ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 39 569
  • 812
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте,

Може ли да ми кажете с кои браузъри работи мобилната версия на форума?

Аз се опитвам да я отворя със сафари, но излиза нормалната... чудех се дали няма някакви настройки, които трябва да променя?

Имам и още един въпрос. Исках да си направя лентичка, с очакван термин, но не ми излиза 2012 година като опция Sad

# 736
 newsm78 А не можеш ли да я направиш на база последен цикъл  newsm78
Наистина в лентичките на бгмамма няма 2012  Peace

# 737
Направих, вижте как странно ми я изрязва в единия край  newsm78

# 738
  • София
Моля модератор да пише на  LubkaPTS  да си изчисти кутията с ЛС
Благодаря

# 739
  • София
Моля модератор да пише на  LubkaPTS  да си изчисти кутията с ЛС
Благодаря
Готово.

# 740
Къде пишеше на кой подфорум , кой модератор отговаря? Ако може да помоля тази тема да не я заключвате днес, а да остане до утре сутринта, за да не прекъсваме анкетата? На 51 страници е. Благодаря!

# 741
Днес получих лично съобщение от hotelsunday с реклама на същия хотел Confused

# 742
Днес получих лично съобщение от hotelsunday с реклама на същия хотел Confused

вече няма да получавате
благодаря за сигнала

# 743
  • Варна
Активиран е, не би трябвало да имате проблеми при логване.

Благодаря Ви- всичко е наред вече  Simple Smile

# 744
Здравейте,

Може ли да ми кажете с кои браузъри работи мобилната версия на форума?

Аз се опитвам да я отворя със сафари, но излиза нормалната... чудех се дали няма някакви настройки, които трябва да променя?

Имам и още един въпрос. Исках да си направя лентичка, с очакван термин, но не ми излиза 2012 година като опция Sad

Направих си лентичката по съвет на една портебителка с последната дата на цикъла, ама сега пък ми я изрязява гадно в началото. Може ли ако си задавам въпросите на грешното място някой да ми каже, че гледам никакво внимание не ми се обръща тука  Whistling

# 745
Не, обръщат ти внимание, но щом не ти отговарят значи има някаква причина. Просто си намери друга лентичка, поне на лентички има голям избор.

# 746
Къде пишеше на кой подфорум , кой модератор отговаря?
В тая тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187449.0 я има подредбата кой администратор или модератор - кой подфорум модерира.
Обратната подредба
Подфорум  - се модерира от ...             не виждам никъде.

# 747
Къде пишеше на кой подфорум , кой модератор отговаря?
В тая тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187449.0 я има подредбата кой администратор или модератор - кой подфорум модерира.
Обратната подредба
Подфорум  - се модерира от ...             не виждам никъде.

Ако не се лъжа, като отвориш някоя тема във въпросния форум, горе си пипе в скоби до подфорума кой е модераторът там.

# 748
Бихте ли заключили тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=582216.0

# 749
Здравейте,

пиша ви от името на друг потребител, тъй като от днес има забрана за достъп до страницата на БГ-мама. Копирам полученото от нея съобщения в СКайп с млоба за помощ

[12:37:10] konstantindp:
Здравейте, аз съм darato и от вчера следобед не мога да влизам в БГМАМА. Ще се опитам да обясня какво точно стана... писах в темата,в която съм регистрирана и докато пишех ми изтече сесията от 30 мин. След което ми излезна съобщение опитайте отново,написах наново текст за публикуване,обаче ми излезе съобщение,че няма зададена тема... и аз написах името на темата "На покупки се отдава Юлската мама,от нея по нетърпелива няма"... и съобщението ми излезна в нова тема. Това не знам как точно се получи. След това го преместих в нашата си тема и изтрих съобщението в тази "нова тема",която ми излезе... и после вече нямах достъп... Ако от написаното до тук не ви е станало ясно,аз да си кажа,че компютрите не са ми най-силната страна. И в момента ми помагат да се свържа с вас... електроннта ми пощата ми е darato@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт