Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 167

• 31 204
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе

Как ще изфабрикуват "любов" между Мелда и Харун! newsm09 А тази магия - на бунището ли? smile3515

# 406
Права си Луцими, много хубава серия ни чака по Диема ! Peace

# 407
  • Под звездите
Вени,би ли си отворила личните съобщения,моля!

# 408
Мелда се обажда на Бату, който тъкмо е наредил да извикат лекар, който да превърже пръстите на Бурак, защото му е нужен жив, докато проговори. /към 15 минута от начлото/

Бату: Мелда? Чакай..не затваряй! Добре...не говори, но не затваряй! Щастлив съм само да чувствам, че си там... Искам да ми вярваш, да ми се довериш... Помогни ми да ти покажа къде ме отвежда копнежът по теб... Позволи ми да ти докажа колко те ценя... Дай ми шанс, за да ти представя истинския аз... Дълбоко в един ъгъл на сърцето си, може някъде най-надълбоко, може би и ти ме обичаш...знам...
/поглежда към новата луна/
Също като тъмната страна на луната...всички имаме тъмна страна...
Някои избират душата им да живее на тъмната страна, ... но някои нямат шанс да избират. Принудени са да живеят с тъмната си страна, ...защото са тласнати в тъмнината. Тези, които живеят в светлата половина, са принудени да се борят с тези от тъмната. Накрая, и за двете страни, това става естествено като дишането. И идва ден, когато се срещаме с истината, със себе си...
/Харун гледа снимката на Бату на комп./
Ако искаш, мога да ти разкажа истината. Единствената светлинка, която озарява тъмнината ми, е обичта ми към теб...единствено тя...

Благодаря за превода newsm51 newsm51 newsm51    Здравейте компания НЕЗАБРАВИМА! Аз мисля,че Бату наистина е влюбен в Мелда,също така и ,че Мелда се е променила и наистина е станала добра и ,че това е опит да прецака Бату и да помогне на Харун(и да си отмъсти за изнасилването)! И точно тук ми дойде мисълта за посланието на филма,и тя е : спомняте ли си думите на Мелда когато беше разкрита за фалшивата си бременност от Еда,та тя тогава и каза :аз го направих от любов,а ти какво направи за Харун,за любовта си?:нещо подобно беше разговора,та от тук ме светва ,че точно Мелда е човека който ще направи нещо и то много голямо за Харун,да се опита да заблуди Бату и по този начин той да се издаде и тя да го разобличи,а може дори да бъде и човека който ще го убие,има възможност и тя да умре и с това тя ще стане Незабравимата(жената която прави всичко за Харун) или може както го превеждате понякога тя да направи Незабравимото и най важно за Харун,и така всъщност се очертава,че филма е за нея.А ако не умре докато разиграва Бату,нищо чудно и наистина да се издигне в очите на Харун и ето ви финал Мелда Харун!Много дълго стана,дано ме разберете какво имам в предвид!
Възможно е и сме го коментирали този вероятен финал. Но факт е , че защо ще е Незабравим,-а,-о,-и , при положение, че любовта не е Харун-Мелда. Чувствата и детето са Харун-Еда! Ако Мелда прави тази саможертва, то я прави за себе си. А защо си мислиш, че Бату би й повярвал на 100% ? Особено като знае всичките й простъпки!
Не това за възможен финал Харун Мелда го написах,защото вие доста често го предполагахте като възможен,след  промяната на Мелда,а не защото го искам,а иначе съм съгласна с теб,че Харун ще обича винаги и само Еда!А затова,че филма се казва Незабравима имах в предвид ,че Мелда може да е незабравимата със саможертвата си за Харун и възможната и смърт от тази опасна игра с Бату,А за Бату мога да кажа,че е възможно да е сляп от любовта си към Мелда  и това да му бъде грешката и да се провали!

# 409
# 410
Тонето,
това,за което говориш,дава съвсем друг смисъл на филма.
И за какво ни беше тогава да гледаме тази дълга драма на любовта Еда-Харун.
Наистина Мелда никога не забрави и няма да забрави Харун,и сигурно е готова на всичко за него.
Но как той ще се върне при нея-това значи да си посипе главата с пепел,и да "прозре",че всъщност винаги е обичал Мелда.Или ще я заобича от благодарност?
И тогава,Еда ще се окаже права ,че му е нямала доверие.
И ще се окаже,че това е била една изпепеляваща и безмислена любов.
А Ямур?
Аз лично,не вярвам да има такъв вариант.
Добре де,но аз нямах в предвид точно финал Харун Мелда,а просто,че Мелда е жената която ще остане Незабравима с това,че ще направи най голямото добро на Харун и най голямо доказателство за любовта си към него като се жертва заради него!А и според мен Мелда е простила отдавна на Еда и я подкрепи преди сватбата с Харун,но тя никога няма да го забрави и няма да бъде щастлива и затова си мисля,че за да бъдат напълно щастливи Харун и Еда,тя ще се жертва и ще разобличи Бату и ще умре и за всички ще остане Незабравима!

# 411
  • Русе
Тонето,
това,за което говориш,дава съвсем друг смисъл на филма.
И за какво ни беше тогава да гледаме тази дълга драма на любовта Еда-Харун.
Наистина Мелда никога не забрави и няма да забрави Харун,и сигурно е готова на всичко за него.
Но как той ще се върне при нея-това значи да си посипе главата с пепел,и да "прозре",че всъщност винаги е обичал Мелда.Или ще я заобича от благодарност?
И тогава,Еда ще се окаже права ,че му е нямала доверие.
И ще се окаже,че това е била една изпепеляваща и безмислена любов.
А Ямур?
Аз лично,не вярвам да има такъв вариант.
Добре де,но аз нямах в предвид точно финал Харун Мелда,а просто,че Мелда е жената която ще остане Незабравима с това,че ще направи най голямото добро на Харун и най голямо доказателство за любовта си към него като се жертва заради него!А и според мен Мелда е простила отдавна на Еда и я подкрепи преди сватбата с Харун,но тя никога няма да го забрави и няма да бъде щастлива и затова си мисля,че за да бъдат напълно щастливи Харун и Еда,тя ще се жертва и ще разобличи Бату и ще умре и за всички ще остане Незабравима!
Досега сериала вървеше в друга посока. Смяната и поставянето на Мелда в центъра обезсмисля всичко представено ни до сега. Не,че ще бъда изненадана от такова развитие, но ми се струва малко вероятно.

# 412
Май написах доста глупости,извинявам се знаех си,че не трябва да пиша,а само да си чета!Всички сте супер,продължавайте в същия дух!Лека вечер

# 413
  • Варна
Здравейте, мили дами! Hug
Днес ми беше цял ден много приятно да следя коментарите ви, повечето от които споделям!   bouquet  bouquet  bouquet......
 На мен серията снощи ми хареса, беше ми интересно да гледам отношенията Харун- Еда, дойде ми в повече насилието над Бурак- гад, гад, ама стана бая гадно! ooooh! Единствените, дето ме оставиха зашеметена, бяха Бату и Мелда и историята им! #Crazy #Crazy #Crazy Е, там вече какво ще става- нямам идея... Shocked

А?! #Crazy newsm78

Изглежда злодеят се влюби
и половинката си намери...
Или това са някакви заблуди
и ще има нови проблеми...

Любовни слова занарежда,
истини за себе си заизрежда,
в любовта ще търси надежда,
от тъмнината да го извежда...

Ами тя, новоизлюпения ангел,
сякаш направо от ада изпаднал,
какво започва- отмъщение?!...
Нов план, игра, извращение?!...

Или и тя взе, че се влюби,
попаднала под фатален чар,
мечти и достойнство изгуби,
нагърбила се с ужасен товар?!...

Каквото и да е това "нещо",
се очертава да е зловещо!...
И за двамата изобщо не е ясно,
но изглежда прекалено опасно!

# 414
Момичета, вие кой филм гледате???

hahaha hahaha hahaha Е, продължи,де?! Защо се спря? Grinning

Grinning winona,
Учудването ми дойде от това, че коментарите ви днес се разминават с това което гледах аз.
За това в мен остана чувството, че не съм гледала същия филм.
Дори и след преводите, прочетох постове след които бях ето така
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

ПП Стига съм ви дишала въздуха. Забавлявайте се.

# 415
  • Русе
Май написах доста глупости,извинявам се знаех си,че не трябва да пиша,а само да си чета!Всички сте супер,продължавайте в същия дух!Лека вечер
Тонето, няма такова нещо! Ти обиди ли се? Да знаеш какви супер-невероятни хипотези се поставят на дискусия тук. Всеки се мъчи да предположи как ще продължат сериала. Ти не си изключение. Аз , например, предположих,че Едже и Ниса са подменени - чак в кръвосмешение замесих сюжета! hahaha

# 416
  • София
Предварително ви моля да бъдете благосклонни към моята особа,защото днес не съм много адекватна от преумора и може да има неточности в превода тук таме

Еда-Харун (в спалнята след като се прибра)

Е-ти няма да оставаш тук.Нилюфер подготви за теб другата стая.Казвам ти тук не е твоята стая.Дрехите ти са в другата стая.Сега излез,искам да спя.Не ме карай да викам Харун,излез от стаята.Ямур ще се събуди,ще види че се караме.Какво ще постигнеш като се държиш така?Дадох ти моите чувства,но не можеш да разчиташ на тези решения.Няма  да казвам да вече на всичко. Всички това остана вчера.Странно е ,но ние трябва да започнем да живеем нов живот.Трябва да го направим заради дъщеря ни.
Х-да,направихме сделка с теб.Виждаш го странен, но за новия ни живот и  двамата трябва да спазваме някои правила.Но тези правила ще бъдат моите правила(т.е. аз ще ги създам) В тази стая ще останем аз и ти.
Е-не.Никога няма да стане това
Х-Няма да лъжем повече ЯМур,така че ще се държим като нормални майка и баща.Не искам повече да го обсъждам.Темата е затворена.
Е-не не е затворена.Не сме постигнали общо решение.Трябва да чуеш(уважаваш) и моите искания.
Х-моля те, имах тежка нощ

# 417
  • Русе
Момичета, вие кой филм гледате???

hahaha hahaha hahaha Е, продължи,де?! Защо се спря? Grinning

Grinning winona,
Учудването ми дойде от това, че коментарите ви днес се разминават с това което гледах аз.
За това в мен остана чувството, че не съм гледала същия филм.
Дори и след преводите, прочетох постове след които бях ето така
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

ПП Стига съм ви дишала въздуха. Забавлявайте се.
hahahaАма ,разбира се, че ще си #Crazy! Ние гледаме картинки и си предполагаме. Нямаме пълен превод, импровизирваме.

# 418
  • София
Финалната реплика на Харун към Джамил

Харун-за мен е много трудно да ви  го кажа,но аз не мога да се оженя за Еда..Свърши!

# 419
  • Русе
Здравейте, мили дами! Hug

А?! #Crazy newsm78

Изглежда злодеят се влюби
и половинката си намери...
Или това са някакви заблуди
и ще има нови проблеми...

Любовни слова занарежда,
истини за себе си заизрежда,
в любовта ще търси надежда,
от тъмнината да го извежда...

Ами тя, новоизлюпения ангел,
сякаш направо от ада изпаднал,
какво започва- отмъщение?!...
Нов план, игра, извращение?!...

Или и тя взе, че се влюби,
попаднала под фатален чар,
мечти и достойнство изгуби,
нагърбила се с ужасен товар?!...

Каквото и да е това "нещо",
се очертава да е зловещо!...
И за двамата изобщо не е ясно,
но изглежда прекалено опасно!
Дани, перфектен стих! newsm09 smile3505 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт