Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 167

• 31 204
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
# 451
  • Русе
Завалията! Беше забравил как се стои или под прозорците, или пред вратите! hahaha
Но понеже бат Харун е по "пижамка", ми напомня да ви кажа "ЛЕКА НОЩ, ДАМИ"! newsm46

# 452
  • Варна

Еда,Еда,ако не отвориш ще разбия вратата. Еда , на луд ли ще ме правиш ти момиче ,само да те гепна пижамата ще ти цепна.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 453
  • Варна
Благодаря на Рекси smile3525 за самоотвержеността и преводите, че ако не е тя и от време на време г-жа Броненосец Flowers Rose, Милена Flowers Rose и Розовка Flowers Rose, щяхме да сме #Crazy newsm78

И като съм се развъртяла с тия стихове ooooh! - ето още един  Peace последен fingerscrossed

Невъзможно

Като гроб е мечтаната къща,
вместо с радост да се връщам,
намирам само болката там-
красивия ни дом е само блян...

Във всяка стая те срещам,
но само мъка ме посреща,
напомня ми за разбити мечти,
от въздуха,що дишам,ме боли...

Ревност жестока ме разяжда,
почнах да губя достойнство-
в мен друга жена се ражда,
не можем да сме семейство...

И какво семейство сме ние?!
Всеки всичко в себе си крие,
недомлъвки, неказани думи-
недоверие цари помежду ни...

Каква любов и общо бъдеще-
само думи, пожелания и "ще",
би трябвало да бъде, но не е,
каквото бихме искали да е...

Разочарование ме притиска,
мъката гърлото ми стиска...
Как ще продължа да живея?!...
Любовта ни как ще оцелее?!...

А те обичам толкова много,
че искам да го изкрещя!
Чувствата си да отприщя,
но сега това е невъзможно...

# 454
А европейката Еджето,пак ли в Европа я изнесоха?
Не се заяждам,а питам.
Според мен,и моят любимец Арасчо ще се изнесе нанякъде-рано или късно ще разбере,че мястото му не беше нито във фирмата,камо ли до Еда.Но поне не направи нищо лошо до сега!

# 455
Не се заяждам,а питам.
Според мен,и моят любимец Арасчо ще се изнесе нанякъде-рано или късно ще разбере,че мястото му не беше нито във фирмата,камо ли до Еда.Но поне не направи нищо лошо до сега!
Нищо лошо не прави Арасчо , освен че знае кой е Кенан и се спотайва . newsm78 newsm78 newsm78

# 456
  • Русе

22.00- вече може! hahaha hahaha hahaha

# 457
Предварително ви моля да бъдете благосклонни към моята особа,защото днес не съм много адекватна от преумора и може да има неточности в превода тук таме
Еда-Харун (в спалнята след като се прибра)
Е-ти няма да оставаш тук.Нилюфер подготви за теб другата стая.Казвам ти тук не е твоята стая.Дрехите ти са в другата стая.Сега излез,искам да спя.Не ме карай да викам Харун,излез от стаята.Ямур ще се събуди,ще види че се караме.Какво ще постигнеш като се държиш така?Дадох ти моите чувства,но не можеш да разчиташ на тези решения.Няма  да казвам да вече на всичко. Всички това остана вчера.Странно е ,но ние трябва да започнем да живеем нов живот.Трябва да го направим заради дъщеря ни.
Х-да,направихме сделка с теб.Виждаш го странен, но за новия ни живот и  двамата трябва да спазваме някои правилаНо тези правила ще бъдат моите правила(т.е. аз ще ги създам) В тази стая ще останем аз и ти.
Е-не.Никога няма да стане това
Х-Няма да лъжем повече ЯМур,така че ще се държим като нормални майка и баща.Не искам повече да го обсъждам.Темата е затворена.
Е-не не е затворена.Не сме постигнали общо решение.Трябва да чуеш(уважаваш) и моите искания.
Х-моля те, имах тежка нощ

Рекси, благодаря ти мила за всеотдайността и постоянството   bouquet

Според вас Харун чува и уважава ли решенията на Еда ? Не коментирам " т.е. аз ще ги създавам " Това какво е? Кой си ти бе да създаваш САМ правила и то във връзка, за която твърдиш , че е единствена, истинска, силна и пр.? Пардон, истински турчин по нашите изградени представи. А може би там така е прието и нормално? Може би затова всички слушат и Джамиля, ако и да са по на 30 и кусур години. И като капак имал тежка вечер - пак няма нужното време и настроение за нея. Е, как кажете ми при тия обстоятелства толкова крехка и объркана млада жена няма да греши? Та тя освен с Хаят, друг нормален не виждам с който би могла да говори и да сподели тревогите си колкото и на нас да ни изглеждат маловажни , смешни и повтарящи се. Може да е хубав, ама баба ми викаше "Хубост в паница се не топи".
Хоп, виждам и следващият превод - щял да разбие вратата. Я една от вас поне да си признае нейният Харун при някъв спор склонен ли е да разбие вратата? И това ми било съвременен бизнезмен и силно ОБИЧАЩ мъж. С разбиване на врати ли се решават проблемите? Аз изглежда не съм от съвременните хора, щом това ми е чуждо и не го възприемам за нормално  newsm78
Разбира се обсъждам героите , които ни представят сценаристите , но такива има и в реалният живот и то много, и жалко за тия, които подкрепят такъв начин на живот . Повярвайте ми това не е щастлив и нормален живот. Да не подхващам темата пък  "В името на детето" - нещо , което се опитват сценаристите да ни вменят напоследък. Това не е от полза нито за двамата родители , нито за детето, но се осъзнава след много години. Поне така мисля аз, от това което съм видяла около себе си, защото съдбата ми бе приятелка и ми спести такива неприятности , като на Еда.
Сега може да извадите гранатометите и да стреляте по мен - гърбът ми е широк ще понесе ударите, но само зад една външност не бих могла да застана. Разбира се не се отказвам от стиховете за Харун и най-вече погледът му, но съм ги писала при излъчването на други серий, тъй че......
Извинявам се за дългият пост, но и аз като Каламинси или пиша или не. Впрочем това мнение го написах и като стихотворение, но се чудя дали да ви занимавам. Който иска може да подмине поста ми.

# 458
  • Варна

hahaha hahaha hahaha hahaha   ама ти изобщо не си пострекателка  hahaha hahaha hahaha не че се оплаквам от гледката

# 459
Дани, миличка, прекрасни стихове прочетох тази вечер. Благодаря ти за постоянството   bouquet  bouquet  bouquet

# 460
Предварително ви моля да бъдете благосклонни към моята особа,защото днес не съм много адекватна от преумора и може да има неточности в превода тук таме
Еда-Харун (в спалнята след като се прибра)
Е-ти няма да оставаш тук.Нилюфер подготви за теб другата стая.Казвам ти тук не е твоята стая.Дрехите ти са в другата стая.Сега излез,искам да спя.Не ме карай да викам Харун,излез от стаята.Ямур ще се събуди,ще види че се караме.Какво ще постигнеш като се държиш така?Дадох ти моите чувства,но не можеш да разчиташ на тези решения.Няма  да казвам да вече на всичко. Всички това остана вчера.Странно е ,но ние трябва да започнем да живеем нов живот.Трябва да го направим заради дъщеря ни.
Х-да,направихме сделка с теб.Виждаш го странен, но за новия ни живот и  двамата трябва да спазваме някои правилаНо тези правила ще бъдат моите правила(т.е. аз ще ги създам) В тази стая ще останем аз и ти.
Е-не.Никога няма да стане това
Х-Няма да лъжем повече ЯМур,така че ще се държим като нормални майка и баща.Не искам повече да го обсъждам.Темата е затворена.
Е-не не е затворена.Не сме постигнали общо решение.Трябва да чуеш(уважаваш) и моите искания.
Х-моля те, имах тежка нощ

Рекси, благодаря ти мила за всеотдайността и постоянството   bouquet

Според вас Харун чува и уважава ли решенията на Еда ? Не коментирам " т.е. аз ще ги създавам " Това какво е? Кой си ти бе да създаваш САМ правила и то във връзка, за която твърдиш , че е единствена, истинска, силна и пр.? Пардон, истински турчин по нашите изградени представи. А може би там така е прието и нормално? Може би затова всички слушат и Джамиля, ако и да са по на 30 и кусур години. И като капак имал тежка вечер - пак няма нужното време и настроение за нея. Е, как кажете ми при тия обстоятелства толкова крехка и объркана млада жена няма да греши? Та тя освен с Хаят, друг нормален не виждам с който би могла да говори и да сподели тревогите си колкото и на нас да ни изглеждат маловажни , смешни и повтарящи се. Може да е хубав, ама баба ми викаше "Хубост в паница се не топи".
Хоп, виждам и следващият превод - щял да разбие вратата. Я една от вас поне да си признае нейният Харун при някъв спор склонен ли е да разбие вратата? И това ми било съвременен бизнезмен и силно ОБИЧАЩ мъж. С разбиване на врати ли се решават проблемите? Аз изглежда не съм от съвременните хора, щом това ми е чуждо и не го възприемам за нормално  newsm78
Разбира се обсъждам героите , които ни представят сценаристите , но такива има и в реалният живот и то много, и жалко за тия, които подкрепят такъв начин на живот . Повярвайте ми това не е щастлив и нормален живот. Да не подхващам темата пък  "В името на детето" - нещо , което се опитват сценаристите да ни вменят напоследък. Това не е от полза нито за двамата родители , нито за детето, но се осъзнава след много години. Поне така мисля аз, от това което съм видяла около себе си, защото съдбата ми бе приятелка и ми спести такива неприятности , като на Еда.
Сега може да извадите гранатометите и да стреляте по мен - гърбът ми е широк ще понесе ударите, но само зад една външност не бих могла да застана. Разбира се не се отказвам от стиховете за Харун и най-вече погледът му, но съм ги писала при излъчването на други серий, тъй че......
Извинявам се за дългият пост, но и аз като Каламинси или пиша или не. Впрочем това мнение го написах и като стихотворение, но се чудя дали да ви занимавам. Който иска може да подмине поста ми.
+1  newsm10 newsm10 newsm10  love001

# 461
Финалната реплика на Харун към Джамил
Харун-за мен е много трудно да ви  го кажа,но аз не мога да се оженя за Еда..Свърши!

Добър вечер, момичета!
Незнам дали не греша, но ми се стори, че преди Харун да каже тази финална реплика, той каза на Джамил, че Еда е била бременна и е загубила детето.

# 462
Не се заяждам,а питам.
Нищо лошо не прави Арасчо , освен че знае кой е Кенан и се спотайва . newsm78 newsm78 newsm78

А какво трябваше да направи-между крошетата,които му нанася Хрун,да му каже за Кенан,или да се остави Бату да постъпи с него като с Бурак.Всеки има чувство за самосъхранение.А и не за първи път коментираме,че Арас не е в час на всичко,което се е случвало в семейството.
Но сега има по-интересни теми за коментар,не искам да провокирам вече изконсумирани спорове,съжелявам : Peace Peace Peace

# 463

Здравейте!

Аз съм в отлично настроение след снощния епизод. Преди време бях написала, че Джем Табак прави страхотни, находчиви, оригинални решения за много сцени. Само че ако аз съм на мястото на Еда, винаги ще заключвам вратата откъм страната на Господин Съблазън. Вода да газя, жадна да ходя нема да стане... Даже ако Пепелка се появи, ще я помоля да направи гифче на тая сцена.  newsm43

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 464

Общи условия

Активация на акаунт