ВЪПРОСИ към хомеопати - 12

• 40 285
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Може да го пита кое какво е, но за мен много по-важно е какво подсъзнателно изразява рисунката или "драсканицата"

Е,добре но това как да го установим... Rolling Eyes сигурно учите и психология,нали?И явно хомеопата си го тълкува някак,щото детето няма как точно да и обясни подсъзнателно какво е искало да нарисува...

# 631
  • София - Варна - Бургас
И моята голямата рисува постоянно, малката не.
Рисува вечно сърца, принцеси и задължително под рисунките - Мамо, много те обичам или Тате, много те обичам. Носи ни ги и ни ги подарява. Никога не й е казвано нещо от сорта на тъпото "Ако направиш това, няма да те обичам". Рисуваше ги преди появата на малката, и след раждането й.
Никога няма рисунка с по-малко от три цвята. Даже гледа да използва всички по цвят моливи.... CrazyНе обича жълтото и бялото, че "много трябва да натискам, за да се вижда". Все гледа да ни подарява подаръци....даже понякога прибира нещо подарено й от нас, и после ни го подарява Grinning
Задължително поне веднъж на ден ни се подаряват рисунки или украсени надписи откакто може да пише. И на мен ми е интересно какво ли значи това.
Според мен е някакъв страх да не спрем да я обичаме, за което нямам спомен да сме давали предпоставки. Напротив....Ама знае ли човек...

Обич и привързаност, какво друго!  Hug Това дете ще се грижи за вас и на старини...

Цитат
...Како Сиси, да не сте гледали повечко новини....че обикновено из новините все такива репортажи дават. Спомням си на тази възраст че умирах от страх от духове и мъртви, преди да осъзная голата истина, че хората всъщност са страшните....
  Mr. Green    Joy

# 632
  • София - Варна - Бургас
Ние не носим рисунки, защото не обича да рисува баткото.
За черния цвят четох, според психолозите не е знак за нещо страшно - за децата е просто цвят. Повече говорят изображенията. Не знам дали и за хомеопатите е така.  Simple Smile

Така е, виж ако иска да носи черни дрехи, това вече е друго...

# 633
  • София - Варна - Бургас
Може да го пита кое какво е, но за мен много по-важно е какво подсъзнателно изразява рисунката или "драсканицата"

Е,добре но това как да го установим...  Rolling Eyes сигурно учите и психология,нали? И явно хомеопата си го тълкува някак,щото детето няма как точно да и обясни подсъзнателно какво е искало да нарисува...
  Детето може да обяснява едно, а "драсканицата" да ни "казва" друго...

# 634
  • София - Варна - Бургас
А нашият юнак сега е на вълна "Мамо,много те обичам"... Grinning което естествено ме радва много!
И ние сме на тази вълна, като това е придружено с прегръдка и целувка  Grinning
...
 ...Похвали я, но тъй като напоследък ни рисува в кола, момичето ми каза че това означавало, че нейният кръг - семейство, е тесен и за това ни затваря. Друго, което ми прави впечатление, е че винаги започва първо да рисува таткото, после е мама, тя и накрая брат й.

Много ясно че първо таткото, той най-много и липсва, тъй като много работи.  Simple Smile

Май семейството доста време сте заедно.... в колата...  Laughing а и тя май обича да пътува с колата.

# 635
Здравейте,

Мъжът ми е на 34 г., вдигна високо кръвно (100/160) и имаше ускорен пулс (над 100) в края на миналата седмица. В спешния кабинет са му сложили инжекция за понижаване на налягането и са направили ЕКГ - нормална. В неделя отиде на консултация с кардиолог, който изписа една шепа хапове за понижаване на кръвното налягане с думите когато влезе в нормални граници да отиде за по-нататъшни изследвания. Кръвното налягане се повлия добре от медикаментите, но на вчерашната консултация при ехография е установено калциране на лявата камера, дегенеративни изменения на аортната клапа (Ао) и калциране на Ао. Велоергометричния тест е добре.

Много сме притеснени и двамата, той направо е ужасен от мисълта за преждевременна смърт, от доживотния прием на медикаменти, от това да не ни остави сами с детето. Съгласен е да се довери на хомеопат предвид прогнозите и възможностите на медицината.

Може ли да помогне хомеопатията в тази ситуация и да обърне този процес на калциране?

# 636
Киса заведи си мъжа на хомеопат.. добре подберете такъв който да е класически.. по назад обсъждахме някой основни критерии за да се разграничат и добрите класичски хомеопати... първо ще помогне за страхът после за всичко останало.. успех и ще се справите!

# 637
  • Пловдив
Като стана въпрос за подаръци, Борис почти всеки ден (понякога и по няколко пъти) ни подарява подаръци от неговите неща. Ритуалът е.., взима найлонова торбичка или пликче (никога не носи подаръка без опаковка), слага вътре неща от неговите, няколко, като през това време държи да не го гледаме, подарява го и иска пред него да го видиш, предполагам за да види реакцията ни. Радва се, като вижда, че и ние се радваме на подаръците му Wink. Сега е решил, че трябва да ми купуват кола (аз не шофирам и не искам да го правя), и скоро ми каза "няма как ще ти вземем кола, да си имаш, и да си ходиш където искаш"....много беше мил Heart Eyes.

пп Не рисува, може би не му е интересно още.....

# 638
Да, ориентирай се към хомеопатията.!!!!

Аз съм леко казано отвратена от хуманната медицина. #Cussing outНе, че я отхвърлям, без нея също не можем.Но приятелката ми е търговски представител на фармацевтична компания.Ако Джи-пито има опр.брой пациенти, които приемат л-вото Х, то накарая на годината......бонус/я безплатна екскурзия за семейството, я финансова благодарност Mr. Green/.И предписвайки ми л-вото аз как да съм сигурна, че то е правилното или просто са ми го дали за да си вземе бонуса.
Като я слушам понякога...се отвращавам как лекарите са се превърнали в ТЪРГАШИ вместо да си гледат пациентите.То, че е криза, криза, ама.......не може да си играеш със здравето на хората.

Киса, запознайте се първо с това що е то хомеопатия, за да знаете какво да очаквате.

# 639
  • Пловдив
А как стоят нещата със сънищата,говоренето на сън и т.н....Моят син доста често си говори,става,сяда и...разни такива и то като спи.Явно понякога ги преживява по0силно някои моменти!
На скоро едва не падна от кошарата...извика- "Ивко,чакай" и...явно искаше да го настигне  Rolling Eyes ,а друга вечер си копаеше злато... Laughing и то с ръката на другия край на леглото.Често се опитва да ми разкаже сутринта какво е сънувал,дали е така или на момента си го съчинява незнам... Wink Ама и баща му често бълнува и сънува,така че има на кой да прилича! Peace

# 640
  • Пловдив
Да, ориентирай се към хомеопатията.!!!!

Аз съм леко казано отвратена от хуманната медицина. #Cussing outНе, че я отхвърлям, без нея също не можем.Но приятелката ми е търговски представител на фармацевтична компания.Ако Джи-пито има опр.брой пациенти, които приемат л-вото Х, то накарая на годината......бонус/я безплатна екскурзия за семейството, я финансова благодарност Mr. Green/.И предписвайки ми л-вото аз как да съм сигурна, че то е правилното или просто са ми го дали за да си вземе бонуса.
Като я слушам понякога...се отвращавам как лекарите са се превърнали в ТЪРГАШИ вместо да си гледат пациентите.То, че е криза, криза, ама.......не може да си играеш със здравето на хората.

Киса, запознайте се първо с това що е то хомеопатия, за да знаете какво да очаквате.
Отвращението ти е напълно основателно. Миналата зима карах някакъв грип, не съм от хората които ходят при личния си лекар за такива неща (то аз за нищо не съм ходила де), но бях с кашлица много дълго време 3-4 седмици, и то една странна..Викам си аз, да отида за всеки случай, да ме види. ИИииии какво се случа, преглежда ме, преслушва ме, всичко е ок, тя решава че е алергична кашлица Shocked Shocked, не знам как го реши...И ми казва, сега дойдоха от една фарм. фирма и ми оставиха материали, ще ти изпиша нещо от техните, много с добри Shocked, нищо от това което ми изписа не купих, е оздравях си...и без тях Laughing.
Друг пример...Имам племенница на 4 месеца, и личния лекар на детето упорито агитира брат ми да си вземат ваксината за рота вируса Close Close на Глаксо, много удобно било, защото е през устата, какви усложнения ставали от този ентеро вирус и ред такива глупости. Много агресивна агитация на фарм. компании. Ужас Twisted Evil!

# 641
тези пък фарамцевтичните реклами някой ден дано ги заклемят като рекламите на цигарите... как никой не се е усетил още незнам..

# 642
  • Пловдив
тези пък фарамцевтичните реклами някой ден дано ги заклемят като рекламите на цигарите... как никой не се е усетил още незнам..
Не вярвам да го направят, за много пари става въпрос, фарм. компании са много богати....а и тяхното дело е "хуманно", според една голяма част от хората.

# 643
То си има тема за Рота вирус ваксината, ама може и тук. Много внимателно слушам текста на рекламата, който пък трябва да е що-годе фактологично издържан. Въпрос на прости сметки е. Според рекламата: "95% от децата до 5 г. възраст се заразяват с Рота вирус, някои от тях попдат в болница". Не казват обаче колко процента от заразените стигат до болинца  Thinking Явно е много незначителен процент и се набляга на 95% заразени, за да се стреснат родителите и да купят ваксината.

# 644
  • Пловдив
Не вярвам да го направят, за много пари става въпрос, фарм. компании са много богати....а и тяхното дело е "хуманно", според една голяма част от хората.

Ей това последното върши цялата работа!Ние сме си виновни,че им вярваме...но понякога е неизбежно при тежки болести/дано не се стига до това,че.../  Peace

Общи условия

Активация на акаунт