Препарати за съдомиялна - 3 част

• 80 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Dunaika, а от кой магазин си купуваш тези таблетки? Те само един вид ли са, или повече? Ако са повече, ти от кои си доволна? Благодаря ти!  bouquet

# 91
Dunaika, а от кой магазин си купуваш тези таблетки? Те само един вид ли са, или повече? Ако са повече, ти от кои си доволна? Благодаря ти!  bouquet

От Карфур и Пикадили. Не знам има ли други видове.

# 92
Грюн-а са само един вид таблети.
Аз ги купувам от Пикадили Сити Център. И за мен са чудесни и прекрасни.
Ползвам основно тях, по-рядко Куантум или Феъри.

# 93
  • В полето, под тепето.
От всички препарати, които съм ползвала най-много харесвам таблетките Апта, но нещо трудно ги намирам! Peace

# 94
Здравейте и от мен  Simple Smile
Каква марка препарат за почистване на миялната ще ми препоръчате ? И колко често трябва да се прави тази процедура? Аз вече 2-ри месец си ползвам машинката и още не съм й правила "профилактика" .

# 95
Аз използвам Калгонит.
Интервалът е на 2-3 месеца. Преди това машината се почиства - филтри, перки и тогава се пуска програма на висока температура, заедно с препарата, който си избрала.

# 96
Аз филтъра го почиствам честичко - един път седмично някъде . А перките как се почистват, махат ли се ?

# 97
Би трябвало да са на винт. Ако не се махат, почистваш с нещо неметално, дървен шиш например.

# 98
  • Варна
Здравейте и от мен  Simple Smile
Каква марка препарат за почистване на миялната ще ми препоръчате ? И колко често трябва да се прави тази процедура? Аз вече 2-ри месец си ползвам машинката и още не съм й правила "профилактика" .
За твоята миялна ти препоръчвам Сомат.
Шишето на Калгонита няма за къде да го закачиш и по време на профилактиката се размърдва.
На шишенцето на Сомат  има кукичка за закачане и е много удобно.

# 99
Шишето Калгонит се закрепва без абсолютно никакъв проблем на шишовете на долната кошница. Поставя се като чиния. Без значение какъв е модела на машината.
И е в пъти по-добър от Сомат.

# 100
  • Варна
Аз използвам Калгонит.
Интервалът е на 2-3 месеца. Преди това машината се почиства - филтри, перки и тогава се пуска програма на висока температура, заедно с препарата, който си избрала.

Това за пръв път чувам. В упътването дори не се споменаваше за такава процедура.
Специален препарат за почистване на съдомиялна ли има? От какво се почиства?

# 101
Почиства се от наноси, мазнини, варовикови отлагания.
Вероятно на пръв поглед изглежда ненужно, но съдомиялната машина също има нужда от цялостно почистване, както е описано по-горе - измиване на филтрите и перките и след това почистване със специализиран препарат за миялни машини.

# 102
Шишето Калгонит се закрепва без абсолютно никакъв проблем на шишовете на долната кошница. Поставя се като чиния. Без значение какъв е модела на машината.
И е в пъти по-добър от Сомат.

и аз съм за Калгонита ако ще се сравнява със Сомат. Но ползвам по-евтин и по-качествен от Сомат със същата форма на шишето му.

# 103
  • София
Аз използвам Калгонит.

Аз, да си призная, се сещам веднъж годишно да я почиствам с такъв препарат  Embarassed  Embarassed
Перки никога не съм чистила, не знаех, че трябва  Embarassed
Филтрите ги мия периодично,  най-вече защото моите си слагат чиниите с трохите, парченца марули и тем-подобни остатъци, които после се събират около филтъра.
Рекордът ни е цяла шепа динени семки  ooooh!

При такава "внимателна употреба", ненадеждната марка Мидея работи безотказно вече 7 години  Mr. Green

# 104
  • София
Какво означава " протоза ензим" в съдържанието на таблетки за съдомиялна? Пише, че съдържат това и може да предизвикат алергична реакция... Мъжа ми вчера взел та взел никому известни таблетки Coner, а нямам други в момента... Чудя се за бебешката посуда.. дали да я пускам...

Общи условия

Активация на акаунт