Туп, туп яйчице,септемврийче си има сърчице!

• 22 928
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен  Simple Smile
Аз съм в 9 седмица.
Измъчваме запек,какво да правя много неща опитах....
Моля помогнете....
Благодаря ви

# 76
mimchence90, и аз като че съм се спряла на тази болница  Peace
Четох добри неща за нея, единственото, което не ми харесва, е че няма свиждания. Най - кофти ще ми е за мъжО, но от друга страна е хубаво, защото се спестяват навалици от роднини. Не че аз бих допуснала при мен да идват такива, но не се знае съседките по стая с какви разбирания са  Mr. Green
Имаме една съседка, на която на свиждане в болницата й отиде нейната и мъжовата рода до втори братовчеди, я си представете какво е било на другите мамчета в нейната стая  ooooh!

Не знам как учите за изпити, аз едва успявам да се съсредоточа да работя, хем в офиса доста ме щадят и не ми възлагат задачи, изискващи много усилено мислене  Blush

Стойка, добре дошла! Относно проблема ти лично аз нямам решение, мен също ме мъчи и не съм открила нещо, което да ми помага трайно. Ям кивита, круши, мляко, сушени сливи и кайсии...

# 77
Васиту  ами преглежда те на ехографа измерва килограми обиколка на талия , мери кръвното , изчислява термина пита те дали са ти нужни болнични за бременността , приготви се да почакаш обаче понеже винаги има много бременни и не винаги се спазват часовете  ще ти пусне и първите изследвания по здравната каса!
Стойка чувала съм за някакви свещички Ева кю че много помагали при твоето положение няма начин това е една от екстрите на бременността .
Аз пък раждах на вип етаж в Аг Варна точно за да мога да имам посетители (сама в стая) но хванахме грипната епидемия и даже мъжа ми видя бебето чак на изписването .Този път не мисля да е така ще раждам на обикновения така или иначе условията се изтърпяват за 5 дни ,а разликата от 600лв изобщо не е за пренебрегване .

# 78
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте и от мен.Аз снощи бях на пържени филии.А пък как ми се спи-и-и-и не е истина.Вчера си проспах деня тотално.Ама по-добре да ми се спи от колкото да връщам куверта.

# 79
здравейте,по доста въпроси искам да взема отношение но май ще забравя някой въпрос newsm78 Embarassed

по  въпроса със закуските-аз искам да помоля ако може да не постваме,че все пак всички тук сме бременни и трябва всеки път да хуквам да си купувам нещо от клартинката,защото със сигурност все нещо ще ми се прияде,изглеждат наистина вкусни Rolling Eyes(не се заяждам просто моля)а и имаме и мами от чужбина които ще им се прияде и няма да могат да намерят там и повярвайте не е приятно Confused
а за тестените неща и на мен много ми се ядат лелеее незнам къде ще му излезе края Blush
за раждането-ние тук нямаме особен избор Rolling Eyes  поне мога да си платя на моята док пак да ме изражда тя,пък за условията нямам думи.....не ми се говори #2gunfire
за цитонамазката моята док така ми обясни-може да се направи но има риск да се предизвика нещо,така че е желателно толкова рано да не се прави,a  пък всеки си прави своя избор.
диана ти сама го каза мила че си пипнала инфекцията за 12 часа,азь не мисля че при всеки случай когато мислиш че ти има нещо трябва да се прави цитонамазка за да се разбере,просто риск има винаги и това няма връзка с цитонамазката,а тя се прави веднъж за да се видят има ли по-сериозни неща.а както ти каза инфекция може да пипнеш и за 12 часа(наистина дано не звуча заядливо,просто казвам това което аз мисля.
за раничките и аз имам след предишното раждане.лекувахме я доста време,стана доста по-малка сега док каза че няма страшно,но мисля че като мина първото тримесечие ще ме лекува някак знам ли.няма да оставим нещата така.
васиту,сигурна съм че твоята док си разбира от работата,само искам да ти кажа че и лекото кървене не е съвсем безобидно,поне от моя опит.с краси прокървих леко в 4 седмица и ако не бях отишла навреме и не бяхме започнали веднага инжекциите за задържане,може би сега нямаше да си го имам краско жив и здрав.(разбира се не във всеки случай е така,възможно е и при имплантирането да се появи,но за наше успокоение е хубаво дори при всяка болка да се консултираме с док.)
ох много дълго стана момичета,извинете ме,наистина просто искам да помогна на тези които им е за първи път и се притесняват,както бях и аз и както сме били всички.затова сме тук да си помагаме Hug Hug Hug  което се надявам и аз да съм направила с мнението си(което неискам на никого да налагам разбира се) Crazy
оставям ви че моя малкия само се гуши в мен и иска да маха копчетата на лап топа Hug

# 80
Здравейте и от мен. Чудех се никой ли не е писал в темата, а то вече новата остаряла Grinning Много бързо пишете.  Днес бях на преглед и на мен ми казаха, че няма смисъл да правя ранния БХС, защото показателите били добри и имало малък риск. Знам, че при първата бременност го правих края на четвъртия месец, ако не се лъжа.

# 81
Много сте бързи, нова тема и тя напреднала вече Wink. Много се радвам за всички, които са видяли малките си мишленца, наистина е много вълнуващо така пърхат сега сладко.
mi vida Добре дошла  Hug Hug Hug
Неразположенията гледам, че не само при мен продължават с пълна сила. По някога съм зле , друг път много зле и така Rolling Eyes.
На работа съм, а така не ми се подпипва нищо, добре , че ви чета да се разнообразя малко и да не заспя Tired.
Много съм средностатистическа, като обобщен модел на това което чета. Яде ми се тестено и компот и сирене, не ми се яде месо/мнооого по-малко от преди/.
За раждането..... направо не ми се мисли. Още съм бясна от миналото раждане #Cussing out #2gunfire #Cussing out, но да не разказвам да ви ужасявам Rolling Eyes
Сънищата ми продължават да са цветни и безувни. Сънувах , че кърмя близнаци и се опасявам дали ще им стигне млякото, а после се оказа че съм кърмила малко котенце ooooh! егати щуротиите.

# 82
Миленка, аз съм с последния час за днес  Laughing.
Аз исках да ви питам как сте с кафето?
Аз го спрях... ама ми се припива сутрин и почнах да си правя пак.

# 83
Здравейте на всички.
Честита ни нова темичка.
Незнам вие как сте ама аз нямам и помен от гаденето, което е супер остана ми само сънливостта и то не като в началото и големите гърди Embarassed
Иначе за раждането бих искала както и преди да родя в Токуда, доволна съм, жалко, че д-р при който раждах не работи вече там, но мисля, че ще се намери кой да го замести. Най-важен ми е пакета за бебето правят хубави изследвания след раждането, което е една от основните причини да искам там да родя.
Приятен ден на всички  bouquet

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 15:17 от LiletoYa

# 84
Миленка, аз съм с последния час за днес  Laughing.
Аз исках да ви питам как сте с кафето?
Аз го спрях... ама ми се припива сутрин и почнах да си правя пак.
Аз си взех някакво безкофеиново но и неговия вкус ми е доста противен... в общи линии май нищо топло не пия освен ментов чай от време на време.. newsm78

# 85
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз кафето го спрях.Ама ми се спи две не виждам.Докога ще е така незнам newsm78И аз се чудя дали да го почна ама ми се ще да изчакам още малко.Нали в първия триместър се изграждат органите и затова уж се въздържам.А пък преди как се наливах,като незнаех,че съм бременна.Нямам думи.Аз днес си купих горещ шоколад на Милка и смятам на него да мина,че не съм по чайовете.

# 86
Аз първия път родих в Тина Киркова. Доволна останах от условията там. Раждах с избор на лекар, лекарката беше много точна и дойде след около час като ме приеха. Но наистина като видят, че си платила за избор и не те пипа никой друг, оставят те да си чакаш лекаря. Поне лекарката не ме излъга тогава и дойде навреме, а и раждането мина много добре. Сега имам време още, та за сега не съм се ориентирала още никъде. Иначе в стаите имахме баня и тоалетна и всеки ден си се къпах като бял човек. В началото на бременността бях лежала в Майчин дом и условията в Тина Киркова после ми се видяха направо лукс Grinning

Аз вече N-ти пореден ден си проспивам, то бива бива спане, ама моето на нищо не прилича. И през нощта спя и през деня все съм сънена. Тежи ми и стомаха, но края му се вижда вече Praynig

Лекарката ми ме посъветва да си пия кафенце и кола, че ми е ниско кръвното. Но да не прекалявам с тях, а само по едно на ден и една количка. Обаче кафето хич не ми е вкусно, взела съм си 3 в 1, но и от него половин доза ми идва в повече.

# 87
LiletoYa, и аз съм се замислила за Токуда, колко ти излезе на теб като сума цялото раждане? Гледам, че е било преди 2 години, но все пак...
Sunny 777, ама как така нищо не е платила приятелката ти, може би е спестила наистина от избор на екип, но..нали там имат разни разходи за бебето после, разпитай я подробно плийз, ако е удобно  Heart Eyes

# 88
И  аз подкрепям  идеята  да  не се постват   закуски  апетитни  като  на картинка  !   chef
  И  чета  , чета  ,,,, и  гледам ,  че не съм  сама в разсеяността  си  .... !  bowuu Признавам  си  ,  че се успокоих   ,  че  не само  аз съм така  !
    bowuu bowuu

# 89
момичета пийте си кафе няма страшно по едно сутрин не вреди

Общи условия

Активация на акаунт