РУСЕ

• 41 447
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • в огледалото на живота
Честито момиченце на Адриана!Да расте здраво,много усмихнато и заобиколено с много любов от семейството!

Цитат
моят Дребосък прояде друга храна, различна от mommy's milk            

marrah
,почва голямото мазане,смело напред  Laughing

# 616
Еййй браво  Hug Hug Hug Hug Честито бебче   bouquet   

Нека е здраво и много усмихнато.

Като гледам и каката ще е от доста голяма помощ за бебето. Браво.

Да са ти живи и здрави и двечките и много радости да носят.

И аз чакам две приятелки да се обебят и нямам търпение пак да гушкам малко и безпомощно човеченце. Много е хубаво. Живот и здраве мисля да повторя след няколко годинки.

Ей Marrah, бях се разпритеснила за тебе, ама ме достраша да питам из форума, че последният път като питах за някого и стана страшно. Все пак много се радвам, че си добре и че Оги е проял вече с апетит. Времето тия дни е супер и не съм се свъртала изобщо в нас. Даже преди малко се прибрах и директно изкупах малкия и сега вече спокойно сядам пред компа, а след малко и ще ям даже.
Може тия дни да си спретнем една среща из улиците на Русе. А, както ще кажете? Да бутаме малко заедно...

# 617
Адриана честито момиченце! И двете имат много красиви имена. Пожелавам ти да са живи и здрави. Да те радват много и да са си дружки двете когато пораснат.
Днес се запознахме с Моли Simple Smile Не можахме да съберем децата, защото моето е болно. Температурата е заради зачервено гърло и сега го лекуваме. Дано да се разминем с антибиотика  Praynig

# 618
оооооооооооооооох така ме болят краката от ходене. трябва да си взема някакви маратонки, че не е работа да бягам след бръмбъра....
Мен, дето ме болят краката от тичане след Даниела, а и очите ми станаха X на Y след Йоан  Rolling Eyes

# 619
  • Русе
Здравейте мили русенски мами! Извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но имам нужда от малко помощ. Търся изпитана и проверена жена за леене на куршум. Моля ако някой знае да пише.

# 620
  • Русе
Адриана, честито!!! Да ви е жива и здрава и много радост да ви носи   bouquet
На теб бързо възтановяване  Hug

# 621
sinq pti4ka, бързо да се оправя Емито, че да си правят компания с галенцето. дано вече да е по-добре сладуранката.

Вени има една жена от Басарбово, ако ти е удобно да отидете там, ще разпитам майка ми. знам, че се лее куршум в сряда и събота. аз съм си ляла предди години и си ми излезе точно от каквото се бях уплашила...само ще я питам дали е на същото място и евентуално за телефон, че да не е мръднала нанякъде жената. определено имаше ефект.. нашата племенничка е на почти 2 години и много е страхлива, плаче насън, страска се и определено след леенето на куршума се поуспокоява детето.

marrah, браво на детето. нека да си хапва,че то кърма, кърма.....ама и мама е мама....

на мен толкова ми улекна като спрях да се цедя, щото почти 10 месеца се цедях и малкия пиеше от шише. то цедене, стерилизиране, притопляне и всичто това през 3 часа. като си я спрях направо не можех да повярвам.... обаче пък малкия не искаше да пие от замразената и от изкуственото мляко. и сага пие по 60-120 мл сутрин към 6,3 и вечер към 21,3-22
иначе като си го захраних, много си му хареса и си лапа с апетит всичко.

за срещата- аз съм за. ние и без това сме почти по цял ден навън. само да се задържи хубаво времето.

хайде лека от нас, че седнах на компа и малкия се размрънка.....уффф

# 622
  • Русе
Моли, не знам, аз съм назад от вас и засега ми изглежда по-голямо слугуване яденето с лъжица от кърменето, но аз не съм се цедила. Поздравявам те за упоритостта! Аз сигурно не бих издържала  толкова време...Засега мисля да си го кърмя здраво, до годинката храните ще са за опитване. Макар че като го гледам как пищя от кеф..Малко заревнувах, да ви кажа. Сигурно съм луда.  Crazy

agnesana, благодаря за грижата! В интерес на истината, се бяхме поразкихали, ама майка хомеопатия и билки са голяма работа!  Peace

Среща! Дааааа!  newsm44 newsm44 newsm44 Само да не съм на даскало.. Confused

# 623
привет на всички русенски мами Simple Smile темата Ви е страхотна и вече с удоволствие ще я посещавам Simple Smile ние също сме от Русе-синът ми се казва Димитър и е на 2,4 год.Simple Smile
прочетох за групата във facebook и бих се радвала ако мога и аз да се присъединя към вас Simple Smile
поздрави  Hug  bouquet Peace

# 624
  • Русе
........ Търся изпитана и проверена жена за леене на куршум. Моля ако някой знае да пише.

Аз пък бих ти казал , че нямате никаква работа при такива хора , особенно ако сте християни . Отидете на църква , може и повече от веднъж .
 Все пак вие си решавате  Simple Smile !

# 625
  • Русе
Съгласна с ramlim. Всеки си преценява.

# 626
Добро утро!

привет на всички русенски мами Simple Smile темата Ви е страхотна и вече с удоволствие ще я посещавам Simple Smile ние също сме от Русе-синът ми се казва Димитър и е на 2,4 год.Simple Smile
прочетох за групата във facebook и бих се радвала ако мога и аз да се присъединя към вас Simple Smile
поздрави  Hug  bouquet Peace
Добре си дошла!  Hug
Пишими на лични имейла си, щи ти пратя покана за приятелство, а като я приемеш, ще ти пратя покана за групата  Peace

# 627
Честита малка принцеса на Адриана!!! bouquet  bouquet  bouquet

Хайде и аз съм за среща, докато не се е развалило времето, трябва да се възползваме. Peace Peace

# 628
Здравейте! Преди време с моето семейство се преместихме в гр. Русе. Сега имам бебе на 7 месеца , но нямам познати с които да излизаме на разходка с бебетата.  Ако някой прояви интерес към това, може да ми пише тук.
Живея в кв. Възраждане до Руската.

# 629
  • Русе
Много благодаря за пожеланията!

И ние сме във Възраждане, още малко и ще сме на линия за разходки...

Общи условия

Активация на акаунт