The Vampire Diaries сезон 2 - Никой не може да избяга от миналото - 16 тема

• 28 241
  • 694
  •   1
Отговори
# 480
storm76 Ти си гледала май само в Деймън,защото това не е Елена  Laughing

# 481
  • в сърцето на един мъж...
Еее, Мадър, не й разказвай сега, ще й развалиш удоволствието от втория сезон Confused

# 482
Еее, Мадър, не й разказвай сега, ще й развалиш удоволствието от втория сезон Confused

Че как,то още в първи последната серия се видя...НАЛИ или се изпоизцепих  Embarassed

# 483
Видя се как Дамянчо се целува с Елена бе. По-нататък става ясно какво що.

# 484
Бъркаш  Laughing виж

То и по дрешката си личи  Mr. Green

# 485
Бе не ми се спори, ма не е хубаво да разказвате предварително на някой, който сега гледа тепърва.  Peace

# 486
И на мен не ми се спори  Peace ,тя е писала че е гледала първи сезон,не съм издала нещо от втори, аз така или иначе от тези почивки не си го спомням  Simple Smile

# 487
Хаха, аз отдавна разбрах вече какви са тези "клони"  Mr. Green И съм за двата, просто не мога да определя, ноооо!!!  Blush Mr. Green ...около 14-15 серия когато Деймън започва да се изявява като загрижен, нещо ми просветна  Simple Smile А пък на последната серия на 1 сезон когато той я целуна, някакси ми стана едно блааааааго, а пък като гледах него, и нежността й към нея направо ми прималя  Mr. Green беше страшна целувка. Така че, не знам  Mr. Green И от началото на 2 сезон ми е още по на сърце.

Аз пък как го разказах Grinning Blush Но Стефан си има неговата чиста любов към Елена, харесва ми колко е спокоен и сдържан като цяло, колко е предан на Елена. И на мен лично тялото на Стефан повече ми харесва, по-добре оформено е от на Деймън, Деймън е леко по-хърбавичък  Mr. Green Mr. Green но пък за мен лицето винаги е било по-важното, така че пак съм в капана  Grinning

Като цяло са подбрали перфектния актьорски състав  според мен, няма някой , който да искам да заменя. (Но да призная, все ми е едно какво става с Мат, Каролайн, Джена)  Mr. Green

А имам и един въпрос...според вас какъв цвят е косата на Елена... в смисъл не просто тъмно кестеняв, чудя се  Thinking

Ето и едно видео от мен в три части, и тримата многоооооо ми харесват тук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=mHFeIy8aJnQ
http://www.youtube.com/watch?v=ws2DjGevQo8
http://www.youtube.com/watch?v=cV4KrdAKqmk

Enjoy  Hug

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 01:29 от `Lost_Angel

# 488
  • София
Атлетища!  smile3532 Някои са направо стоножки, да ви кажа.  hahaha

Приятно ми е, аз Мокка и съм стоножка от няколко месеца Grinning

Това като при анонимните алкохолици... само дето тука са мъже!
И аз в групата!!!

`Lost_Angel, добре дошла и на теб.

# 489
  • КиТ
Ох ще ме уморите hahaha hahaha hahaha hahaha,като гледам и двата клона има по 2маймунки,та не се вижда цялата картина кой е по напълнен да си кажа коя съм аз Mr. Green Joy Joy Joy Joy иначе верно сме по-скоро стоножки по клончетата Crazy Joy Joy Joy

И на мен лично тялото на Стефан повече ми харесва, по-добре оформено е от на Деймън, Деймън е леко по-хърбавичък  Mr. Green Mr. Green

Това да се каже от фен на Дейман,бре има напредък значи Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

И да кажа,че страницата във фейса всъщност е едно ОГРОМНО прикритие на точене на лиги по Дейман Crossing Arms

# 490
  • София
Плами, радвай се!!! Ще има повече за нас! Ние ще си точим лиги в съседната тема  Blush

Не знам на Пол Уесли някой казвал ли му е, че трябва да се снима повече гол  newsm78
Това трябва да се показва по - често на зрителя!

# 491

Не знам на Пол Уесли някой казвал ли му е, че трябва да се снима повече гол  newsm78

Ако никой не му е казал сега е времето Пламито да се възползва от туитъра  Mr. Green

# 492
  • София
 smile3532
Ммммм да! Само да не прекалява със сладките приказки!

# 493

И да кажа,че страницата във фейса всъщност е едно ОГРОМНО прикритие на точене на лиги по Дейман Crossing Arms [/b][/i]

Изобщо не е вярно! Точно това ти обяснявам, че там не сме пристрастни щото сме админи, иначе на мойта стена съм си пристрастна  Joy

Айде още малко пристрастия, от еп. 18 този път:

Останалите снимки: Промо снимки от еп. 18 „The Last Dance“

Официално описание на еп. 18 „The Last Dance“

Интервю с Кандис Акола: Ще успее ли Каролайн да прости?

Спойлер за Джулс

# 494
  • София
Сега всъщност кой епизод трябва да излиза?

Общи условия

Активация на акаунт