Парфюмни размисли и страсти - 95

• 37 950
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
И като стана дума за Oriental Vanilla,от няколко дни се заглеждам по Ralph Hot Ralph Lauren  newsm78 Някой може ли да сподели впечатления от него?
Анелия, Хот е сладък, кокосов аромат. Много приятен и подходящ за сезона. Няма обаче никакво развитие и бързо омръзва.

# 61
Благодаря за отговора  Simple Smile Обожавам кокос  Crazy А според вас цена от 41.50лв за 50мл продукт и 60лв за 100мл тестер нормално ли е?На мен ми се вижда доста евтино и съмнително  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 19:53 от Angiell

# 62
Момичета,едно въпросче извън темичката/почти/....,ако трябва да избирате между Бялото пачули и Перлите на Лалик,кой бихте избрали Flutter Тествам,ще нося тия дни,само да се постопли малко,но ми е интересно и вашето мнение,кой от двата предпочитате,кой има по-голям шлейф,кой е по-траен.....кой е по-женствен Grinning

Годесче, разби ме с тоя въпрос.  Crazy Уцели двата ми най-желани аромата към момента.
И двата са шипрови красоти, различни, стилни. Бялото пачули, противно на по-разпространеното мнение за мен е изключително женствен, макар по един по-надменен начин. В него няма нищо сладко, а обикновено повечето хора свързват женствеността с ванилия, карамел, тонка.
На твое място бих хвърляла ези-тура, защото между тези двата точно не мога да реша.

# 63
  • Германия
Денс, благодаря много за Armani Code Hug, ще потърся непременно другото издание. Избягвам ванилия само ако е пеньоарена, буквална и пекарска - ставаме две лелки тогава. Днес получих ликьорения Ангел, уплаших се като каза, че в БГ изчезва и реших да се възползвам преди и тук да изчезне яко дим и да не го опозная. Още не съм разпечатала,  свиди ми.

Силви, брой още един глас за Бялото пачули. Извратено високомерен и снобарски. И траен. Невъзможен просто. Не го намирам тестостеронен, нито женствен, а хермафродитен. В смисъл надполов.

Мимс, събота вечер е ловния ми сезон и си пушнах един Mauboussin. Той бил плодов шипър, а аз само Либертин от този сой познавам. Изтръпнала съм от любопитство.

# 64
  • София
Момичета, само набързо да се похваля,че от днес съм горд собственик на Venezia Pastello EDT.  Flutter
Искам да споделя ,че е божествен, надмина всичките ми очаквания и отдавна някой аромат не ме е грабвал толкова силно и то веднага!
щом пастелото ме впечатли толкова, предполагам,че ще се влюбя безвъзвртано и в  самата Venezia -perfume ....  Hug

# 65
*Kontessa*,честито! Сподели моля те откъде се снабди с нея? Имам страхотни спомени с този аромат. Heart Eyes

# 66
Благодаря ви за отзивите,момичета  bouquet Hug
Ще ги мъча още,дано се постопли скоро,че ми писна от тази зима,носят ми се шипри/съвременни,Натали/,носят ми се свежаци,писна ми от тези сто ката дрехи Wink

Натали,Либертин и Мобусан,са на светлинни години един от друг,нищо че са в една олфактив група.

Сега забелязах че  Elixir des Merveilles е  оriental fougere,пък аз взех,че я заклеймих тази група Laughing

Честито на всички с нови придобивки Hug

Аз днес пак бях с Кели Калеш ЕДП,много,много лукс лъха от него,а ЛМ явно много го хареса,голямо душене падна Joy
ммммм да и има същия ефект като ЕДТ-то Blush

# 67
  • София
Днес получих ликьорения Ангел, уплаших се като каза, че в БГ изчезва и реших да се възползвам преди и тук да изчезне яко дим и да не го опозная. Още не съм разпечатала,  свиди ми.

Силви, брой още един глас за Бялото пачули. Извратено високомерен и снобарски. И траен. Невъзможен просто. Не го намирам тестостеронен, нито женствен, а хермафродитен. В смисъл надполов.

Вече слюноотделям  #Silly Нетърпелива съм за описание на този Ангел. Ако бях аз, досега да съм разкъсала целофана със зъби.

# 68
Такаааа. Подкокоросвате ме значи за ликьорения. Rolling Eyes Ще мисля, но не много.Няма много време. Joy
Отдавна го гледам и сега си навих на пръста окончателнооо.
Като се има предвид, че чакам  SISLEY SOIR DE LUNE, ABSOLUTELY GIVENCHY, Laura Mercier Nuits Enchantеes, Christian Dior Miss Dior Cherie L'Eau, Agent Provocateur и Live without regrets by Reese Witherspoon.... подаръченца за рожденния ми ден. Е, няма да дойдат навреме, но нищо, ще го преживея. Grinning

# 69
  • някъде под слънцето...
Ориентал не е то4но моята група, макар, 4е имам доста нейни представители, любим ориенталец ми е Хабанита
подгласници
Синият 4ас, Самсара, 4ерната магия(старата) ,Багхари, Шалимар Тентасион.. и  разни други баби4ки  от стар4еския дом... Grinning
Похвал похвал,
Днес минах през една парфюмерия, която е нова за Мадрид  и се опитва  се да спе4ели клиенти и  пуска невероятни оферти като 100 млл едп Мадмоазела за 79 евро(,при  цена в безмитния 92),  Серж Лютен  е 50  и  няколко за 50 млл, а в другите магазини, където се продава е към 90....и подобни изкуШения....
Отстрелях едно Сисли, О де Соар, 100 млл и боди лосион на цената на 50 млл Laughing, от както се влюбих най накрая,  след хиляда проби, все се надявах да го намеря на прили4на цена..
http://www.fragrancenet.com/images/photos/148039.jpg
Невероятен е.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Трудно се въздържах да не взема и една лунна ноЩ.... Спря ме здравия разум, Mr. Green имам оЩе около 50 млл от нея
http://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Soir-de-Lune-605.html

Виждам ,4е обсъждате Мабусин(моя е ЕДП)
За мен е много хубав, макар и малко сладък....
От 4исто любопитство пробвах ПП на това
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Rose-Absolue-1481.html
Цена беШе доста атрактивна, но.... за моя вкус ниЩо и половина Embarassed

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 22:06 от sl

# 70
  • София
*Kontessa*,честито! Сподели моля те откъде се снабди с нея? Имам страхотни спомени с този аромат. Heart Eyes

Да, "страхотен" е много меко казано! Толкова топъл и женствен ! Писах ти на лични   bouquet

# 71
Денс, благодаря много за Armani Code Hug, ще потърся непременно другото издание. Избягвам ванилия само ако е пеньоарена, буквална и пекарска - ставаме две лелки тогава. Днес получих ликьорения Ангел, уплаших се като каза, че в БГ изчезва и реших да се възползвам преди и тук да изчезне яко дим и да не го опозная. Още не съм разпечатала,  свиди ми.

Hug
Ликьорения Ангел никога не е идвал в България и няма да дойде. Имаше го любима съфорумка, при нея го пробвах и моя също е от чужбина. Разкошен. Heart Eyes
Днес пробвах пак обаче летния от 2010 г. и пак си потвърдих, че много ми харесва. За разлика от версия 2009, която никак не харесвам, тази е точно за мен. Чудя се какво чакам да изчезне ли, та да го закупувам. Сега като излезе новата лимитка, този ще изчезне със сигурност.

Честити нови придобивки на всички, много готини неща чакате. Hug

Виждам зараждащи се любови към любимия Агент /не новия, а стария си Агент/. Party

# 72
  • Somewhere over the Rainbow
Благодаря на всички дами, които ми описаха Хабанитата   bouquet. Днес получих отливка от нея, която очаквах в понеделник. Трайността и наистина е убийствена. Само на мен ли ми напомня толкова много за Цветето на Кензо? newsm78

# 73
  • Sofia
Нов Елиън. Леко ми писна от блудкави вариации на популярни парфюми , но всес пак бих го тествала. Може да извадят и нещо сполучливо, въпреки че ми е трудно да си представя комбинацията от киви и амбър.  Rolling Eyes
http://www.fragrantica.com/news/Thierry-Mugler-Alien-Sunessence- … d-Ambre-2021.html

# 74
Вече го обсъдихме. Wink Както и това, че обикновено вариациите на даден парфюм са излишни и често несполучливи.

Питам за СН на Carolina Herrera, много ли е плодов? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт