РУСЕ

• 41 439
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро!

Наистина е много кофти времето навън  Sad. Ако ще вали, дано да е около обяд, че да мога да отида с Дани да й вземем храната  Praynig

# 661
момичета, току-що четох една тема, че децата от предучилищна към ДГ не се изписват задължително на 24 Май.
Имаше цитирани закони, т.е. ако искам, може да настоявам детето ми да е в градината до 14 Септ. и закона е на моя страна, я някой минал по тоя път да се произнесе?

Не че ще го направя, ама да съм информирана.

# 662
  • Русе
По закон не мога да го изпишат преди септември месец но реално не го правят за да могат да освободят място за новобранците. Предната година, когато моя син завърши предучилищната, все пак оставиха две деца от неговата група и за юни месец. След това да се спасяват.

# 663
По закон не мога да го изпишат преди септември месец но реално не го правят за да могат да освободят място за новобранците. Предната година, когато моя син завърши предучилищната, все пак оставиха две деца от неговата група и за юни месец. След това да се спасяват.

Бах .. че как тей?
Аз именно за Юни искам Иван да ходи, ама то и другите родители ще искат.
Как така само 2 деца, на какъв принцип ги избраха?

# 664
Преди няколко години и племенникът ми го бяха оставили до края на юни.
Верги, то хубаво закона, ама според него и молби се приемат целогодишно (а не само в началото на март) както и деца се приемат целогодишно, а в действителност не е така.

По закон не мога да го изпишат преди септември месец но реално не го правят за да могат да освободят място за новобранците.
...
Какво място, като лятото ги събират на куп по 50 деца и приемат не повече от 1/4 от новобранците, ако не и по-малко.
Ама така е, неписани закони се прилагат там.
А знаете ли какво чух, че по закон (ама не съм го чела, а само чула) нямат право да местят детето ми в друга група (на сборни) без моето съгласие, а до сега един път не са ми искали съгласие, да не говорим, че много пъти ги остяваме всичките деца на едно, а те после ги разпределят аз каот отида да го взема не знам къде да го търся.

# 665
  • Русе
Връзкари явно. Не мога да ти кажа със сигурност. Април или май месец говорих с една от нашите госпожи по този повод ( по принцип, не за моето) и тя ми каза че не може. Но после се видя че може. Минавам всеки ден от там и ги видях.

# 666
 Close Брей ... аз до сега си мислих, че е закон, от 24 Май до 15 Септ. да са в къщи, а то как било ... хм, хм ... И толкова години ли не се е променило това, не е ли имало недоволни родители, търсещи правата си?
Много странно, как така и кой е решил, че ще се изписват на 24 Май, като по закон не е така, много, много странно

Мен не ме бърка особено, защото имам 2 свободни баби и работя на 4 часа, ама как се оправят хората на пълен работен ден?

Маги, молбите се приемат до 20 Март по закон, не е целогодишно, тук добре.

# 667
Законово наистина могат да ги оставят първолаците и през лятото, но не го правят.  Rolling Eyes

# 668
...
Маги, молбите се приемат до 20 Март по закон, не е целогодишно, тук добре.

Приемам корекцията, ама мисля че четох някъде че се приемат целогодишно, освен ако не е било преди 2 години или да съм го чела за яслите.

# 669
Мами, днес нашето съкровище става на цяяяяяла годинка. Да ни е жив и здрав. Влизам да ви се похваля, че няма по-щастлива от мен сега. Кога мина една годинка - не разбрах. Малкия от сутринта е много превъзбуден, може би защото започнаха да валят подаръци и той направо пощуря.
желая ви лек ден, дано децата да са послушни, че като гледам днес няма да става много, много за разходки.

много целувки от нас и дано скоро се съберем.... цункиииии

newsm44 newsm38 Tada  bigdance2  ura

# 670
 baloni Честит първи рожден ден, на малкия бонбон! Нека бъде много здрав, много щастлив и много обичан! baloni

Хайде и аз съм за среща, че ми писна да обикалям по Борисова.

# 671
Честита първа годинка на малкия юнак!!!

bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2 

# 672
 Moli_B, честита първа година на порасналото момче.  Heart Eyes  bouquet

# 673
Благодаря ви от все сърце милички. Дано всички да са живи и здрави, че ни правят тоооолкова щастливи!!! Laughing

# 674
Moli_B, честита първа година на порасналото момче. Мого здраво и щастливо дете да расте!
 newsm38

Общи условия

Активация на акаунт