ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 39 536
  • 812
  •   1
Отговори
# 135
  • София
От сутринта не успявам да отворя Продавалника - при мен ли е само проблемът?

# 136
Копирам си въпроса от темата "Въпроси всякакви":
Вчера си смених аватара, заради нежелано присъствие в отчетната ни темичка, а днес ми казаха, че когато човек влиза без да се регистрира се вижда стария ми аватар. Разлогнах се и влязох, действително, не се вижда злото куче, а снимките на децата ми. Защо е така и как да променя това?

# 137
Злото куче се вижда. Peace

# 138
  • София / Пловдив

Не е само при теб. И аз не го отварям.

# 139
Злото куче се вижда. Peace
Проблема е , че кучето се вижда от регистрираните потребители, а нерегистрираните виждат снимка на децата ми, т.е. старият ми аватар. А все пак злото куче съм го сложила за неканените гости, именно за да не виждат снимката на децата ми. Ако искаш излез си от профила и рефрешни страницата, снимката ще е друга.

# 140
Да виждат се децата като излязох от профила..
Дано се вклЮ4и някой компетентен newsm78

# 141

Отдавна нямаме никакво отношение към Продавалника и не отговаряме за поддръжката му.

Вчера си смених аватара, заради нежелано присъствие в отчетната ни темичка, а днес ми казаха, че когато човек влиза без да се регистрира се вижда стария ми аватар.

Гостите виждат кеширана информация. Нужни са няколко часа за опресняване на информацията.
Ще проверя какъв е периодът за рефреш и ако преценим, че е прекалено голям, ще го намалим.

# 142
Мерси!   bouquet

# 143
Дълго време нямах възможност да влизам във Форума, а днес, като влязох и какво да видя - 54 страници с нови отговори на мои публикации!  Shocked ooooh!
Отидох на последната страница и видях теми от 2007 година.  Rolling Eyes
Чистих кеш, бисквити, сладкиши и какво ли още не, но страниците си стоят все толкова.
Какво да направя?
  Thinking

# 144
ПРЕДИ да попитате, уверете се, че отговорът на въпроса Ви не се "крие" в някоя от ЗАКОВАНИТЕ Вече е премахнат Архивът и всички теми от началото на сайта до сега са събрани заедно тук.
Ако не сте влизали след сливането и са се появили много стари теми в списъка с Нови отговори на моите публикации... то използвайте бутона (маркира като прочетени една страница теми от списъка) или линка от заглавна страница, долу, в дясно

Вече е премахната възможността за обратна подредба на мненията в темите и всички теми са с подредба от първото към последното мнение.
Лесно може да отидете на първото непрочетено мнение, като кликнете на надписа до заглавието на темата, в която има нови отговори.
Ако искате пък директно да отворите последното мнение в темата, то може да ползвате иконката

Джулс, заповядай.

# 145
  • София
Джуличка, отговорили са Simple Smile

Архива е налят тук, затова виждаш стари теми.

# 146
Срам, срам!  Embarassed
Винаги ме е дразнело, като един и същ въпрос се задава N брой пъти, а сега каква я свърших и аз?! Embarassed
Ама... ей го на - никога не е късно да станеш за резил!  ooooh!

Благодаря ви, момичета Hug   bouquet и се извинявам, че съм такава блейка и направо питам, без преди това да съм се поразровила и прочела каквото трябва.
 Embarassed

# 147
Разбрах ,че определен сайт има БАН тук и си изтеглих банер ,качих го в Пикасата ,но сега пак не се вижда.Какъв е проблема?

# 148
Ако става въпрос за изображението в подписа - вижда се това

# 149
Здравейте, може ли пак да заковете тази темичка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=512611.0

Амелия и майка и се борят за сбъдването на мечтата, Амелия да получи 8888 лева от Мтел за лечението си. Това би могло да стане с набирането на гласове във Фейсбук.
За тази цел моля, името на темата да се промени на
"Да помогнем на Амелия, с бутонче "Like"във Фейсбук"

а към първия пост да се добавят условията за гласуване. Написани са в последния ми пост в темата, но ще ги напиша и тук:

" Сега можем да помогнем на Мия чрез Фейсбук, като подкрепим мечтата на нея и майка и. За тази цел, първо трябва да харесаме страничката на М-тел:
http://www.facebook.com/MobiltelBG

а след това и мечтата на Мия и Марианка:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150121222506985&set … o.159569844068349

Така правим още една голяма стъпка към сбъдването и! "

Благодаря ви много! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт