Lord of The Chefs

• 33 620
  • 736
  •   1
Отговори
  • София
   Новото предаване с водеща Елен Колева! Щяло да започне през март по Бтв! Вярвате ли,че са се явили 10 000 души да кандидатстват, за участие в предаването? Аз не, от къде в малка България са се намерили цели 10 000 души кандидат-готвачи!
   А Елен Колева от къде е известна? Аз не знам нищо за нея!

# 1
  • София
Ами сигурно са се явили, напълно вярвам. Има много хора, които само като чуят вълшебните думи Телевизионно състезание  и са първи на кастинга, без значение дали действително  имат необходимите умения. 
Аз го чакам с нетърпение началото, защото много обичам всякакви готварски предавания Laughing Надявам се да е интересно .
А на мен ми направи впечатление устата на Елен Колева- въобразявам ли си, или си е пълнила устните ?
Игра в  сериала "Забранена любов" а преди това- във  филма  "Шивачките".

# 2
  • София
    За устата не знам, не съм я виждала преди  Embarassed!

Цитат
Игра в  сериала "Забранена любов" а преди това- във  филма  "Шивачките"
  Не съм ги гледала, явно затова ми е непозната!

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 11:54 от Тайна

# 3
Ужас!Тази селянка ли ще води предаването ooooh!
Как не сложиха някакво ново лице!
Тази е под всякаква критика!

Иначе смятам да гледам предаването и да се уча как се готви,защото на мен нищо не ми се получава като правя опити Laughing

# 4
  • София
    Форестър, ако искаш да се учиш, отиди в Готварския, има рецепти, има описания. Всеки ще ти обясни ,ако те интересува нещо,как се прави или къде грешиш.Успех!

# 5
  • София
   Току що, миналия четвъртък, започна почти същото състезание и по TLC с Гордън Рамзи, тъкмо ще имаме база за сравнение!

# 6
    Форестър, ако искаш да се учиш, отиди в Готварския, има рецепти, има описания. Всеки ще ти обясни ,ако те интересува нещо,как се прави или къде грешиш.Успех!
Не става.Цял живот пробвам и все по-зле става Laughing
СтигнАл съм до извода,че всяко нещо си е до дарба Naughty
Затова бъдещата ми жена ще трябва да ми върти хубави.................манджи Naughty

Ще го загледам и по TLC,не че ще има ефект Laughing В колко часа го дават и от коя страна е Crazy  bouquet

# 7
  • София
   По TLC е всеки четвъртък, от 20.55!В какъв смисъл от коя страна е? Провежда се в Щатите, ако за това питаш!

# 8
Аз харесвам Hell's Kitchen, но искрено се съмнявам да го докарат така hahaha Само да не заприлича на Утито Sick

# 9
  • София
Аз харесвам Hell's Kitchen, но искрено се съмнявам да го докарат така hahaha Само да не заприлича на Утито Sick
 С Гордън Рамзи сега не е "Кухнята на ада", а "Най-великия готвач на Америка" и победителят ще получи огромна парична награда! И си мисля,че и Слави иска да го докара като това, но пък той прекалено много се бърка в оригиналния сценарий, на всяко нещо,което прави!

# 10
  • София
Гордън Рамзи е уникален. С удоволствие следях предаването му, когато го излъчваха.  Но, след като водещ при нас ще е актриса, а не професионалист, мисля, че формата на предаването ще е друг. По- скоро тип Танцувай с мен и подобните му.  Ако и заготвят в студиото на  "Шоуто на Слави"  Laughing то там само това още не са правили.

# 11
Ама Lord of The Chefs на Слави ли е?  #Crazy

Ако отговорът е положителен - надали ще го гледам  Naughty

но пък той прекалено много се бърка в оригиналния сценарий, на всяко нещо,което прави!
Именно заради това! Пробва доста различни предавания - всичките страхотни в оригинал, а той направо си ги окапазява  #Cussing out #Cussing out

# 12
  • София
   Студиото щяло да бъде някъде извън София!

# 13
  • София
Ама Lord of The Chefs на Слави ли е?  #Crazy
  Той бил приел да го направи!

# 14
Аз ще го гледам. Обожавам  готварски състезания, ама ще сме на светлинни години от Гордън Рамзи- уникален е този човек.
Споделям горните мнения- най- вероятно Слави, тъпите му сценаристи и водещата, всичко ще провалят. #Cussing out Ще видим. Иначе рекламите са им страхотни, които вървят по БТВ.

Общи условия

Активация на акаунт