Как ще изфабрикуват "любов" между Мелда и Харун!
А тази магия - на бунището ли?
Здравейте компания НЕЗАБРАВИМА! Аз мисля,че Бату наистина е влюбен в Мелда,също така и ,че Мелда се е променила и наистина е станала добра и ,че това е опит да прецака Бату и да помогне на Харун(и да си отмъсти за изнасилването)! И точно тук ми дойде мисълта за посланието на филма,и тя е : спомняте ли си думите на Мелда когато беше разкрита за фалшивата си бременност от Еда,та тя тогава и каза :аз го направих от любов,а ти какво направи за Харун,за любовта си?:нещо подобно беше разговора,та от тук ме светва ,че точно Мелда е човека който ще направи нещо и то много голямо за Харун,да се опита да заблуди Бату и по този начин той да се издаде и тя да го разобличи,а може дори да бъде и човека който ще го убие,има възможност и тя да умре и с това тя ще стане Незабравимата(жената която прави всичко за Харун) или може както го превеждате понякога тя да направи Незабравимото и най важно за Харун,и така всъщност се очертава,че филма е за нея.А ако не умре докато разиграва Бату,нищо чудно и наистина да се издигне в очите на Харун и ето ви финал Мелда Харун!Много дълго стана,дано ме разберете какво имам в предвид!
......
Единствените, дето ме оставиха зашеметена, бяха Бату и Мелда и историята им!
Е, там вече какво ще става- нямам идея...

Е, продължи,де?! Защо се спря? 
winona,

Е, продължи,де?! Защо се спря? 
winona,

Ама ,разбира се, че ще си
! Ние гледаме картинки и си предполагаме. Нямаме пълен превод, импровизирваме. 

Препоръчани теми