Усмихни се, Малък Сечко! На разходка иска ЯНУАРСКИ дечко! (2)

• 30 048
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Чопи, аз се боядисвам (изрусявам)  и не съм забелязала да има някаква разлика в цвета докато бях бременна, после 3-4 седмици, когато се цедях и сега, когато не кърмя. Цвета си става все същия.

Бебошондел, стискам палци за прегледа утре, чакаме те с добри новини  Hug

# 196
И аз съм чувала,че инфакола също запича,но да пробвам.Не знам дали е случайно.но от 3 дена бебка тази сутрин ни изненада и за 3 часа ака 2 пъти много добре Laughing
Деавит давам по 2 капки.
На мен доки ми каза във 140 мл.вода да слагам по 1 чаена лъжичка кафява захар(аз слагам малко по малко).
Глюкоза на нас ни бяха изписали в началото 1 банка,защото ни изписаха със жълтеница и заради нея.

# 197
 Да се разпиша и аз, чак на 13стр. Гали и Преси, ние сме със жълтеница все още, препоръчаха ни пиене на глюкоза, която аз честно казано не съм давала и в продължение на 3 дни по една ампула вит.С от 200мл. като чели има ефект. За сега не са ни правили изследване на билирубина, но и казаха че може би няма да се наложи. Ваксината я поотложиха. Дано съм била полезна.
 МарияП, радвам се за вас!
 Мирабела, много хубаво, че не е нещо сериозно!
 Люба, и при нас вчера имаше проблем с кърменето, неспокойна, хем гладна, хем не иска да захапе зърното и плаче. За щастие продължи само един ден и сега всичко е наред. Дано и при вас е бъде за кратко.
 Ноеми, тази миома, не са ли я видяли по-рано или се е появила след раждането?
 Забравила съм да ви разкажа, отивам на контролен преглед, спирам пред Шейново,  и разбира се пускам СМС. Излизам след около 50мин. и колата я няма. Отидох да си я взема и освен,че дадох 31лв. ми написаха акт за това, че съм спряла на по-малко от 5 метра от кръстовище. И не само това, ами ми взеха и талона. Мъжът ми вика" докато не научиш целия правилник, да не си се качила повече в колата"
Много дълго стана, хубав ден!

# 198
  • Пазарджик
Бебошондел стискам палци и те чакаме с добри новини!!! Praynig Praynig Praynig

Инфакола е помогнал на много бебета,но не действа при всички.На нас не ни подейства ,а и ни запече./Нашите са донесени от Англия и мислех,че ще са по добри newsm78/
Като се отвори шишето на Инфакола ,до кога могат да се ползват?/Аз си преведох от моето ,че срока е 30дена newsm78/

# 199
Момичета, как се дава Саб  симплекс-а.

# 200
ВОДА С ЗАХАР/ГЛЮКОЗА НЕ ПОМАГА ПРИ ЖЪЛТЕНИЦА. БИБЛИРУБИНА В ОРГАНИЗМА СЕ ИЗХВЪРЛЯ С АКАНЕ, А НЕ С ПИШКАНЕ, СЪОТВЕТНО ХРАНЕТЕ СИ ДЕЦАТА, НЕ ГИ ТЪПЧЕТЕ СЪС ЗАХАР!

Айде дано не се налага за 101 някой до го повтаря това  Tired  ooooh!
Ще ме извинявате, ама оправданието "педиатъра каза" ми звучи меко казано смешно. Информирайте се какво давате на децата си ВИНАГИ, всички можем да дадем много примери за некомпетентно изписани лекарства, препоръки и т.н. от педиатри живеещи в миналата ера.

п.с. Ще ме извинявате, ама много се ядосах вече  Stop

# 201
Айде и аз да се впиша в новата тема най-после.

Мерси на всички момичета за съчуствието и милите думи. Аз вече се поуспокоих от натрупаните кофти емоции. Другата седмица почвам да боря проблемите един по един.

Елч и аз се чудя за такситата и бебетата как става номера. Винаги съм се движила с такси, ама с бебо още ме е страх. Не заради количката, ами защото ще го возя без детска седалка.

Ноеми много кофти нещица са ти открили. Дано минат бързо, а междувременно наслаждавай се на срещите с доки  Laughing

какче като чета за променливите настроения на Виктор и все едно чета за мойто диване - един ден ангелче, на следващия ми скрива шапката. Явно не може още да вземе решение милото как да се държи  Laughing

леприкорн много ти е сладко детенцето Simple Smile

сакси мн се радвам, че са ви минали обривите. Стискам палци и каналчето да оправите.

мирабела стискам палци всичко да се развие възможно най-добре.

tuty слагам го в  кенгуру от края на първия месец. А ортопеда официално ми позволи кенгуру две седмици по-късно.

Бебешондел дано утре прегледа мине добре.

Малко дългичко стана, ама като пиша веднъж на 3 дни и така се получава...

# 202

По 10 капки във всяко шише с мляко. Или при активни кърмачки - в лъжичка с малко кърма...

# 203
Дейзи- на тебе спряха ли ти лохите?

Не са още, сега са светли почти безцветни

# 204

На листовката пише по 15 капки, преди всяко кърмене, с лъжичка, ама аз давам само вечер и то не всяка вечер, защото Карина няма кой знае какви колики. Даже днес се замислих, че от 3 дена не съм и давала Laughing, дано не и се засилят на по-късен етап.

# 205
  • Сандански
Мирабела,точно днес си мислех за вас WinkРадвам се,че сте отхвърлили най-сериозната диагноза и ще чакам да разкажеш по подробно HugА за сега стиснати палчета fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Бебешондел,късмет и на вас на утрешния преглед!Дано по-скоро да оперират Тея и всичко лошо да остане зад гърба ви Praynig

А нашия Божидар е станал голямо диване CrazyЗаспива ми в ръцете,а като го сложа в креватчето след има-няма 5 минути се събужда,надува гайдата и започваме процедурата наново.Гръб и ръце не ми останаха,то добре че батковците са по-голями и самостоятелни,че иначе не се виждам.
Нощни,прочетох линка за мехурчетата на зърната,който си пуснала Hug.И аз имам две такива на дясното зърно от както съм родила и не знаех какво да правя,ама сега ще пробвам предложените техники и дано помогнат Praynig
Сега отивам да сложа в креватчето малкия дзвер,че от 20 минути ми спи ръцете #Cussing outСтискайте палци да не се събуди веднага.

# 206
Здравейте на всички,най-накрая и аз да се запиша в някоя тема,че не съм писала от преди раждането на Бела.Имах доста проблеми и ми трябваше време да се възстановя,но надявам се скоро всичко да мине!
Искам да попитам по колко пъти на ден трябва да акат тези малко мишки,че при нас май това е голям проблем,поне според мен,а като чет из нета май само си втълпявам разн работи.Тя е само на кърма ,но ака рядко ,веднъж на 2 дена и според мен не е нормално това....
Хайде хубав ден на всички

# 207
Да попитам, относно анкетата, кое са препоръчителните ваксини ?  newsm78

# 208
3апис,ох нямам никакво  време да пиШа  а имам толкова много въпроси   Sad

# 209
  • в Надежда-та
Да попитам, относно анкетата, кое са препоръчителните ваксини ?  newsm78
ротавирусна ваксина, хепатит А, човешки папиломен вирус

Общи условия

Активация на акаунт