РУСЕ

• 41 444
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Преди време с моето семейство се преместихме в гр. Русе. Сега имам бебе на 7 месеца , но нямам познати с които да излизаме на разходка с бебетата.  Ако някой прояви интерес към това, може да ми пише тук.
Живея в кв. Възраждане до Руската.

Добре дошли в отбора и на двете нови маменца.  Hug

За разходка  Peace съм ЗА. Днес ще излизам с бебо, но сигурно ще съм с колата, че искам да пообиколя малко магазините за летни колички. Но все пак може и количката да мушна в колата, та да се поразходим за по дълго на вън.
Възраждане....ти си на идеалното място. Понеже центъра е доста в ремонт Simple Smile и ние (повечето от нас) сега се шматкаме из парка. Така че .... ще се срещаме Simple Smile

# 631
bebuls88, изпратих ти покана за групата  Peace
И аз съм във Възраждане до тенис кортовете  Peace
Аз съм всеки следобед в парка, но понеже съм с двете деца, рядко стигам по-надалеч от Розариума  Wink

# 632
Здравейте, русенци!
И аз съм от Русе. Имам дъщеря на 5г. и чакам второ детенце. До момента само ви четях, ако нямате нищо против, ще ми е приятно да се присъединя към вашата компания.
Лек и спокоен ден!

# 633
Мерси мили дами!  Simple Smile
Ние сме с лилаво-розова количка  и днес навярно от обяд ще сме из парка.

# 634
Добре дошли на всички нови мамчета и дечица в темичката.  Heart Eyes
Приятни разходки в хубавото временце.  Sunglasses

# 635
добре дошли на новите мами и от нас.

пък дано да се посъберем като се задържи топлото време, че май го дават да се разваля за съжаление

ей, седнах на компа и магарето се катери вече по стола ми

# 636
  • Русе
Ей, забравих да поздравя новите мами! Добре дошли!  Hug

Така ме е яд за тоя център. Мрън! До парка още не съм стигала, заобикалям и отивам до Ботев и по Борисова. И там ще огреем! Ние сме с една зелена количка Бертони Кайен, голям бъзик ни бъзикат, че сме били муцки с мъжа ми, щото сме имали точно Кайен..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 637
добро утро и от нас Simple Smile много благодаря за топлото посрещане  Hug  Peace ние се разхождаме предимно по борисова по алеите Simple Smile там има много дечица и малкия много се забавлява  Grinning ако някоя от вас иска да ме прибави към приятелите си във facebook аз съм gergana ivanova Simple Smileна снимката съм с мъничкия Simple Smile

ПРИЯТНА РАЗХОДКА НА ВСИЧКИ   bouquet

# 638
и ние се разхождаме по борисова, срещу пацони по алеите, в градинката на хр.ботев и до парка стигаме чак. то с този разбит център ме е яд да го приближа....пфууууу и аз да се оплача. колко хубаво си бяхме миналата година под сенките, пък точно сега като трябва да бягам след мъника трябва да минавам сумати километри до парка....

хайде излизаме и ние. ще сме по борисова. аз ще съм с червено сакенце и сме със петролно синя количка чиполино.

# 639
минавам само да кажа здравейте и се връщам да чета темичката че много сте изписали

# 640
Еййй  днес времето беше направо супер. Но ми се струва, че утре няма да е така. От едно време знам, че ако си избереш ден от 1 до 15 март, та според този ден, такава ще ти е и цялата година. От както го знам това винаги си избирам 15 март. Денят винаги е страхотен. Да се надяваме наистина, че и годината ще е добра. Днес наистина беше един добър ден. Видях се с една камара приятели и познати, които мнооого отдавна не бях виждала, а центъра и парка бяха фул с народ.

Рамлим де се изгуби?

# 641
Хехехе, и утре го дават 22 гр.  Wink http://sinoptik.bg/?lid=100727523
Аз си избрах 13-ти, денят беше супер-да се надявам, че и годината ми ще бъде такава  Wink

# 642
Mай трябва да ви чета сутрин и после да правя планове за разходки Simple Smile
Добре дошли на новите попълнения в темичката  Simple Smile

# 643
И днес ще е прекрасен ден за разходки.  Peace
От утре, уви, времето ще се намръщи, ще повали.  Rolling Eyes

# 644
Здравейте мили русенски мами! Извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но имам нужда от малко помощ. Търся изпитана и проверена жена за леене на куршум. Моля ако някой знае да пише.
писах ти на лични за такава жена

Общи условия

Активация на акаунт