Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 15)

• 38 446
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Вече ми писна да питам това. Явно задавам неудобни въпроси...

# 181
  • София
Persona нормално ли е според теб в организма на всички деца на годинка и нещо количеството на алуминий да е 4-5 милиграма, което количество със сигурност ще се увеличава заради непрекъснато добавяни ваксини. Колко е допустимата норма, като се има впредвид колко тежи едно детенце в тази възраст. Защо лекарите не отчитат този факт...

# 182
silsa, хубави въпроси задаваш, но не видя ли вече как се отговаря на тях от birdie - "Количествата са в минимални и безопасни дози" - край!

# 183
  • София
silsa, хубави въпроси задаваш, но не видя ли вече как се отговаря на тях от birdie - "Количествата са в минимални и безопасни дози" - край!

тази birdie е имала в предвид количеството във дадена ваксина, може и да е така, но общо количеството от всички ваксини и реимунизации дали е безвредно? Аз за него питам. Проблема е в натрупването/както между другото се оказва и за някои отрови в храните, които са в допустими норми сами по себе си/ или може би алуминият се разгражда и се изпикава с извинение. Затова чакам компетентен отговор от "лекаря" тук, щото знам ли може и да сме еволюирали без да знаеме.

# 184
общо количеството от всички ваксини и реимунизации дали е безвредно? Аз за него питам. Проблема е в натрупването/както между другото се оказва и за някои отрови в храните, които са в допустими норми сами по себе си/ или може би алуминият се разгражда и се изпикава с извинение. Затова чакам компетентен отговор от "лекаря" тук, щото знам ли може и да сме еволюирали без да знаем.
silsa, няма да получиш/получим отговори, защото... нека Персоната пише защо Wink

# 185
  • София
вие сте ужасно невежиии- едно дете може да понесе до 100000 ваксини без усложнения, това го е казал..., абе гуруто на имунизациите  newsm08
(това не е шега)

# 186
  • И аз не знам къде...
вие сте ужасно невежиии- едно дете може да понесе до 100000 ваксини без усложнения, това го е казал..., абе гуруто на имунизациите  newsm08
(това не е шега)

Въх, ми да си имунизира своето с толкова  ooooh!!

# 187
В   тази тема - ваксина Ротарикс наплашени от рекламата майчета се чудят дали да ваксинират допълнително или не. Подкрепете разумния избор с едно изречение.

# 188
В   тази тема - ваксина Ротарикс наплашени от рекламата майчета се чудят дали да ваксинират допълнително или не. Подкрепете разумния избор с едно изречение.
С най-голямо удоволствие бих разбил фантазиите на всички защитници, но листовката на тази ваксина е неоткриваема из нета.... НЯМА Я!

# 189
silsa, няма да получиш/получим отговори, защото... нека Персоната пише защо Wink
Защото сме неграмотни и необразовани фанатици.  Joy

# 190
  • София
С най-голямо удоволствие бих разбил фантазиите на всички защитници, но листовката на тази ваксина е неоткриваема из нета.... НЯМА Я!
[/quote]

http://apteka.framar.bg/30012893/%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B0%D1%80% … B-glaxosmithkline

От дискусии на аптека фрамар, за ваксинат Пренавар:
neli1111: (2010-04-15 15:17:19)

Имам дъщеря на 2.6г. имаме пневмокок от около 8-9 мес. лекувахме я с най-различни антибиотици и в болница лежахме и т.н. и с хомеопатия опитахме.Принудих се да и бия Превенар на 26.02.2010г.Минаха няколко седмици и пак започнаха сополите и кашлицата, след няколко седмично безуспешно лечение педиатърката ни прати на УНГ. Там ни взеха секрет от носа и пак ПНЕВМОКОК!!!Как е възможно това? Нали уж ваксината е ефикасна затова е скъпа? Не знам към кого да се обърна за рекламация! Попитах педиатърката, но тя ми каза, че няма къде да направя рекламация? Моля ако някой може да ми помогнe със съвет да ми пише на: neli1111@abv.bg
Благодаря предварително!

Костадин: (2010-10-08 15:51:25)

Здравейте.Дъщеря ми е на 2.5 години и има поставени две ваксини Превенар по схема.Сега и изолираха пневмокок в гърлото.Аз съм ветеринарен лекар и всеки ден работя с ваксини.За ваксинация с реваксинация изградения имунитет е 000000.Платих за физиологичен р-р с добра реклама.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 23:33 от Туцка

# 191

Ето тук на немски

http://www.impfkritik.de/upload/pdf/fachinfo/Rotarix-GSK-2006-12.pdf

# 192
# 193
За сега я има тук на бг - http://eudrapharm.eu/eudrapharm/showDocument?documentId=296576160527428524

В Регистър на лекарствени продукти, разрешени за употреба по центр … март 2004 година. Разрешенията за употреба важат за всички страни от Европейския съюз, включително и България.   Peace

# 194

http://apteka.framar.bg/30012893/%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B0%D1%80% … B-glaxosmithkline
[/quote]

Исках да я намеря като PDF file, както е прието, но и така става... почвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт