Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 8

• 77 883
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Varna
ДЖЕЙН,
Ейй, страхотен пост, страхотна информация. Благодаря ти от сърце,   bouquetмного обичам да чета историческа информация.

# 181
# 182
Емел, Бинбир Гедже беше първия турски сериал който гледах и от тогава датира любовта ми към Халит и Бергюзар. И тогава както сега имаше два лагера: почитателите на двойка Онур и шехерезада и почитателите на двойка Керем и Бену в темата  Laughing Тогава бях на Онуровия клон а сега на Сулеймановия  hahaha Ибрахим просто няма никакъв шанс както и Керем да им симпатизирам.

Aни, подписвам се и аз под това, което си написала. Гедже вируса е неизлечим, продължава да ни тресе и за това с такава любов и вълнение гледаме и Султан Сюлейман Великолепни.  smile3521 atwork
Току що изгледах преведения епизод 5. Махи е като усойница. Много противно се държи, а на събирането при Валиде беше ненадмината, такава демонстрация, толкова наглост и присмех имаше на лицето й, не й отива на положението. Но после, като се разбра, че Хюррем е бременна, усмивката й се смрази. В тази серия Хюррем не крещеше чак толкова, реакциите й бяха съвсем нормални, като на жена, над която искат да извършат насилие. А и тя е сигурна в любовта на султана, така че просто Господ се смили над нея и предотврати изпращането й в Одрин. Чак и тя не повярва, че е бременна, как няма да се зарадва.  pregnant  Иначе  перспективата беше морето, храна на рибите.  smile3515 smile3513

# 183

Sertab Erener, Muhteşem Yüzyıl setinde klip çekti

Sertab Erener, Muhteşem Yüzyıl'ın setine konuk oldu.

20-02-2011

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, listelerde üst sıralarda olan "Bir damla gözlerimde" adlı şarkısının klibinde Cansel Elçin'le boy gösteren Sertab Erener, İstanbul adlı yeni klip parçası için yine dinleyicilerine büyük bir sürpriz hazırladı. İstanbul görüntüleriyle bezeli olacak klip için bir haftadır çalışmalarını sürdüren klip ekibi, dün Muhteşem Yüzyıl setinde son görüntüleri de alarak çekimleri sona erdirdi. Sertab Erener'in sultan kıyafetleri giydiği klip yakında ekranlarda olacak.

http://www.televizyongazetesi.com/sertab-erener-muhtesem-yuzyil- … lip-cekti_6_34337

# 184

В тази серия Хюррем не крещеше чак толкова, реакциите й бяха съвсем нормални, като на жена, над която искат да извършат насилие. А и тя е сигурна в любовта на султана, така че просто Господ се смили над нея и предотврати изпращането й в Одрин. Чак и тя не повярва, че е бременна, как няма да се зарадва.  pregnant  Иначе  перспективата беше морето, храна на рибите.  smile3515 smile3513

Аз пък сега изгледах 6 с превод и също не намирам че Хюррем е тази за упрекване. И в тази серия Мехидевран се проявява като една истеричка, която усеща че султана и се изплъзва между пръстите. Не искам да издавам всичко но сами ще се убедите. Дори Сулейман казва на Ибрахим : Тя сама отрови семейството ни.
Не е Хюррем за обвиняване  Peace

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 07:28 от anna3com

# 185

И още един Онур за лека нощ... Two Hearts Two Hearts

# 186
  • до най слънчевия бряг
http://magazin.milliyet.com.tr/diziler-bizde-4-saat-avrupa-da-45 … 54952/default.htm

Една статия ,в която май пак повдигат въпроса за дължината на сериите ,но някой владеещ езика може да каже дали правилно съм разбрала  Hug

# 187

В тази серия Хюррем не крещеше чак толкова, реакциите й бяха съвсем нормални, като на жена, над която искат да извършат насилие. А и тя е сигурна в любовта на султана, така че просто Господ се смили над нея и предотврати изпращането й в Одрин. Чак и тя не повярва, че е бременна, как няма да се зарадва.  pregnant  Иначе  перспективата беше морето, храна на рибите.  smile3515 smile3513

Аз пък сега изгледах 6 с превод и също не намирам че Хюррем е тази за опрекване. И в тази серия Мехидевран се проявява като една истеричка, която усеща че султана и се изплъзва между пръстите. Не искам да издавам всичко но сами ще се убедите. Дори Сулейман казва на Ибрахим : Тя сама отрови семейството ни.
Не е Хюррем за обвиняване  Peace

Не я намирам 6-та с превод?!? На английски ли я гледа? Да не съм  пропуснала някоя страница, пак?

# 188
Цитат
Не я намирам 6-та с превод?!? На английски ли я гледа? Да не съм  пропуснала някоя страница, пак?

Това е единственото преимущество да си част от екипа за превод  Laughing Вървиш с една серия напред...

# 189
Заповядайте линка за директо гледане на 6 серия с превод на бг Peace

линк за директно теглене

линка за гледане на сериите в Дейлимоушън

Линк за онлайн гледане

# 190
Добро утро. Приятна изненада в понеделник сутрин.  newsm68 newsm44

Ани,  Hug Hug
 Това е предимството да си имаме Ани, която будува и се грижи за темата, докато ние  smile3524.
Благодаря за поредната преведена серия. Екипът, който се занимава с това, е   newsm74    newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

newsm20

# 191
Добро утро, спорна седмица на всички Ви! smile3525
Момичета, благодаря за неуморния Ви труд! newsm51 newsm51

# 192
# 193
# 194
  • Варна
Добро утро на всички!
 За първи път се включвам в тази тема не за коментар. Чета всичко, и коментарии, и историческа информация. Но се включвам да изкажа искрената си благодарност на екипа правещ превода!
 Думите са недостатъчни за признателност и благодарност за този всеотдаен труд. Повече от сигурна съм, че тези като мен са в пъти повече от активните участници в темата.
  Превода е на професионално ниво и ни дава възможност да се насладим на филма в оригинал, а не съкратен и орязан /евентуално/, ако го гледахме по някоя БГ телевизия.
  Момчета и момичета, благодаря ви от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт