РУСЕ

• 41 455
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Привет мили мами!
Явно вчера всички са били по разходки и на никого не му било до компютъра Simple Smile Чудесно е времето и обещава да продължи поне още ден два така.
Ние също поскитосвахме и съм много доволна от уикенда.
Хубав и усмихнат ден и успешна седмица!

ПС: agnesana я вашия тати да се вземе в раце Simple Smile ами ако и ти повръщаш  newsm78 детето непреобуто ли ще остане Simple Smile

# 601
# 602
провокирана от топлото временце и аз ще ви пожелая слънчев и ползотворен понеделник...аз отивам да скиторя с колеги по къра ..... Mr. Green

# 603
  • Русе
Добро утро.
Някой може ли да ми припомни за Васермана за ясла  Praynig. Някой от родителите даваше кръв а детето минаваше през кабинет за преглед  newsm78 И колко ще ми струва удоволствието?

# 604
Добро утро.
Някой може ли да ми припомни за Васермана за ясла  Praynig. Някой от родителите даваше кръв а детето минаваше през кабинет за преглед  newsm78 И колко ще ми струва удоволствието?
Преди две години Васермана беше около 7 лв не мисля че е променен.

# 605
Майче, приятно скиторене по къра. Времето е повече от подходящо.  Wink
Ели, малък Гого на ясла ли ще тръгва.  newsm78
Слънчева седмица на всички.  Sunglasses   bouquet

# 606
  • На брега на реката
Платих си за изследването в лабораторията, която е в Стоматологията, после не съм обикаляла по кабинети. Всичко си подпечатват те и заедно с документите и изследванията на дребната ги оставих в този им вид в яслата.
Аз препоръчвам една разкошна малка пицарийка до Ескулап - пицария Уно. Може да се поръчва и за вкъщи, супер са им цените и за над 10лв правят безплатна доставка. На това му се вика реклама  Joy
 Днес съм почивка, наготвих, изчистих, след малко отиваме да скоторим, а следобед ще затвърдим хайманосването и с дечко  Mr. Green
Лек и щур ден ви желая.

# 607
  • Русе/София
Сега разбрах,че си имаме бебе в темата/само аз ли newsm78 /.Адриана честито бебе-да расте живо и здраво.  bouquet

# 608
Честито бебче на Адриана.   bouquet
Да е й е живо и здраво.  Heart Eyes

# 609
Сега разбрах,че си имаме бебе в темата/само аз ли newsm78 /.Адриана честито бебе-да расте живо и здраво.  bouquet
И аз разбрах снощи, но чакам Адриана да се похвали  Wink
Все пак-честито бебче , Адриана   bouquet

# 610
Добро утро.

На нас в болницата доколкото си спомням 9 лв. ни взеха за Васерман

# 611
  • Русе
Да, 9 лв. е. Разходих се до Кожния и ме светнаха по въпроса. Благодаря на включилите се по моята питанка.

Честито бебче на мамата ( въпреки че не я "познавам")  Hug

# 612
  • Русе
Благодаря за пожеланията, момичета!
Имаме си Аделина - на 9.03.2011 се роди - 3300 гр, 50 см

Ето ги двете ми момиченца  Heart Eyes

# 613
Честито и от мен на малката сладуранка. Да е жива и здрава и много да слушка.

оооооооооооооооох така ме болят краката от ходене. трябва да си взема някакви маратонки, че не е работа да бягам след бръмбъра....

# 614
  • Русе
Честитоооо!   bouquet
Ех, че хубава новина! Да са ти живи и здрави и двете! Много щастие им желая, както и на вас, разбира се!

Аз се поизгубих, но ме извикаха да замествам по английски в Облеклото. Голям майтап. Ако има някой преподавател в темата, искам да му стисна ръката и по повод скорошната дискусия - какво става с тия деца!? Толкова са изгубени...Малко мъчно ми стана. Иначе са много добронамерени, между другото.

Да се похваля и тук, най-накрая моят Дребосък прояде друга храна, различна от mommy's milk  Simple Smile Голямо пищене от кеф падна!

Хайде, със здраве и до скоро!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт