Бродирана красота - Гоблени 81

• 99 578
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Големи красоти показвате, момичета!
Поздравления!

# 196
"Воденичката" ми се стори много труден за начинаещ и го оставих за по-нататък. Взех си "Лунна нощ", който е доста по-лесен - малък и с по-малко цветове (13). Надявам се като го направя, вече да съм усъръвшенствала ръката и да си продължа с "Воденичката". Откъде си купувате лампи или както там му казват, имам възможност предимно вечер да се занимавам, та ми е доста трудно без допълнителна светлина.

# 197
  • София
Goody, честито! Много здраве, щастие, любов и безгрижно детство на малката маймунка   bouquet

sissak, мнооого е изящна тази дама   bouquet

esen, добре дошла! Разкошни са ти!  Hug

ali4e, не е труден Дименшън-ът, само трябва да се внимава повече. Най-важните неща, които ми обясниха момичета тук са тези: ако не е посочено друго, шиеш с двоен конец. Половинката кръстче винаги гледа надясно - "/", тъй наречените "мартенички" - 1+1, 2+2 гледаш да не ги усукваш, а се стараеш конците да лягат един до друг. И да, по колкото нишки пише - по толкова слагаш. Аз на едно мини-Дименшънче имах контур със 7 (!) нишки, така че това е нормално за тях. Дори да ти се струва, че е много дебело, после крайният резултат ще е невероятен! Докато не сме напреднали много в темичката, прочети моя пост на 11 стр. за контурите (те са най-пипкавото), дано съм го описала добре.  Hug

ted_ ,   bouquet

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 12:49 от -=Деси=-

# 198
Здравейте!
Много ще ми помогнете ако постнете линк към шрифт на кирилица. Имах някъдена компа, но след преинсталацията го загубих.
Благодаря!

# 199
Здравейте!
Много ще ми помогнете ако постнете линк към шрифт на кирилица. Имах някъдена компа, но след преинсталацията го загубих.
Благодаря!
Дано това ти свърши работа http://online--spam146-/2010/01/1370-cyrillic-fonts.html

# 200
Здравейте момичета,извинявам се че така нахлувам в темата ви,но случайно попаднах на един сайт.Незнам дали го има на първа страница,но все пак го публикувам:)Нaдявам се да ви хареса и да ви бъде полезен:)

www.igolki.net

# 201
Момичета, на зор съм  Confused . За Баба Марта в училището на щерката ще правят изложба на мартенички, картички и всичко свързано с 1-ви март. Моля ви, ако имате някакви идеи или схемички за малки картички да ми ги изпратите.

Може и от някой сайт да си ги изтегля, само ми кажете от къде.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 13:37 от bi_bi_to

# 202
Здравейте момичета,извинявам се че така нахлувам в темата ви,но случайно попаднах на един сайт.Незнам дали го има на първа страница,но все пак го публикувам:)Нaдявам се да ви хареса и да ви бъде полезен:)

www.igolki.net

Дано да го няма на първа страница.Там схемите са прекарани през програма, без да са обработени.С две думи - кофти са.

Доколкото съм запозната , Баба МАрта се празнува само в България.Така че едва ли ще намериш много картички с мартенички или подобни.Освен ти да си измислиш нещо.Виж Skorpion как си е решила проблема:

http://goblenite.org/attachment.php?attachmentid=154838&d=1298224195

Можеш да вземеш нещо едноцветно примерно и да го направиш с червен конец на бяла панама:

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 14:10 от sissak

# 203
момичета поздравявам ви за красотите които сте сътворили.аз пък си търся схема на нещо подходящо за авто сервиз
lili2024@mail.bg

# 204
Виж това дали ще ти хареса за автосервиз.Ако да, ще ти дръпна схемата и ще ти я пратя.

http://baronesa.ucoz.ru/_ld/83/97891367.jpg

# 205
да харесва ми благодаря ти много

# 206
sissak , благодаря   bouquet . Да, само в България се празнува 1-ви март. Точно от такива минита имам нужда. Мънички цветенца и изобщо нещо, което да е подходящо, но не знам много сайтове за схемички. Досега рових в 1,2 сайта и не можах да намеря минита.

lili , виж и това.
http://radikal.ru/F/i035.radikal.ru/1012/c2/4050d3981ddc.jpg.html
Ако ти харесва ще пратя направо сайта, за да си дръпнеш схемичката.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 14:30 от bi_bi_to

# 207
харесва ми благодаря ти

# 208
  • София и там където не се пуши
И аз искам и ако има още да разгледам.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт