сигурно сте прочели какви съвети са ми дали на мен докторите. Аз никак не исках да давам АМ, но иначе явно няма да стане при нас. Но важното е да не се шашкате, явно е нормално, важното е че децата ви наддават добре.
Казаха ни до 4 дни, че е нормално. След това да слегам свещички - не знам какви са, педиатъркате ми даде две. Каза май, че ги няма в БГ.
(' е минути, да, разбира се:) точно така и се постарах да направя - максимално да й се доверя (отново, защото отначало бяхме така, но през 5-тата й седмица се опитах да въдворя поне малко 'режим' и съответно се видях в чудо). сега всичко е наред, поне с храненията до обяд, които ме бяха притеснили така. дори се наложи да се видим с педиатъра й по друг повод и тя реши да я претегли, беше наддала за 5 дни с близо 300 г! 

за похват или техника за намаляване на налягането? И дали това се дължи на самото засукване на бебето или на препълване на гърдата?Храня по една гърда на хранене,а бебчо като цяло не суче дълго, но пък наддава повече от добре! 
. Аз не бях мислила за спирала преди, но се консултирах с док за всеки случай. Той каза, че на всяка жена й понасят различен вид спирали. За моя случай препоръча сребърна или златна (механични, но не медно) и в никакъв случай Мирена. Знам, че Мирената е една от най-добрите, но не е за мен.
Препоръчани теми