ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 40 614
  • 812
  •   1
Отговори
# 480
Имаше ли проблем с влизането във форума през последния час, или е бил само при мен?

# 481
  • забравих си мисълта...
Имаше ли проблем с влизането във форума през последния час, или е бил само при мен?

При мен също го имаше, явно го е имало за повечето.

# 482
Благодаря.

# 483
Има/ше глобален проблем със свързаността (не само за БГ-Мамма).
Извън нас е проблемът и се надявам да бъде отстранен и да се стабилизира съвсем скоро връзката към сайтовете.

# 484
  • София

Flip, за коя тема става дума?

Ето тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578768.45

и тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=560848.585

Пак казвам, далеч не е проблемно или важно, просто ми стана любопитно. А и нищо чудно грешката да е моя телевизор Simple Smile

# 485
  • София
В някои отчетни се пише скоростно. Аз понякога не обръщам внимание ако ми се появи текст "докато пишехте са публикувани ... нови отговори".
Темите мисля, че не са сливани и най-вероятно постовете си ги е имало.

# 486
Трети ден вече (четвъртък започна и видях, че сте писали за проблем със свързването, но и вчера и днес пак е съвсем същото) сутрин от 7ч (тогава пробвам за първи път, може и от по-рано да е) до 10 и 20 нямам форум (server not found). Кога ще се оправи това евентуално (не е само при мен). Мерси  Simple Smile

# 487
  • София / Пловдив
Блонди, не е само при теб, аз също имам проблеми от два дни.
Мамма писа, че проблемът е извън сайта.

# 488
Да, прочетох, но всичко останало работи перфектно, само форумът не. Е, нищо, ще чакаме да се оправи  Simple Smile

# 489
На мен пък днес до обяд (до тогава само пробвах) ми даваше "no input file specified"  newsm78

# 490
  • Sofia
Има технически (хардуерен) проблем (възникна след този със свързаността), който за жалост ще може окончателно да бъде разрешен след празниците (изисква закупуване на части, които няма как да бъдат взети през почивните дни). Системата е закрепена временно, но е възможно пак да има прекъсвания.

# 491
Много моля за помощ как да прочета архивните теми от "На път? Не виждам къде да открия архива?  Embarassed Благодаря!

# 492
Вече няма архив, всичко е тук, от самото начало.

# 493
  • София
За заключване http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572729.new#new
Съжалявам че съм забравила да информирам в раздела още когато трябваше Embarassed

# 494
  • в сърцето на един мъж...
Искам да попитам, от снощи форума не ми изпраща известия за нови отговори по темите, които следя. Освен това след публикуване, при включено известие, след появата на поста, се оказва, че автоматично се изключва известието. Проверих си всички лични настройки, не съм махала отметки и не съм променяла нищо. Проверих пак, отметнах наново, но въпреки това не се получава. Това при мен ли е проблем или има нещо от самия форум SadБлагодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт