Усмихни се, Малък Сечко! На разходка иска ЯНУАРСКИ дечко! (2)

• 29 956
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • София, Лагера
Едвам те навих, викаш  Mr. Green Wink
Ще нося фотоапарат  Peace

# 91
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Може да се пробвам с колажа, ако няма други мераклии.  Blush

Супер!  Hug

Муцка, честит ви рожден ден и на двамата! Живи, здрави и много щастливи!   bouquet

Вал, честит рожден ден и на теб! Много щастие ти желая!  Hug

Люба, това е страхотно! Ще се справите, сигурна съм!  Hug

Искрен нещо се е вкиснотил от вчера. Само цирика недоволно.  ooooh! Разгеле заспа сега. Да го видим колко ще спи.

# 92
Бимбим, благодаря за шумовете. Белия и розовия шум действат със сигурност, до мене имам дълбоко заспало юначе и то след като беше кисел 2 часа.

Мойта кърма явно намалява, въпреки стоическите ми напъни да продължим с кърменето. Или нуждите му са се увеличили многократно. Гърдите ми са пълни, давам и двете и въпреки всичко има моменти, в които час и половина след като ме е изсмукал докрай пак е гладен и кисел. И в такива случаи давам добавка. По-добре добавка, отколкото изнервено бебе и двойно по- изнервена майка.

Мойто юначе също има пъпки и петна, но постоянно се плюнчи и аз го отдавам на това

Бебеш, вчера изчетох старата тема и разбрах за проблема с бебка Hug Всичко ще мине и ще замине. Ти си силна

Ноеми, какво ти казват за миомата. Трябва ли да се оперира?

# 93
  • ул. "Мечтание"
look_at_me, а защо не му предлагаш пак гърда когато оградне след час и половина?  newsm78

# 94
ей толкова писах, писах и всичко изтрих, фууу че съм шматка  ooooh!

та с две думи- моя малък Терминатор сука близо 2 часа, незнам поради липса на мляко ли, заради спокойствието ли, та едвам заспа току що  #Crazy

Любе 84 не се шашкай, пробвай всичко каквото ти казват момичетата и ще успееш, сигурна съм. Абе кърменето си било трудна работа  Wink , на мен пък гърди не ми останаха от висене по тях, ще събирам май пари за силикон  hahaha(шегичка)

Ноеми не ме дразнете с тия срещи в МОЛ-а  Sad

МРМ душата недей така бре, то че е избирателно , може и така да е, ама някои постове трябва да се оцветят малко за да се забележат, аз МимитоП признавам си съм я пропуснала, че е казала такава важна новина , някак ми се е сляло всичко.

# 95
Честито на всички празнуващи!
На всички с медицински проблеми - стискам палци всичко да се оправи.
Сакси, мерси. спирам млечните. само това не съм спряла напълно.
Люба,  не се отказвай. дано да се подобри положението с кърменето.
за четенето на постовете и отговорите-  аз например,ако питам нещо и никой не ми отговори, повтарям си въпроса. И все пак благодаря на всички,които са ми отговаряли, както и на всички за моралната подкрепата относно личните ми проблеми.

Деавит(някой питаше)- капвам директно в устата му. понякога не виждам колко капки капя, но капя. дано да не прекалявам
масаж на слъзния канал-опитвам се да го рпавя, но мноооого се противи,гоялм зор ми е,но колкото толкова.
Ноеми, майка ми преди години имаше миома. нещо прави или пи нещо, и от тогава не е имала проблем. да питам?
Агентке, където каквото съм чела за храните при кърмачки,какво да избягваме заради това и онова, най-общото е че май трябва гладни да стоим, или само на хляб, вода и ябълки.  не трябвало да ядем бобови, лукови храни, цитруси, по-малко свинско, яйца, домати, броколи, млечни май и тях, шоколад, мед.... ядки, ракообразни

# 96
Муцка, честит рожден ден на теб и на милото ти   bouquet

Вал, честит рожден ден и на теб!  Hug

Люба, а суче ли неюо или изобщо не иска да хапне нищо? Защото Дани само си играе така, когато е сит и иска да си играе.

Биричке, може и да са колики.Запек при бебе на кърма е трудно постижимо нещо.

Нашата сага с коликите и конюктивита продължава.Капим капки от неделя - едното се подобрява, а от тази сутрин и другото е със секрет.  Tired Направо ми се реве веченого трудно си отваря и двете очи.Знаете ли дали масажи ще помогнат при конюктивит?? И болезнено ли е (не масажа, самият конюктиви), че се чудя дали и заради него е  неспокоен?  
А и с коликите е чудо.От снощи му се събират 5 часа сън.И вече проплаква и като суче, което не се е случвало досега.Не ми се разминаха този път коликите и сега ще ми се разкаже играта.

# 97
Запис и от мен!

Муцка, Вал, честит рожден ден! Бъдете много щастливи и обичани!
Ноеми, какво каза Илиев за миомата, ще трябва ли да се оперира? Аз имах час четвъртък при него, исках да ми вземе МБ и цитонамаска, ама същия ден ми дойде цикъла и го отмених, а часове имаше чак след 3 седмици, май ще ходя в болницата, където майка ми работи там да ми вземат.
Мария, много се радвам за добрите новини  Hug
Биричка, и Изи е постоянно запечена, но тя е на АМ и пие и желязо, инфакола го спряхме. Ходи веднъж на ден и половина-2, и при нас не винаги става с термометъра. Педиатърката ми каза да й правя масажи на коремчето по посока на часовниковата стрелка и й изписа й дуфалак, вчера й дадох малко и се изходи.
Пате, Изи имаше конюнктивит, аз също се бях заразила. При мен беше доста болезнено и неприятно, но според лекарката децата го карат по-леко, а възрастните  по-зле. Сигурно наистина е така, защото тя се оправи с едни капки, а аз мажех няколко неща и доста дълго време ме държа.
Аз ще пропусна срещата, че тогава сме на лекар, ще й слагат втората хепатитна ваксина.

# 98
Здравейте и от нас.Запис да ви следим. Laughing

# 99
Момичета, моля за помощ.
От 4 дни не сме ходили по голяма нужда. Давахме дуфалак но няма ефект. Лекарят ни съветва да му сложим свещичка, но в указанието пише за деца над 6 години. Та се чудя дали да му слагам. Някой слагал ли е такива свещички и изобщо как сте се справяли със запека.

# 100
Да се запиша и аз,че нещо не мога да смогна.
Да се отчетем Божидар е вече 5,280кг и и с 6см по дълъг.
Излизам,че имам гости и не мога повече да пиша.

# 101
look_at_me, а защо не му предлагаш пак гърда когато оградне след час и половина?  newsm78

Нощни, предлагам, но явно не успяват да ми се пълнят гърдите или това, което има не му е достатъчно. В резултат на което става 2 пъти по-кисел.

Аз не съм кой знае колко впрегната на тема кърмене, но имах желание 2-3 месеца да го кърмя, поне до края на март. После с разходките ще е трудно да кърмя.

# 102
  • ул. "Мечтание"
Ти си знаеш.  Peace

нани-нани, добре дошли!  Hug Ще се радваме да разкажете повече за вас.

# 103
  • sofia
Честито на празнуващите и порастващите!

Ние днес имаме месечинка! Хапнете по една тортичка за здравето на стачкуващото бебе Лия  Confused

Много се радвам, че ви има! Докато бях бременна не вярвах, че ще кърмя заради лошия опит, който имах с каката ! Направо кърменето беше кошмар за мен! През 9те месеца, четейки вас и разни статии натрупах теоретичен опит и знания! Сега процеса на кърмене, разни пози, правилно засукване и тн, и тн са ми по-ясни и съответно мога да се справя по-добре от предишния път, когато мислех, че то бебето си знае работата!

Прегръдки за всички

# 104
Здравейте и от мен, аз нещо съвсем се побърках с това хранене на бебка Embarassed Чудя се какво да правя,така че чакам съвет Hug Моля за мнение и ЛЛС Hug
Значи - още от родилното бяхме на кърма + АМ.Сега тя е на 26 дни,от четири дена е почти изцяло на АМ. Ядеше по около 70-80 мл. на ядене,през 3 часа. Аз отделно цедях и по препоръка на нашия педи го давах отделно,защото така се получавали повече колики когато се смесвали. newsm78 А тя и без това си има бая... Sad Да обаче все повече с цеденето кърмата намаляваше, вчера за цял ден - 40 мл. ConfusedЗапочнах пак да я слагам на гърда и след едната и другата гърди давам и АМ. Резултата - яде все по-малко количество АМ, а гърдите ми са меки на последното хранене докато ядеше от едната,от другата капеше млеко - т.е. предполагам че имам кърма или поне малко съм я стимулирала. Сега обаче и аз не знам - наядена ли е,не е много спокойна,не заспива веднага след ядене,понякога мрънка,но категоричо отказва още да яде от шишето с АМ newsm78Чудя се и аз какво да правя.Да й давам ли да суче или просто да се предам и да караме само на АМ!??Но поне да се наяжда... Rolling Eyes Вие какво ще кажете,момичета? Гледам че повече от вас кърмят,но аз не съм сигурна че имам достатъчно кърма..

Hug

Общи условия

Активация на акаунт