Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 15)

• 38 395
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Кристиян има бан.   Confused
Чакаме отговор на въпросите защо и за колко време: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=544866.0
потребител Име:    otkazal se ???

Какво става....

# 226
Гледах сутринта "Жените", от цялото предаване аргументите "за" "издишаха" най-много: то не, че имаше и кой да ги даде де, нооо това какви изводи навежда?!? Че стоящите зад "за"-то нямат достатъчно убедителни аргументи и:
а) предпочитат да се скрият, макар и косвено - с участие от разстояние, удобно е, защото когато се обори в студиото тяхното "Трябва", на тях няма да им се наложи да отговорят;
б) изпращат едно и също лице по тези предавания със заучени реплики, което извън тези реплики не може да комуникира адекватно и отвръща с неадекватни нападки, когато въобще отвръща на насрещната страна;
в) "умерената" позиция по-скоро се оказва смекчена "против", но смекчена явно фиктивно!

# 227
потребител Име:    otkazal se ???

Какво става....

И аз очаквам да разбера какво точно е станало.. , в противоречие с форумните правила.  newsm78
Не ми звучи никак приемливо да се налага бан заради аватар и ник, сходни с тези на друг потребител, при това без предупреждение. Ако това е причината де..

# 228
E, то колко хора с еднакви аватари се разхождат из форума!!! За никове, които се различават само по една запетйка или друг знак, да не говорим!!

# 229
А доктор Мангъров под колко ника се мъдри, не е истина Whistling

Четох последните постове на Кристиян, ако не са изтрити проблемните, де. Не виждам причина newsm78  По-скоро аз бях за бан след последните изцепки в темата на Бърди. Но НЯМА да му позволя пръв да ме обижда, след като нищо не съм му направила! Naughty

# 230
А доктор Мангъров под колко ника се мъдри, не е истина Whistling

И има защо сигурно.Simple Smile
Пак се опита да пропагандира ваксините, въпреки че многократно в предаването се наблегна, че варицелата е нормална детска болест, която почти никога не дава усложнения. А Гала точно беше казала, че препоръчва ваксина-партитата при децата. Simple Smile

Антихистаминовите препарати щели да облекчат много симптомите, но антивирусните - даже се изненадах от неговото мнение - се прилагали успешно само в началото. Но нямало да спрат заболяването - щели само да съкратят периода му. Това последното ме изненада - аз бих го питала защо тогава ги предписват така масово при други вирусни заболявания. И къде е разликата - защо при едни вируси няма да окажат особено влияние, а при други се смятат толкова важни и дори се твърди, че лекуват?  

Интересно беше, че подозира всички контактни, които не се разболяват, за преболедували. Simple Smile Имало хора, които дори не са разбрали, че са карали варицела. Не било въпрос на имунитет - според него е заразна 100%. Не съм срещала досега такова твърдение дори от традиционни медици.  Да вземе да напише статия в някое медицинско издание, може да му присъдят награда за откритие в съвременната медицина.  Mr. Green

А пък имунитета, предаден на бебето от преболедувала майка чрез кърмата, бил най-много до 3 месеца.  Rolling Eyes

Четох последните постове на Кристиян, ако не са изтрити проблемните, де. Не виждам причина newsm78  По-скоро аз бях за бан след последните изцепки в темата на Бърди. Но НЯМА да му позволя пръв да ме обижда, след като нищо не съм му направила! Naughty

Няма трити от последните постове в тая тема. Кристиян си смени картинката и ника по подобие на тия на персоната. Сега никът му е пак променен и има бан. Ако има друга причина, надявам се да ни отговорят.

Бърди обижда от безсилие Simple Smile, което не означава, че си защитена де..  Wink

# 231
и на мен ми беше много странно 100% -вото заразяване. Че щерката е на 7 и дори тя знае от баба си при това, че може и да не се зарази, дори да е контактна по-дълго  Rolling Eyes

Кристиян сам ли си е сменил ника?

# 232
Първия път да, заедно с картинката с питанката.
Но този.. ?  newsm78

# 233
Мече, в днешното предаване ли е бил Мнгъров? Нещо да не съм пропуснала покрай малчо...

# 234
Сутринта, да. По Нова, някой бе писал тук и пуснах тв-то, но за съжаление гледах само десетина минути, през които една майка се включи по телефона да разкаже за 6- месечното си бебе, изкарало тежко варицела при Мангъров в болницата и да благодари.
Излязох за работа после

# 235
Интересно беше, че подозира всички контактни, които не се разболяват, за преболедували. Simple Smile Имало хора, които дори не са разбрали, че са карали варицела. Не било въпрос на имунитет - според него е заразна 100%. Не съм срещала досега такова твърдение дори от традиционни медици.  

Да, а тези, които са били контактни по 3-4 пъти и се разболяват чак на петия, те кво!? Боледуват по 5 пъти от варицела ли!? Хайде да си оправят твърденията традиционните медици, че вече взех да се обърквам кой-прав и кой-крив...  Rolling Eyes

# 236
Вижте тази статия за ротавирусите и Ротарикс - Взрив от чревни вируси при децата

„Тестовете позволяват бързо да се сложи диагноза. Но признаците като зачервено гърло, температура, липса на апетит, диария могат да заблудят лекаря дали на бебето му никнат зъби, дали не е реакция след поредна ваксина."

Зачудих се, дали пък реакциите от ваксини като зачервено гърло, температура, липса на апетит, диария могат да заблудят лекаря дали бебето не се е заразило с ротавируси и бързо да се сложи диагноза. Така "статистиката" показва завишена заболеваемост от ротавируси и естествено нужда от ваксина против тях (Ротарикс), както и липса на странични реакции от останалите ваксини...   Thinking

# 237
Здравейте пиша за първи път в темата Simple Smile записвам да я чета също и да споделя, че педиатърката на сина ми се оказа човек и се съгласи на впише Приорикс като сложена чесно казано бях подготвена да се караме да викаме, ако трябва и да се бием Wink, но не беше толкова страшно съгласи се без бой и ми спести доста нерви и ходене по мъките  Rolling Eyes
С реимунизацията на Пентаксим ще ми бъде по трудно мисля тъй като според нея той не е направил реакция при първия прием така че нямало за какво да се притеснявам ooooh! сестрата беше много изумена колко съм смела и подлагам детето си на риск не дай си боже да заболее от Паротит и да остане без деца на тези твърдения ми идваше да се изсмея  Confused

# 238
И аз искам да знам за какво е баннат Кристиян.
Нещо много идиотско взе да става напоследък, оттатък в здравния виждам някакви ругатни към купища потребители, поднасяне на невярна информация като абсолютно истинска, от безсилие се разбуяват едни ксенофобии... бан няма оба4е.
Най-много триене.
Аз предавания за ваксини не гледам от много време. Поради същата при4ина- няма дискусия, няма възпитани събеседници, лъха единствено една простащина, агресивност и НИКАКВА информация за хората. Вси4ко е само мерене на п····та, не мога да ги взема насериозно уважаемите истерици.

По същият на4ин вървят и "дискусиите" за донорство на органи. Подготовка-нулева, истинност на изнесената информация-никаква, слухове оттук оттам, предложения- никакви, обиди- всякакви.

# 239
Аз гледах предаването при Марта Вачкова-гола вода, съжалявам, но и двете страни не се представиха добре. Тя госпожата(поддръжник на ваксините), даже много добре си се държа според мен, каза си, че хората трябва да се информират. Не се държа  нападателно или грубо, нито пък високомерно. За мен най-важният въпрос е "Това, че ваксината ще увреди "само" 1 от 10 000(тук за мен числото е доста съмнително, предвид нарастващият брой на деца с аутизъм, синдром на внезапната смърт при кърмачетата, алергии, диабети и т.н.) деца, прави ли я добра". Днес направих грубата грешка да прочета за едно момиченце починало на 4 месеца-спряло да диша, гледах снимки-хубаво усмихнато и жизнено дете, как така се спира да диша???!!!
Колкото повече говоря с приятелки, толкова повече случаи изскачат на деца увредени от ваксини. Като казах на най-добрата си приятелка, че не искам да слагам ваксини, тя ми каза, че се правя на интересна, а вчера ми заобяснява, как на комшийката детето било увредено от ваксина?!
Ще полудея вече Sad

Общи условия

Активация на акаунт