Всички ФЕВРУАРКИ се молим за малкия БОБИ и нашата ЛОРИ!- 32

• 29 711
  • 707
  •   1
Отговори
# 465
Ох благодаря ви момичета...малко се успокоих. Hug

elena_e Съжелявам за преживяното.Стискам ти палци бебка по скоро да се прибере у дома!  bouquet

Дано и аз до ден два да съм родила....че с това неспане и болки по цяла нощ не знам колко нощи мога да изкарам.  Tired

# 466
Честити бебчета на Мишленцето, Стеф и Мимито!

Силно се надявам да е "малкият дявол" при изследванията на Боби  Praynig!Лори,мила с теб сме! Praynig Praynig Praynig

Лина се храни добре.Щом се събуди и е гладна започва едно смучене на пръсти...Ние го караме на кърма и АМ  Confused.Биберон все още не и давам.Пъпчето още не е паднало и къпането ни е малко сложна процедура  Embarassed.

# 467

Дано и аз до ден два да съм родила....че с това неспане и болки по цяла нощ не знам колко нощи мога да изкарам.  Tired
Не да те плаша , но неспането тепърва ще започва, не вярвах но днес ми залипсва бременността, точно, че спях поне повече от сега. Sad

Елена, дано скоро се гушкате с буболечето.

Евридика, сестра ми живее в Гърция и я накарах да разпита за нещо добро там.

# 468
Нека изпратя още положителна енергия на Лори и нейното момче-дано се стабилизират бързо и да се приберат в къщи Hug и аз имам въпрос към консултантите по кърмене-от 2-3 дни хапваме по-малко-50-60мл ,но пък по начесто-през 2-2,5 часа,нашата педиатърка каза,че трябва да ядем по 80-100мл през 3 часа,както и да го смятам се пада повече отколкото ние хапваме Shockedпишкаме и акаме нормално,жизнени сме,но ако въобще успея да дам повече от това-тя го повръща,храним се смесено,колкото изцедя и после добавям АМ-въпроса ми е да оставя ли така нещата или да се старая да й давам повече като и удължа времето на 3 часа,родихме се малки и сега се притеснявам да не дръпнем пак назад с наддаването-благодаря ви предварително,ще ми бъдете много полезни Naughty Елена-донякъде те разбирам какво си преживяла-силно те прегръщам и стискам палчета  Praynig

# 469
  • област Варна
Не знам какво е станало с Лори и Боби, но искрено се надявам всичко да е наред и стискам много здраво палци.
Ние се прибрахме преди четири часа. Добре сме. Малката спи сега, че сутринта много рева и й се насъбраха четири висенета на гърда за 5-6 часа. Поне на изписването се беше уморила и заспа  Laughing
В момента кърти здраво и влезнах само за едно Здравейте! и пак почвам да се адаптирам и малко да си почина, че в болницата ми беше пълна лудница. След 2-3 дни като ми поостане време ще влезна да разкажа за "раждането" и престоя в болницата. Естествено, ще кача и снимки.
Целувам Ви всички. Леко раждане на която е останало, а на вече родилите, които не съм поздравила - честити Ви бебчета.

# 470

Не да те плаша , но неспането тепърва ще започва, не вярвах но днес ми залипсва бременността, точно, че спях поне повече от сега. Sad

Елена, дано скоро се гушкате с буболечето.

Евридика, сестра ми живее в Гърция и я накарах да разпита за нещо добро там.

Това ми е ясно,  но предпочитам денонощния детски плач пред това да се превивам от болка.Аз по рождение не спа много.Винаги съм била нощна птица.Но тези болки съвсем ме изтущиха снощи,бях на 100% сигурна че до обяд ще съм родила...но....май и тази вечер ще броя звездите  Joy

# 471

[

хихи и на мен така

Палчета за Лори и Елена и за малките бебенца.

# 472
  • софия
Силно стискам палчета и аз, да се разбере по-скоро какво му е на малкия Боби, за да се вземат адекватни мерки за лечение....

# 473
Влизам само да ви почерпя за здравето на моето детенце, днес стана на 4 годинки.
Пробвам да ви почерпя от нашата торта, но незнам дали ще се справя. Simple Smile
http://www.nedelya.com/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8/%D0%91%D0% … D1%82?category=15
Честито на всички нови мами и палчета за всички които имат нужда. Simple Smile

# 474
  • Русе/Germany
Влизам само да ви почерпя за здравето на моето детенце, днес стана на 4 годинки.
Пробвам да ви почерпя от нашата торта, но незнам дали ще се справя. Simple Smile
http://www.nedelya.com/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8/%D0%91%D0% … D1%82?category=15
Честито на всички нови мами и палчета за всички които имат нужда. Simple Smile
Да ви е жива и здрава принцеската. Много да скушка и да помага за бебчето после Simple Smile

# 475
Кампех и при мен се разви по същия начин. Цяла седмица имах контракции, ту на 5 минути, ту на 15. Когато ми падна тапата изкарах още два дни. И аз като теб два вечера не бях спала почти от болки и на третата вече беше истинското раждане. Ще разбереш когато повече от три часа контракциите са на един интервал-при мен на 4-5 минути и като се обадих на лекарите бях с 5 см. разкритие. Отведоха ме в родилно и ме включиха на окситоцин. Беше 4.15 вечерта. В 6.50 се роди Вероника, бързо и лесно. Зора беше предните дни и контракциите в началото.
Успех, стискам ти палци, не се шашкай и ще си родиш нормално и без проблеми.

# 476
Честита рожденничка на Никито.Много да я слушка и да и помага   bouquet

Кампех и при мен се разви по същия начин. Цяла седмица имах контракции, ту на 5 минути, ту на 15. Когато ми падна тапата изкарах още два дни. И аз като теб два вечера не бях спала почти от болки и на третата вече беше истинското раждане. Ще разбереш когато повече от три часа контракциите са на един интервал-при мен на 4-5 минути и като се обадих на лекарите бях с 5 см. разкритие. Отведоха ме в родилно и ме включиха на окситоцин. Беше 4.15 вечерта. В 6.50 се роди Вероника, бързо и лесно. Зора беше предните дни и контракциите в началото.
Успех, стискам ти палци, не се шашкай и ще си родиш нормално и без проблеми.

Много ти благодаря за споделенето....пфууу надявам се наистина тази нощ да ми е последна с тея болки.Интересното е че цяло нощ ги имах...а сега през деня рядко....от време на време някоя контракция.Луда работа newsm78 Tired

# 477
Честита рожденничка на nikito_pk !!!

Абе така като чета, на всички ли слагат тая скапана система с окситоцин, от която само предизивкават по-силни болки #Cussing out И да имаш и да нямаш разкритие и контракции пак система #Crazy

Бенджи, ето за тези капки ми говореха, че били много хубави и ги има в Гърция.
http://www.tradekey.com/index.html?action=product_viewimages& … 500&id=543725

# 478
Много стиснати палчета за Лори и Боби, пращам отново цялата си положителна енергия, дано скоро всичко да е наред и да си тук сред нас  Hug

Искам да питам някой има ли запушени млечни канали и как се справяте с тях? Аз от тази нощ имам една бука близо до зърното и се стискам, цедя се с помпата, разтривам я, но никакъв ефект, стои си там и ме боли ужасно. Как да се справя с нея?

Благодаря на Else
за бързия отговор. От вчера отново се опитвам да я храня от двете гърди. Проблема е обаче че след като суче 15 мин от първата и я прехвърля на втората (тя не пуска зърното а заспива на него) и след това не иска да захапе второто. Пробвах преди малко да я уригна след първата гърда, смених и памперса и пак я сложих на втората , но никакъв ефект - спеше си най спокойно, независимо от моето щипане и масажиране на ръчичките. Иначе за памперсите - на ден имаме около 7 добре наакани и 2 или 3 напишкани. Мисля че това е нормално за добре хапващо бебче.

# 479
Едно следобедно капучино от мен:

Общи условия

Активация на акаунт