ВЪПРОСИ към хомеопати - 12

• 40 534
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Кажи си го на хомеопата, пък нека той/тя да прецени. Интересно е...

Да,записах си го...

# 241
  • София
slavena80, няма да коментирам решението ти, защото донякъде те разбирам. Само ше ти кажа едно - това че има хрипове не значи задължително АБ. Лекували сме доста пъти хрипове, спазми, пристъпи със алопатични лекарства, но без АБ. Един път е взимала АБ, при първото ни лежане в болница, защото уж беше с пневмония.
Дали ще заведеш детето на друг хомеопат, дали на друг лекар или ще дадеш АБ, това ти ще си решиш. Аз само ти казвам че ако проблема на детето е само че има хрипове, не е пневмония АБ е ненужен.
Още веднъж ще кажа, че не те критикувам, дори те разбирам тъй като наскоро и аз се предадох и дадох АБ, въпреки че беше след кръвни изследвания и преглед от лекар, все още ми тежи на съвеста.

# 242
А ние и пневмония сме лекували с хомеопатия Simple Smile
Имам въпрос,дали има статистика,колко от пострадалите и с усложнения от грип, са след прием на АБ и колко лекували се с Класическа хомеопатия (нарочно не пиша само хомеопатия,защото инфлуцид и т.н. се водят също хомеопатични "лекарства")?
В класа на синът ми, децата изпиха литри АБ и са отново и отново болни,но нямам наблюдения за деца лекувани от хомеопати.(мен ме приемат ,като от секта,като спомена вече за хомеопатия и като кажа,че така се лекуваме само,никой не ми вярва,че грипа с хомеопатия го победихме Simple Smile )

# 243
Здравейте
имам спешен въпрос какво представлява Sil200C

# 244
  • Пловдив
Здравейте

На първо четене излиза това...http://apteka.framar.bg/30001741/%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%86% … 0-15-%D1%81%D0%BD но е общо обяснение,зависи на вас за какво са ви го изписали?

# 245
  • ул. "Мечтание"
Здравейте

Би трябвало да е Silicea 200 CH

# 246
Четете ли картините на лекарствата, коти изписват на вас и децата ви?
Аз никога не чета; случвало ми се е хомеопатът да ми ипрати нарочно някоя картина, но за друг човек, не за мен или детето. И да прочета картината, по-добре няма да си определя лекарството... Пък за обща култура съвсем не ми се чете....
Избрала съм си хомеопат, тествала съм го, оттам нататък зачитам на неговите знания и опит...

# 247
  • ул. "Мечтание"
Аз избягвам да чета за нещата, които на мен или на някой от семейството ми са дали. Ама пусто любопитство!  Rolling Eyes Аз и за това предпочитам да не ме информира какво ми дава, ако е възможно.  Wink

# 248
  • Пловдив
Относно въпросите на интервю,аз например има нещо,което ако отида на интервю ще ми е неудобно да споделя,особено като той е мъж.И в последствие като обсъждаме въпроса всеки път ще се чувствам неловко.Как да преодолея тази си страна на характера,като съм си такава по принцип???
а за хл,аз чета,и ме интересува какво е ХЛ

# 249
Мъж, жена...всичко е въпрос на приоритет и правилна мотивация.
Посещаваме хомеопата не за да се срамуваме от него, а за да ни помогне. Ако имаме нужда от помощ и мотивацията с която отиваме е такава - да получим помощ - няма място за "неудобно ми е".
Нещо сте се объркали - помислете над мотивацията си. От терапевтичен опит го казвам...

Когато нещо наистина ви притеснява да бъде обсъждано към конкретен момент, ако случайно хомеопатът зададе въпрос за него  - кажете че не искате да го коментирате. Това, че сте си "такава попринцип" е симптом и казва много на един опитен хомеопат. Темата по-която не искате да говорите - също казва много и може да помогне в определянето на подходящото за вас ХЛ.

# 250
  • София
Ох, аз не знам дали бих била толкова смела да лекувам пневмония с хомеопатия. Браво!  Simple Smile Всъщност първата ни и единствена пневмония се разви доста бързо след опит за хомеопатично лечение, хем бяхме при добър хомеопат, препоръчван и тук във форума.  Rolling Eyes
Аз пак имам питане, важно ли е да се съобщи за кръвотечение от носа? На синът ми понякога се случва да му тече, на мен също често като малка е било така, но пропуснах да спомена последния път и се чудя дали трябва да кажа на хомеопатката?  Blush

# 251
Следващия път го кажи. Важно е, особено ако често се случва.

# 252
  • София
Следващия път го кажи. Важно е, особено ако често се случва.
Ще го кажа  Peace , аз дори сега й звънях, но не вдига. Не че е спешно  Embarassed Не се случва често, но днес в детската градина му е текло и се е уплашил.

# 253
Да, интересно ми е да чета картините на лекарствата. И мисля, че съвсем си успявам да не се притесня, уплаша или пък натъжа от тях  Laughing  Peace (то досега на едно хл съм чела по-подробно де, така че опитът ми не е голям  Laughing)

# 254
На хом.интервю идея си нямате какво наприказвах Crazy Crazy Crazy Между другото след като съм родила вагинално две деца, при доктори мъже, пред студенти също....ама въобще не ми пукаше какво ще разкажа на един мъж Joy Joy Joy Пях за всички подред от обкръжението Mr. Green

Тандонова, относно шепненето. При голямата ми щерка, често след като я навиквах, си мърмореше под мустак обидена, но така, че да не я чуя. Горкото гледа да се защити вероятно. Сега това го няма, но и кавгите ми са по съвсем друг начин Grinning

Органон 6 е написан за мен Crossing Arms Явно са знаели, че ще се родя някой ден Crossing Arms Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт