Всички ФЕВРУАРКИ се молим за малкия БОБИ и нашата ЛОРИ!- 32

• 29 711
  • 707
  •   1
Отговори
# 495
Ехооо,ние сме вече вкъщи... Laughing
Нямам време да изчета какво сте изписали,може би малко по-късно ще успея.
Виждам,че Пчеличката има новинки от Лори....И аз днес и писах и получих същия отговор...Стискаме й силно палци.... Praynig

Ето и бебчетата,за които получих известие и предавам(с малко закъснение,за което се извинявам) За някои,може и да знаете,ама аз да се отчета подобаващо...
 На 20.02 Gatofilia е станала мама на Николай- 4кг, 53см.
 На 18.02 се е родило момченцето на Sabi - Стефан- 3650гр 51см
 Вчера Reny31 е станала мама на Весела- 4150 гр, 52см
 На 21.02 след секцио по спешност се е родила Никол - 3080 гр, 48см на lussy
А това е днешно бебче  Laughing
Виктор на tzvetka_01, 3500гр 52см

Честито на всички мами.Да са живи и здрави бебоците....

# 496
Здравейте момичета Simple Smile
Нямям време да ви чета Sad Простете  Embarassed
Моят малък Ники е добричък спи си, НО не суче. Немога да го накрам, какви ли неща не пробвах, НО няиска да захапе дори и гърдата ми Sad А ако захапе нищо не прави, затова се налага да се изцеждам и да му давам кърмата. Това отнема страшно много време Sad И така направо се сливат храненията, цял ден едно и също- слагам го на гърдите (натискам го) 20 мин, после му давам шишето, после да се уригне, после почва цедене, после стерилизиране и то няма време за нищо до другото хранене Sad Но пък съм доволна, че е само на кърма и си спи спокойно детето Simple Smile
Пожелавам на всички майки да могат да си кърмят децата - УСПЕХ.
Стискам палци, на тези които не са родили още -  Praynig  Hug  Praynig

# 497
adi_v4 ЧЕСТИТО ТИ БЕБЧЕ!ДА БЪДЕ ЗДРАВО И УМНО ДЕТЕ! И МНОГО КЪСМЕТ![/color]  bouquet

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА И НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!НЕ СМЕЯ ДА ИЗРЕЖДАМ ПОИМЕННО ЗА ДА НЕ ПРОПУСНА НЯКОЙ БЕЗ ДА ИСКАМ!ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 498
  • София
Честито на новите майчета и кураж на момичетата 2 в 1.

Наш Аспарухчо направо ни разказа играта тази нощ, уж беше кротък, а напоследък като ревне или като започне да нервничи няма спирачка. Сега спи, да видим до кога.

Стиснати палчета за Лори и Боби!

# 499
ехо ние сме вече в къщи
не ни стига хранат плачем и мако спив когато сме по добре ще пиша пак да ви разкажа за моето раждане ето една две снимчици защото нямам парола за другия блок съсснимките честито на всички и успех на останалите Hug  bouquet

# 500
Дано всичко се нареди с Боби и Лори  Praynig

За инфлакола :
http://www.pharmacy2u.co.uk/ProductDetail.aspx?code=FMINS503

# 501
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте! Радвам се за заглавието което сте избрали, понеже и ние сме в почти същата ситуация и знам как се чувства Лори. Е поне тя е с бебо. Моля се за Боби и нашия малък Мони да се оправят Praynig
Днес ходихме до болницата да занесем Имуновенин, искаха и моите изследвания да видя, понеже малкия не се повлиява от антибиотиците и ще му ги сменят. Купихме и Нистатин таблетки, казаха че ще ги разтварят да му ги дават. В упътването пише че е срещу гъбички, явно съм имала нещо но нали АГ каза че ще ме лекуват след като родя  #Cussing out #2gunfire и се е пренесло на бебо сигурно, въпреки че не съм раждала нормално.
Е това е от мен, оплаках се, извинявам се за което, но много ми е тежко и няма с кой друг да споделя  Embarassed
Честито на Adi_v4 всички мами с новоизлюпени бебоци  Flutter
Лека вечер!

# 502
  • Русе/Germany
Честито на новите мами. Те са доста Simple Smile Да саим живи и здрави дечицата.
mimi_jobnoto Hug Hug Hug дано Мони скоро да се повлияе от лекарствата и да се гушкате със вас. А тези лекари никакво инфо ли не ти дават #Cussing out, че се налага да четеш листовките? Ние отиваме малко на гости на едни приятели но да ви кажа какво преобличане направих и тръгвам по анцунг Mr. Green ми не ми се стяга с клинове и разни панталони. Искам да ми е удобно а и се чувствам толкова дебела с клин Sad Хайде който реши да ражда има палчета от нас с дребния.
kapmehкато си дойда да има новинки от теб ти пожелавам мила Simple Smile  Hug

# 503
  • София
ехо здравейте да ви питам какво давате като витамин Д?казаха ми,че уж имало Вигантол в аптеки Ремедиум,но няма... Confused

# 504
  • Somewhere over the rainbow
Здравейте! Радвам се за заглавието което сте избрали, понеже и ние сме в почти същата ситуация и знам как се чувства Лори. Е поне тя е с бебо. Моля се за Боби и нашия малък Мони да се оправят Praynig
Днес ходихме до болницата да занесем Имуновенин, искаха и моите изследвания да видя, понеже малкия не се повлиява от антибиотиците и ще му ги сменят. Купихме и Нистатин таблетки, казаха че ще ги разтварят да му ги дават. В упътването пише че е срещу гъбички

мими  джобното  аз съм пила нистатин, когато ми бяха излезли  гъбички Кандида на венците

Дано всичко се оправи с Мони и с Боби  Praynig

# 505
ехо здравейте да ви питам какво давате като витамин Д?казаха ми,че уж имало Вигантол в аптеки Ремедиум,но няма... Confused
Аз намерих ДЕАВИТ, но док каза след 20-я ден да давам. От ,,Санита,,  го купих.

# 506

Мерк ще пуснат отново вигантола чак в началото на април, а педиатърката ни каза да не даваме аналоговия продукт на Софарма, защото съдържал и витамин А. Ние си поръчахме от наши прители в Австрия..

# 507
Искам да питам някой има ли запушени млечни канали и как се справяте с тях? Аз от тази нощ имам една бука близо до зърното и се стискам, цедя се с помпата, разтривам я, но никакъв ефект, стои си там и ме боли ужасно. Как да се справя с нея?
На мен ми се запуши едната гърда още в болницата. Опитвах да изцеждам - първо с ръчна помпа, после пратих мъжо да купи по спешност електрическа... и резултат никакъв. Накрая от изтощение, сложих бебка да легне отстрани до мен, подадох и да суче гърдата на самообслужване Simple Smile и заспах... когато се събудих вече нямах втърдявания Simple Smile малката помпичка беше изсукала всичко Simple Smile
Не те съветвам да правиш точно това, особено ако спиш дълбоко и се въртиш много, но поне опитвай да я слагаш максимално на тази гърда - бебетата са най-хубавите помпи Simple Smile

# 508
  • Сливен
    Здравейте.Много сте писали през тези дни.Кога ли ще ви изчета. Rolling Eyes
    Нас вчера ни изписаха.Пламето е много добре.Суче си.През деня спинка,а снощи се укокори в 11 часа и ме държа будна до 2 часа.Иначе е поне сега е много спокойно дете.
    Благодаря на всички за пожеланията.И честито на всички които си имат вече рожбички.  Hug Да са Ви живи и здрави.

# 509
Мими, кураж мила, всичко ще бъде наред. Гъбичките не е задължително да ги е хванал от теб, за съжаление може и то болницата да е пипнал нещо. Но това не е толкова страшно, всичко ще се нареди Hug
На мен защо нищо не са ми казали за вит.Д newsm78 Аз не давам, нали не е проблем ако почна по-късно?
Май тези капки, както ми каза една сестра са само за успокоение на родителите, иначе никаква работа не вършат. През нощта към 4 часа като се разбуди и няма заспиване, само се напъва и ръмжи, не реве, но целя става червен и се сбръчква. Много ми е жал, сложих го да спи до нас на спалнята, но ефект нямаше, заспа нормално чак в 9:00 сутринта и аз с него Mr. Green
eva83 и adi_v4 добре дошли Hug

Честито на новите мами!

Общи условия

Активация на акаунт