Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 167

• 31 204
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
# 541
# 542
  • София
Мислите на Харун, когато галеше заспалата Еда.

Харун: В моите чувства и очаквания си все ти. Това винаги е било така и така ще бъде. Това, че ти не ми повярва ме изпълва с болка. Всъщност мен ме е обвзела буря от любов… Фаталните събития (случайностите, стечението на обстоятелствата) в живота ни като вирус унищожават любовта ни. Когато ни се случват така близо до нас, ни дистанцират един от друг. Да ги държим далеч от нашите ръце. И като се обърнем назад, когато вървим ръка за ръка, те (проблемите, случайностите) изчезват. Аз съм влюбен в теб. И ако предам тази любов, значи да забия кинжал в туптящото ми за теб сърце. Един ден ще дам и последния си дъх за тази моя любов към теб, така може да се опише предаността (верността) ми. Но ти на мен не ми повярва. Заради любовта ми към теб, само за да бъдеш ти добре, издържам тази болка. Прости ми мила, единствената ми вина е  че те обичам. Винаги теб обичах, любима…

# 543
  • Русе
Милена_д, благодаря ти за превода! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 544
# 545
# 546
Милена, благодаря за превода - чета, чета и не разбирам защо се отказа от Еда? За да е добре, за да не се случват неприятности? Не му повярвала, а той вярва ли й? Хубави думи, но защо и действията му не са в синхрон с мислите му? Никаква последователност. Трябваше да събуди Еда, да я целуне нежно и внимателно и да й каже тези думи и още много, много - да й сподели притесненията си за фирмата, Кенан - Бату, да я попита за съвет, да я направи част от живота си и разбира се добре да я "обгрижи", ех, защо мъжете не знаят как да се държат с жените....толкова е просто Laughing
Пепел от рози - благодаря!

# 547
Здравейте , компания Незабравима! Hug Hug Hug
Милена, благодаря за превода! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Розичке, Карпатия , страхотни гифчета! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525  newsm51
Успешен и усмихнат ден на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 548
Вчера си мислех,защо Мелда каза на Бату за съмненията на Харун,че е Кенан. Единственото разумно нещо,което ми идва на ума е,че го е направила с цел да убеди Бату,че вече не изпитва нищо към Харун,че го е забравила.Така в очите на Бату изглежда,че Мелда предава Харун казвайки му това. Може би ''доверявайки се'' на Бату,Мелда иска и той да и се довери,за да може да осъществи бъдещите с планове,които нямам представа точно какви са.

# 549
  • Русе
Вчера си мислех,защо Мелда каза на Бату за съмненията на Харун,че е Кенан. Единственото разумно нещо,което ми идва на ума е,че го е направила с цел да убеди Бату,че вече не изпитва нищо към Харун,че го е забравила.Така в очите на Бату изглежда,че Мелда предава Харун казвайки му това. Може би ''доверявайки се'' на Бату,Мелда иска и той да и се довери,за да може да осъществи бъдещите с планове,които нямам представа точно какви са.
А Бату никога няма да го направи! Naughty Той е единак - не сподели със сестра си, защо да го прави с Мелда?! smile3506

# 550
  • София
Сега, да уточня, в този филм героите не си говорят  по същество, те си мислят и представят важните неща и .... след това куп недоразумения и .... съответно куп епизоди.

Та, ето следващия диалог.

Еда – Харун – в кухнята, след като Харун обясни за Дилек:

Еда – Тази вечер достатъчно глупости слушах, стига толкова…
Харун – единствената глупост тук е твоя инат… и двама  ни ни наранява… Ти не повярва в любовта ми и в мен не повярва…
Еда – Тогава е глупаво да изтърпявам и това което стори с тази жена…
Харун – още повече ще направя… И то е че от ден на ден все повече ще продължавам да те обичам.

# 551
  • Русе

Една стара снимка да си припомним!

# 552
Благодаря на Г-жа Броненосец, Рекси и Милена за преводите. Така навлизаме в диалозите, което е важно за изводите , които си правим.
Аз одобрявам действията на Харун - каквото повикало, такова се обадило. До кога да чака да го гонят от спалнята и да му повтарят, че всичко свършило. Прав е като казва, че Еда трябва да се освободи от маниите и че не може да върне времето назад.
Не може да се живее в постоянно напрежение и следене с кого говориш. Или му вярваш на човека или не. Добре направи, че каза на Джемиль, защото най-после да спрат тоя порочен кръг от тайни и лъжи. Харун още от първи сезон искаше да казват истината, но Еда все го спираше.

# 553
А Бату никога няма да го направи! Naughty Той е единак - не сподели със сестра си, защо да го прави с Мелда?! smile3506
Мелда не знае това.Явно според нея това е разумен ход. Просто е се опитвам да намеря разумно обяснение,различно от това Мелда да си отмъщава на Харун,не ми се иска да върнат стария образ на Мелда,надявам се да го запазят такъв какъвто е в момента.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт