Усмихни се, Малък Сечко! На разходка иска ЯНУАРСКИ дечко! (2)

• 30 026
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
  • ул. "Мечтание"
Добро утро,момичета
моля за малко помощ - при запушени канали има ли промяна във външния вид на зърното? аз от вчера на върха на зърното имам миниатюрно мехурче (стои някак си прозрачно) Не изчезна след кърменията и усещам дискомфорт. Дали е запушено каналче? .... може би и момичетата от ЛЛЛ ще знаят
Може би е това: http://xedra.wordpress.com/2008/09/07/bliste/

# 181
  • София, Лагера
Нощни, 31 кг мислиш да свалиш????  Rolling Eyes Shocked

# 182
  • ул. "Мечтание"
Нощни, 31 кг мислиш да свалиш????  Rolling Eyes Shocked

Тежа 96 кг. Целта ми максимум е да стигна 65, но и до 70 са ктигна ме усторйва перфектно!  Peace

# 183
  • София, Лагера
Успех, Нощни!  Peace

Споменах ли, че на Тервел му свършиха коликите? Е, връщам си думите назад  ooooh! Mr. Green

# 184
  • ул. "Мечтание"
Благодаря!  Hug

# 185
  • София
Добро утро,момичета
моля за малко помощ - при запушени канали има ли промяна във външния вид на зърното? аз от вчера на върха на зърното имам миниатюрно мехурче (стои някак си прозрачно) Не изчезна след кърменията и усещам дискомфорт. Дали е запушено каналче? .... може би и момичетата от ЛЛЛ ще знаят
Може би е това: http://xedra.wordpress.com/2008/09/07/bliste/

тук говорят за бяло връхче, а при мен е прозрачно  newsm78
Нощни, все пак мерси за статията   bouquet

# 186
Е, това е четвъртата техника за масаж!  smile3511  Ще ги карам една след друга техниките, сякаш правим серии по време на тренировка.  Tired
И да не стане, не се коси. На каката и се оправи само окото на около годинка. Стига да не е зачервено и подуто, няма проблем.
За сядането, не съм си и помислила да го слагам. Вярвам, че децата, трябва сами да правят каквото е по силите им. Hug

# 187
  • sofia
За боядисването- много е трудно да хване, аз съм руса и първо станах рижава, та втори път ме изсветляваха. Фризьорката каза, че се моли по- бързо да приключвам с кърменето

# 188
  • в Надежда-та
Изписа ли сте темата Crossing Arms
Аз няколко дена се боря със запушен канал на едната гърда ooooh! и по закона на всеобщата гадост съвпадна с времето когато баткото си е в къщи, а таткото на работа......и едно главоболие освен Т #2gunfire
На оплаквах се набързо и ще бягам да изгладя, докато пак не съм вдигнала Т Crazy

# 189
Запис   newsm51

# 190
  • Пазарджик
Дейзи- на тебе спряха ли ти лохите?

Ноеми и аз така се похвалих,чак капките в шкафа прибрах.

saxophone  Hug

за боядисването,докато кърмих си боядисах бритона/за толкова имах време/ ми хвана ,но аз съм с тъмна коса

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 13:43 от tuty1

# 191
Днес ми е ден за спане, но до сега нещо не ме огря  Crossing Arms
Сутринта обаче, след като Тея се събуди в 3:40 (какт всяка сутрин) вместо да ставам и да  я държа в ръце (както правех по принцип,защото легнала се давеше и не можеше да спи), реших да я подпра на една страна с възглавницата за кърмене  Mr. Green ииии се гушихме и дремахме до 8  Party

И да не забравя да кажа, че утре сме на преглед при д-р Велковски, голямо светило в нашата област и най-вероятно ще стане дума кога ще ни оперират, тъй че стискайте палци да не е по-сериозно положението от колкото мислихме.

Mirrabella Пиши моля те как сте и какво стана на прегледа по-подробно  Hug

# 192
От няколко дни бебка е силно подсечена има една раничка на дупето която много ме притеснява, Една позната лекарка (не нашата педиатарка) ни препоръча да я мажа с Фламазин 1% крем и Арабско кремче , и да и мия дупето с Калиев перманганат, има ли някой впечатления за тези мазила ?!

# 193
Вчера имах ужасен ден , а нощта да не говорим (въобще не мигнах) - започнаха ни коликите и много го мъчат (беше толкова мъчително как го свиваше коремчето, че съм го държала на ръце през цялото време).Давах Саб Симплекс , ама не помагат- от днес започнах с Инфакол пък ще видим Simple Smile
Имам въпросче - подариха ми бибка термометър, ама няма указание към нея - някой знае ли как да я стерилизирам??? Thinking
 Hug

# 194
Чопи, аз се боядисвах когато Кали беше на 2 седмици и нямаше проблеми с боята. Но при мен хваща винаги дори когато съм в цикъл. Аз съм с кестенява коса, но от години се изрусявам /много светло/, а сега е с един, два тона по-тъмно.
Връщам се да чета и ако трябва после ще редактирам.

Галя, виж тук: http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=10601

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 15:24 от pepita1973

Общи условия

Активация на акаунт