Усмихни се, Малък Сечко! На разходка иска ЯНУАРСКИ дечко! (2)

• 29 961
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Муцка честит рожден ден  bouquet

Но ...... и аз имам рожден ден  Laughing, нека и аз да почерпя с нещо

# 76
Добро утро!

Вал, Муцка и милото на Муцка  Simple Smile да сте живи и здрави, много хубави моменти и положителни емоции  newsm51

Люба , не се отчайвай, най-важното е ти да си спокойна бебето усеща всичко. Много добре са те посъветвали Нощни и Бебеш.
Нощни, много е хубав линка за стачката, сега съм 100% сигурна че Ветчо стачкува, но знам че ще мине  Heart Eyes За мен е важно бебо да е на кърма все ми е тая дали ще цедя или ще суче.

# 77
Добро утро!
 newsm59
vall_t ,mucka84 и милото на mucka84 много здраве, щастие и сбъднати мечти  bouquet
Приятно изкарване Hug

# 78
Мацки, я помагайте!
Нащият се е "запекъл" и от вчера не е акал. Само пръцка. Съответно се е изнервил, не може да спи, плаче и се напъва...
Основно сме на кърма, само вечер получава в 12 едно АМ.

# 79
Бира с таратор каката така имаше запек и слагах термометъра в дупето и помагаше, за да не й давам лекарства!И другото ти какво ядеш?Гледай да са такива храни ,които не запичат Simple Smile
 Дано да ви мине бързо,че това е доста неприятно Sad
 Hug

# 80
  • София, Лагера
Цоп и аз чак на шеста страница.
Ох, да не казвам тежка дума, но от 2 дни коликите на Тервел значително намаляха и животът ми отново придоби розови оттенъци!  Party
Отивам да чета назад  Wink

# 81
  • София
Мацки, я помагайте!
Нащият се е "запекъл" и от вчера не е акал. Само пръцка. Съответно се е изнервил, не може да спи, плаче и се напъва...
Основно сме на кърма, само вечер получава в 12 едно АМ.

Бира, ние сме така вече 10 дни...а казват, че бебетата на кърма не се запичали. То реално не е запек, защото акото е кашесто и меко, но ака веднъж на 2-3 дни. Първите две седмици си акаше след всяко ядене и после я повредих с този Инфакол и сега съм се видяла в чудо...Даже и с термометър не става, ако не ака повече от 3 дни и давам Дуфалак по предписание на лекарката...А тя милата по цяла нощ се напъва да се изака и нищо...

# 82
  • sofia
Нощни, благодаря за полезния линк, даде ми надежда, че има шанс да засуче след ядене от шише!
Бебеш, благодаря и на теб!
През нощта успях на 2 пъти да накарам бебето да суче по 4-5 мин без да протестира. Днес се чувствам по-добре, а и мъжа ми ме подкрепя

# 83
  • София, Лагера
Инка, браво на теб! Имаш пълно основание да се гордееш!  Flutter
Клео, напълно подкрепям Нощни. Ето Инка е пример за положителен развой!

За разглезването... аз мисля, че носенето на ръце не разглезва. Поне не в лошия смисъл. Като стане по-голямо детето и започне да манипулира с плач (говоря за след 1г), тогава ще си поставя границите. Искам да разбира защо няма да му уйдисвам, не да го оставям безпомощно в неведение. С Пресиян стана, ще действам така и с Тервел  Peace

Агентке, не мога да ти бъда полезна със съвет, ама така ме разведряваш с постовете си!  Joy  Heart Eyes

МРМ, всички ни пропускат понякога... нали сме 100 маймуни на дървото...  Wink ама като гледам всички са се върнали назад да четат  hahaha.
Мерси за подкрепата, момичета! Аз съм спокойна, важното е нещата да се следят, а аз си ги следя  Wink

Ейприл,  Joy Peace Hug бих казала още нещо за доктора, ама пусто не върви, че в нета остават следи...  Twisted Evil Flutter

# 84
  • София
Добро утро!

Вал, Муцка, честит празник! Бъдете много щастливи!

Биричка, не се шашкай. Нормално е!

Ноеми, чудех се кой ще спомене вълшебната думичка МОЛ първи! Аз съм на линия за среща. Само кажете кога и къде.

При нас нещата се развиват нормално. Бебата се смее, спи по цяла нощ и расте. Яна е здрава и в понеделник на градина. Аз съм минус 2 кг.

Момичета, нека не спорим за глупости. Винаги съм се радвала, че сме много задружни и избягваме конфликти. И нека, ако някой сподели, че се чувства пренебрегнат или друга болка да не се нахвърляме, а да се опитаме да бъдем по-толерантни. Hug Hug

# 85
Абе снощи му сложихме термометъра в дупарата за малко, но ефект нямаше... Все още не е акал.
Днес времето е ужасно... А мислехме да се разходиме...  Confused

Какво ям ли? Малко време ми остава за ядене, аз и по принцип малко ям, но последно съм яла спаначена супа, салата, пица, бисквити, кисело мляко.... Сега му спрях Ентерокинд-а, не съм му давала пт вчера....

Имам и едно питане.... Как да му давам 2-те капки Деавит?? Той е толкова мазен...

# 86
  • София, Лагера
Сори, трети пост, ама чета и отговарям успоредно, а пък после изчезвам  Whistling

Муцкеей, Вал, честито ви помъдряване!   bouquet Само хубави работи да ви очакват!  Heart Eyes

Сакси, слагахме и капки, но те не отпушват каналчето!!! Изписаха ни ги, защото точно тогава имаше конюнктивит в отделението (Чери писа за това, нали Изи беше хванала) и не можеха да диагностицират кое точно е. Изрично ни каза док - само масаж помага. Техниката е: със среден пръст, за да не е голям натискът, поставяш го в началото на веждата и го прокарваш надолу по нослето до ноздрата. Правих го по няколко пъти на ден. Не е трудно, пък и Тервел не се противеше.
Успех!!!  Hug

За срещичка и аз нямам претенции, но понеже все някой трябва да каже кога и къде, то да го напиша с големи букви, да не го пропусне някой желаещ да присъства:

Среща на софийски мами във вторник, 13.00 в МОЛ Сердика, в 100 грама сладки.
Ако някой има друга идея, да свирка, това горното го избрах произволно  Wink

# 87
  • София
Вал, Муцка  nbirthday да сте много щастливи

# 88
  • София
Ноеми, там съм. Hug

# 89
saxophone, gali&presi  Hug мерси за комплиментите!
Честито на всички празнуващи! Много щастие и усмивки!
Относно запека, аз не мисля че е запек, ние още минаваме през това, аз си мсиля че е от коликите, пръцка, гърчи се, реве, не спи нощем и т.н. и т.н., от инфакола съм доволна, засега, но този, който е произведен в Англия, почнах да го давам доста след като спря да се изаква, така че съм сигурна, че на нас той не ни е проблем. На нас термометър ни помагаше в началото, после никаква файда от него, взехме свещички за новородени, на секундата дадоха резултат, продават клизми за новородени, но нека това да е като крайна мярка, термометърът задължително да е намазан с нещо мазничко (свинска мас или зехтин примерно), чувала съм също че много помага листо от мушкато, власинките явно гъделичкат и стимулират, но листото пак да е намазано. Дано съм била полезна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт