Какво да правя,има ли въ3можност да си въ3върна количеството, пия м ного вода и поне по литър чай zа кърмене на ден ?
Доктора й смени млякото - каза да давам хипоалергенно мляко че се усвоявало по-лесно от червата на бебетата.И от вчера освен че на всяко хранене давам да суче и от двете гърди,добавката ни е Аптамил ХА. За съжаление има много колики,особено вечерно време е някакъв ад - направо се дере милата. И тогава пак я слагам на гърдите и се успокоява,даже заспива ту на едната,ту на другата гърда. Не се цедя,защото не мисля че имам какво да изцедя.
А възможно ли е кърмата ми въобще да не е хранителна,защото то май така излиза 

пия лактогенни чайове, хапвам ядки, сушени плодове и всичко, от което би трябвало да се увеличи кърмата...дори педи ми изписа Мотилиум за засилване на кърмата... но тази вечер, след като за пореден път се повтори сценария реших да си доизцедя гърдата с помпа - изцедих 60мл пробно, за да видя дали ще яде от шише, тъй като в гърдите си имах мяко и отхвърлих варианта с недостига... и нашият хубосник налапа шишето и изцока 40мл и заспа...
дали бебчо е мързелив и не може да изсуква задното мляко, което не е под същото налягане като предното... да продължавам ли да се цедя и да му давам от шише, к/о най-малко искам да се случи... възможно ли е млякото наистина да не му стига и тои да се дразни, че гърдата е празна...
.Добре сме с Никол,добре ,че майка ми е тук и се zанимава с нея ,аz ходя да оправям документи всеки ден .Аz се въ3становявам лека полека, Шевовете ме наболяват ,но от два дни вече по малко,до вчера не можех да седна да я кърмя,ужасни болки ,много гадна работа,опъва,дърпа,сега чакам да спрат да ме болят да ида на гинеколог,че неzнам Ще падат ли сами или не.
Педито е доволна от нея.

И на звук, че и на аромат го докарва...

искам да ти кажа колко ти се възхищавам! Толкова си малка на години, а толкова неща знаеш и винаги даваш адекватни съвети!
Милата много се изнерви, че не може да заспи
Чак прегракна от рев. Опитах всичко и най-накрая я изкарах на терасата завита в одеяло порева малко на студа, влязохме, дадох и да суче и заспа... 

Симонка също имаше жълти крусти по веждите -и те както и пъпките и грапавата кожа се повлияха много добре от А-Дерма екзомега,бях скептичнаобаче сега съм доволна от него. 
да се смееш ли или да палчеш.
И на звук, че и на аромат го докарва...

баба му се възхищава на умния вид, но ние с мъжо знаем на какво се дължи и се смеем. сутринта му взеха кръв, дано всичко да е наред 
сега ще ми изуезе име - Хасан Е, не е истина! Аз не успях да се скарам, ама не ми се общуваше... и си седнах сама в трапезарията и там си пих с книга в ръка
. Още спи. Е това вече си е моето детенце! 
)

И само навън спят като пънове! 

Ама и вие сте си намерили решение за отдушник (и Хасан е хора
)
След това пак си заспа и така до 8 часа. Сега преди малко пак заспа. Препоръчани теми