True Blood - станахме на 2 годинки - 39 тема

• 17 633
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Ами хайде на лето ви очакваме, ще опънем софрата!  lalalala

# 646
  • София
Добро утро!

Нищо не сънувах щото пак цяла нощ не спах  Crossing Arms , а попълвах документи по една програма със заложени твърде много изненади   Tired
Не знам къде ми е главата в момента, а имам 10000 задачи!

Кате, сънят ти ме срази. Най - ми хареса това, че си била пощадена падащите екскременти.  Joy

# 647
здравейте момичета, аз имам всички  книги на английски език....извинявам се за нахалството но някой може ли да ги преведе или да даде линк за вече преведени такива....благодаря...   или пони книга 4 за кято чакаме новият сезон да започне...

# 648
Стивън Мойър спечелил pole position на ралито  Sunglasses

mimi2005 - 4та книга май е излязла на български, виж на 1ва страница има линк  Peace

# 649
Простете за двата поста  Wink
Да изразя възмущение  Crossing Arms

от тук: http://celebrity-gossip.net/coachella-valley-music-and-arts-fest … chella-couple-497

# 650
  • София
Хм, някои жени са късметлийки Rolling Eyes

# 651
Мда, късметлийки. Тази Босуърт при всеки следващ път, когато я видя, все по-зле изглежда ooooh!

# 652
Мда, късметлийки. Тази Босуърт при всеки следващ път, когато я видя, все по-зле изглежда ooooh!

ooooh! Виждаш ли сега защо е "Парцала".

# 653
Ъф корс, Пуци!
Стивън обаче с тоз каскет... хич не му отиваше на спортния екип Mr. Green
Ама браво, че е спечелил паричките за децата.

# 654
  • КиТ
О браво на Стивчо  smile3501 smile3501 smile3501,ред е на Зиса да черпи Whistling Whistling Whistling Whistling

Тая парцал,няма ли да се маха бе Twisted Evil,нали бяха давани нови за раздяла Praynig Praynig Praynig

# 655
Добро утро, гугутки!  Hug

Заповядайте - имам имен ден  Hug

За Сончето и другите любителки (и за Пуцето, ама след известно време  Wink)

Засега само   Hug

# 656
ceciliya честит имен ден!  newsm51

Яазък за тоз убавец, тъкмо се чудех на кой викате "парцала"  Grinning

# 657
Цветенце, честит имен ден! Красивото име, което носиш да ти дава винаги опиянението и красотата, която приятелите ти виждат и усещат в теб!  Hug

Честит имен ден на всички именници!

# 658
  • София
ceciliya , Честит имен ден.

# 659
  • Срещу планината:)
Честит Имен Ден Цеци,Ками, на малкият Цецко на Трайки
И Всички които под някаква форма са закачени за този ден Hug
Да са Ви живи и здрави имената.

Тази нощ имах много продължителен сън с част от Гугутките Crazy
Зиса,която не зайно защо я пратих да живее в Русе WinkИли си има обяснение да са на една ръка разстояние с Катето Laughingбеше тръгнала на екскурзия из страната:travel:.Така пътуваше,че и аз бях паралелно с нея,ама тя не ме виждаше Rolling Eyes посетихме много места(лошото е че детайлите ми се губят Tired),но единственото място което запомних е,че разглеждахме'Черешовото топче"Интересното на това топче,беше че беше автоматик hahaha с някакви оптици,абе чудо ви казвам.Както си патешествам се пренасям при Трайки и Пуци за да чакаме Зиса да ни дойде на гости.Шефа се занимаваше с някакви мистични ритуали Thinking(понякога ме е яд,че няма начин да записвам сънищата.Защото в съня беше толкова интересно всички #2gunfire) и чакаше някакъв поп,пък ние и бяхме асистенти ThinkingАма кво трябваше да правим  ooooh!
Както се случва в сънищата Зиса вече беше при нас и всички бяхме в някакво джакузи и пиехме коктейли,а Зиса ръсеше бисери Hug

Общи условия

Активация на акаунт