http://www.biberonbg.com/info/karmene_i_jaltenica.htm
Уф ще ми се и аз да можех да омагьосвам метлата и лопата да чистят вместо мене
), вчера имахме такъв шоков ден (случва се най-малко х 3 дни на седмица), за цял ден спа 15 минути, много повръща, Ivet_baby не си само ти, изправям я по няколко пъти на кърмене да се оригне, кърмя по-често и въпреки това повръща много, всички и там където я водя да я теглят казват че е нормално, но чак толкова много не е, нощем спи върху ръката ми за да мога бързо да я вдигна ако повърне
, вчера беше такъв рев, такъв кошмар, чак котаракът се самозатвори в един шкаф и отказа да излезе дори да яде, а днес е по-ниска от тревата, не мога да я събудя да я нахраня
, въобще не разбирам какво става, в сряда баба й имаше почивен ден и аз се зарадвах че ще има кой да я гледа, а тя се събуждаше само да яде и гласчето й не и се чу
), дано бързо да минават тези кризи...

)
Не случайно съм писала, че съм монахиня.
(моля, пиши ми ЛС с данните ви за да мога да ви добавя в новата тема в списъка на първа страница)

) , ама все пак ако реши пък , че много и харесва чая и го пие не й давай повече от 20-30 мл. Някой го дават около 30 мин преди хранене, а други след хранене (аз го давам тогава)
а будуваме и искаме да се гушкаме и да хапнем пак около 11 часа, та яак след това да спим до сутринта (събужда се около 7-8). Та след голямото дундуркане около 11 и дадох да суче и по време на храненето стана звривоопасно
! Свалих всички дрехи отново я измих и я сложих да я обличам. Точно слагам памперса (новия) и тя се напика! Махнах го и докато отивах да го хвърля чух как се наака.........да......ама нямаше никой под и пред нея и цялото ако - на килима
! От там махнах пелената под нея, избърсах килима,а тя стои голичка да ритка и да си играе! Започна нова смяна - пак нов памперс , пак мазане с крем, пудрене и тамън да затворя памперса дрислата се изкиха 2 пъти и направи формички по блузката ми !!! Наака ме!
Божееее, къде го беше събрала всичкото това ако???? Нямам никаква идея! Ама голямо сране , голямо чудо!!! Благополучно след смяна на 3 памперса и 2 пелени, които наака и напика,най - накрая се облякохме и донахранихме! В 11:30 заспа! 

Не случайно съм писала, че съм монахиня. 
което хич не е типично за мен...

После като проходят, проядат и проговорят ще има да ги оставямеее....

Препоръчани теми