позволя   кафе сутрин с 1 цигарка  ....но  не мога  да  ги  дишам !
 Аз ходех  до  тоалетна на 4-5 дни  по  веднъж ...  Сега  успявам  да   оправя  положението  ,  но  задължително  сутрин  ям мюсли  с прясно  мляко  и  2  сушени  сини  сливи  (  накиснати във  вода )  Peace

# 93
  • varna
На мен също ми става лошо от кафето,но всяка сутрин си правя,защото като ми замирише и веднага ми се прихожда в тоалетната и така си решавам проблема.

# 94
Голям проблем ( по скоро единсвения) ми е запека.От днес започнах сутри да изпивам чаша топла вода и в нея една лъжичка мед.Вчера вдох и кивита,сега ще си закупя фурми и сушени смокини и да видим.То не било хубаво и да се напъва човек Shocked.Абе това да ми е проблема.
Иначе утре съм на ФМ при частния ми доктор,а доктора ми по ЖК каза че няма нужда от ранен БХС.Така че като му дойде времето,съвсем се омотах от толкова изследвания

# 95
  Сладката мими ,  Защо реши там аз чувам не добри неща за там само това чее по луксозно нищо повече.

# 96
Момичета да ви разкажа какво стана днес: отивам в 22 поликлиника и решавам да се запиша при д-р Узунова, но не знаех в коя стая да вляза ( понеже на 4 места и е изписано името ) и почуках на вратата на 9 кабинет. Отвори ми един мъж с очила и ме дръпна в стаята. Аз му казах, че съм за д-р Узунова при, което той ми каза, че той ще ме прегледа. Казах му, че не съм за преглед, а за ЖК и той каза при него да се  запиша. Аз му казах, че не искам при него и той започна да ми обяснява колко модерна апаратура има ( на мен не ми се видя толкова модерна, даже беше малко гнусничко в кабинета ) и как ме рекетирали като ми казвали при кого да се запиша и т.н. След, което се видях с д-р Узунова поговорихме си ( видя ми се много любезна ) и се разбрахме за другата седмица. Моля ви ако имате някакво мнение за нея споделете го Praynig
Syn4o напиши ми кординатите на твойта лекарка ( щом си доволна може и при нея да се запиша. )
Стана малко дълго, за което се извинявам:)

# 97
И аз я познавах комбинацията цигарка сутрин с кафето..ама вече не мога...

И аз знам, че не трябва да се напъваме..затова трябва да се ядат храни, които засилват метаболизма.. и чашата топла вода сутрин е добро попадение..и много сок от круши!!!!!!

# 98
Здравейте, виждам че датата 28 септември е свободна - хайде да я запълним Laughing Живея в Каварна и имам момченце на 2,5 годинки  Peace

# 99
Забравих да кажа, че миналата година и на мен ми гориха раничка и болките са ниско долу като при МЦ ( поносими са ) стана за 40 секунди, но ми казаха, че ако не се премахне на време тя се уголемява.

# 100
Момичета сетила съм се да ви попитам....някои мислил ли е вече да започне да се маже с мазила за стрии.Знам че си е до кожа,ако си предразположен изглежда спасение няма,но все пак ще се радвам ако споделите опит от нещо което сте ползвали и мислите че е помогнало. newsm78

# 101

cvm81 София втора бременност 29г.
 newsm76   1dating luvbed txtloves married luvbed EFP preggo, следва продължение...
[/quote]

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 13:04 от cvm

# 102
Пилешка супа[/b,
раждането с пакета за бебето и епидурална упойка ми излезе 2300 лв. Доколкото знам в момента май няма промяна в цената но не съм 100% сигурна. Не са ме следили в Токуда, следих си се при друга д-рка направих само две предродилни консултации с лекаря, който бях избрала да ме изражда в 7ми и 9ти месец. Когато започнах да раждам изтекоха ми водите отидах в Токуда попитах за моя д-р и той беше там, но ако не е там задължително му звънят на мобилния и той идва веднага. Надявам се че съм ти от полза с тази информация хубава вечер!

# 103
Мамчета много сте бързи Simple Smile От вчера не съм влизала във форума,а вече има толкова много страници..
 По темата със снимката за закуската....ммммммммм...много вкусно изглежда.Хукнах за кроасани,тъй като немога да си купя баничка Sad И на мен ми  се ядът много тестени изделия и също и кисели неща.
 А за раждането като слушам ,направо си е ненормално да се плащат толкова много пари за да родиш.Според мен също е важно на какъв доктор ще попаднеш,а не колко си платил.И аз също съм чувала доста зловещи истории,някои от тях ги видях с очите си (когато се раждаха племенниците) и е въпрос на късмет.
Този запек и мен доста ме мъчи....тъй като спрях кафето,поради болки високо в стомаха и сега имам проблем с това...много е гадно .
Айде стига съм писала,че вече досаждам.
P.S. neci мерси за приведствията  Hug

# 104
Ох и аз нещо немога да се оправя с тази линийка ...
 smile3511

Общи условия

Активация на акаунт