Усмихни се, Малък Сечко! На разходка иска ЯНУАРСКИ дечко! (2)

• 30 054
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
  • София, Лагера
бебеш, стискам палци!
Днес, след като се оплаках от Тервел, той заспа... после се събуди и яде, после заспа пак... а аз си прочетох книгата!  Party
Нещо съм се затрупала с книги, част от тях детска психология  Flutter и само ми се чете, чете! Даже лошото време ми идва дюшеш, че иначе изпитвам угризения, ако навън грее слънце, а аз се въргалям с малкото из чаршафите  Wink

Мишел, такива мисли си вкарах покрай твоите истории, че цял ден мъжо рови из нета за сейф  Thinking

Бианка, нормално е кърмено бебе да ака по толкова. Не му се кахъри  Peace

Деавит... още не давам. А си седи в хладилника от изписването  Whistling

Адис, миомата ми е отсега. Няма никакъв вариант да е отпреди забременяването, в продължение на половин година ходих по 5 пъти месечно на лекар  Wink (нямах овулация и се налагаше интервенция)

Адис, и на мен така ми бяха вдигнали колата... направо бях побесняла! Защото бях на повече от 5 метра със сигурност!!! А на булеварда, на 10 м от моята кола е пълно с паркирани БМВта, но никой нищо не им казва!!! Та тогава бях в края на предната си бременност, вдигнах се в КАТ, директно при зам. шефа на КАТ. Той ме посъветва да подам жалба и на дело да се види кой прав, кой крив. Съдейства ми с подаването на документите, води ме за ръка, там лелите ми се радваха (а аз с огромния корем и широката усмивка вместо да гладя бебешки дрехи съм се помъкнала по институции). Но тъпото беше, че делото бе насрочено точно когато Пресиян се роди и нямах чак такъв хъс да довърша целия цирк с кърмене в съда  Crazy

# 211
Много позитивна енергия за Бебешондел и МИрабела! Зло да ви забрави, както казват бабите!

Бебеш - няма ли нещо като национален календар за ваксините, където да си пише кое кога и задължителни/препоръчителни  newsm78
(ама много ти се кефя на аватара, супер любим филм ми е, да не говорим колко години съм безответно и безутешно влюбена в Кен Уатанабе  Crazy и подписът много точен  Crazy)

... ето линк за имунизационен календар на Република България

Крис като гледам е от най-малко наддалите бебета, ще кажа на родата че са прави за кърмата ми  Mr. Green (а фактът, че баща му носи кльощав ген благосклонно ще премълча)

# 212
  • ул. "Мечтание"
Да попитам, относно анкетата, кое са препоръчителните ваксини ?  newsm78

Например хепатит А, тая за ротавирус, противогрипни ваксини. Има и други, ама не ги знам всичките.

# 213
  • София, Лагера
Крис като гледам е от най-малко наддалите бебета, ще кажа на родата че са прави за кърмата ми  Mr. Green (а фактът, че баща му носи кльощав ген благосклонно ще премълча)
... предполагам не си си разплела чорапите от това....  Wink Hug

# 214
... предполагам не си си разплела чорапите от това....  Wink Hug

Joy Ноеми, повтаря се историята със сестра му, само дето сега съм стара пушка и си ги кодоша, милите!
(мама като ме подпука и казвам да не пее партията на свекървата, че и за нея трябва да остане тема за мрънкане)

На последния преглед (за 3 год) Анджи отказа да облече нощницата за прегледи и аз я държа по гащички на ръце. Влиза педиатърката и и от пръв поглед ме погва с лафа "о, колко е слабо това дете!"... а тя си е 14 кг! (50-и пърсентил) и тежи като торба с цимент, въпреки някое и друго ребро стърчащо. Но е относително висока = 99 см. Та угодия няма, пък аз толкова  не обичам средностатистически неща и деца  Crazy

... дразнят ме тези пъпки   Mr. Green

# 215
Да пиша малко ,после ще чета.

Искам да питам дали непременно трябва да се маха бялото по езичето. Има само малко ,но аз не го махам?

Как се пазаруваше от теско мами, които пазарувате от там?

Санчо ,добре дошла.

# 216
Здравейте на всички,най-накрая и аз да се запиша в някоя тема,че не съм писала от преди раждането на Бела.Имах доста проблеми и ми трябваше време да се възстановя,но надявам се скоро всичко да мине!
Искам да попитам по колко пъти на ден трябва да акат тези малко мишки,че при нас май това е голям проблем,поне според мен,а като чет из нета май само си втълпявам разн работи.Тя е само на кърма ,но ака рядко ,веднъж на 2 дена и според мен не е нормално това....
Хайде хубав ден на всички]
Добре дошла, много съжалявам за проблемите ти, надявам се вече всичко да е наред.За въпроса ти за акането моята педиатърката ми каза ,че след всяко хранене трябва да ака, моята мишчица го прави , понякога пропусна но само едно хранене в денонощието.Това май не е нормално на 2 дни веднаж, обади се на педиатарката веднага защото не е шега.Опитай с термометър или сапунче.Надявам се ,че съм ти била полезна.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 19:28 от krissia

# 217
  • София, Лагера
(50-и пърсентил) и тежи като торба с цимент, въпреки някое и друго ребро стърчащо. Но е относително висока = 99 см. Та угодия няма, пък аз толкова  не обичам средностатистически неща и деца  Crazy

... дразнят ме тези пъпки   Mr. Green
50-и пърсентил си е супер, плюс това е мома и по-добре да е фина. Мен мама като ме угояваше бая зор видях в пубертета  Whistling

Flutter ...не ги гледай пъпките, кат' те дразнят. Аз докато ги забележа и те взеха, че минаха  Peace

# 218
Ноеми не си вкарвай излишни мисли. Аз гледам да карам на принципа "то к'вото има да става..." въпреки, че давайки този съвет си признавам, че до преди няколко месеца поддържах сейф във банка, а за следващото си жилище ще разпитвам за съвети за домашни сейфове  Crazy

Абе това моето малко диване как издържа хич да не спи не знам. Аз не издържам на неговия режим, а за него не знам... Дано се пооправи времето скоро да почнем пак да излизаме в парка - иначе ще откача

# 219

Например хепатит А, тая за ротавирус, противогрипни ваксини. Има и други, ама не ги знам всичките.
Всички дет' не са успяли да ги направят задължителни Simple Smile ,  нали пари трябва да се печелят Simple Smile). Има един сайт, в който са описани освен ваксините по календар, но са и линкнати листовките на препаратите - съдържание, странични ефекти, възможни реакции. Като го намеря, ще го пусна, който иска да види коя ваксина за какво е и какво е описаното съдържание.

# 220

Всички дет' не са успяли да ги направят задължителни Simple Smile ,  нали пари трябва да се печелят Simple Smile). Има един сайт, в който са описани освен ваксините по календар, но са и линкнати листовките на препаратите - съдържание, странични ефекти, възможни реакции. Като го намеря, ще го пусна, който иска да види коя ваксина за какво е и какво е описаното съдържание.
http://vaksinite.eratrio.com/
Това ли?

Хубаво е да се прочете състава на ваксините  Peace

# 221
Филма е веднъж  Mr. Green Да не казвам колко пъти съм го гледала  Mr. Green Blush
Подписа е от една реклама по Енимъл планет  Wink  Mr. Green
Пъпките не ги мисли, а пък ако много те дразнят ги снимай да  ги видим  Flutter

Мен ме наляга някаква уро-инфекция  Confused Пишкам често по малко и ми пари  Crazy кой ме прокле  Crossing Arms Mr. Green Давайте идеи,съвместими с кърменето. За сега мисля да пия дестилирана вода.

# 222
  • ул. "Мечтание"
Яж сушени червени боровинки! Мляс-мляс!   chef

# 223
Яж сушени червени боровинки! Мляс-мляс!   chef

От къде мога да си купя?

# 224
  • ул. "Мечтание"
Виж в някой магазин където има по-голямо разнообразие от сушени плодове.
Аз си купувам от Кауфланд или CBA.

Общи условия

Активация на акаунт