True Blood - станахме на 2 годинки - 39 тема

• 17 679
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ауууу, човек да не отиде до библиотеката! Може ли такива гиф-ове да пускате тука...  #Crazy

# 76
Що бе Ване не ти ли харесва  Twisted Evil

# 77
  • София
Май не е точно това проблема... ма как внимателно се насапуниса...  smile3544

# 78
  • КиТ
Ма как ми записахте на "би" всички  hahaha Мноу мЪ радвате  Mr. Green Заразна съм си и туй то  Blush

Като ти си виновна,знаеш ли мен как зверски зарази,навсякъде го ползвам,дори почнах да говоря така Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha би,би,би hahaha hahaha hahaha
И дори на някой им става странно и викам това е израз не ти трябва да знаеш Joy Joy Joy Joy

Мадър да Алекс и още други субекти Whistling Whistling Whistling,Пол ги преваря тъй лекинко Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ма не трябваше да пускаш тоз гиф,че ще става напечено Whistling Whistling Whistling Whistling

# 79
Да става препечено,докато ги има ще ги пускам  Grinning Цък Twisted Evil

Малее Стивън тука на себе си не мяза Щрак заслабнал сякаш ми се струва,Ана май не го храни.Да го даде насам zisska да го по оправи  Grinning пък после може да помисли дали да и го връща.

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 01:54 от Mother 0f All

# 80
мацки излезе ли новата книга,че никъде не я намирам

# 81
мацки излезе ли новата книга,че никъде не я намирам

Ми премиерата май трябваше да е била в петък, ама във вестника (Сега) гледам, че е в колонката 'от понеделник по сергиите'.

Зиса хич няма да му мисли за връщане, що за предположение  Mr. Green

# 82
Зисе, вземи го Стивито го охрани малко, верно много заслабнал изглежда Hug Няма да те дразня повече, душко  Hug

Ауу, Ерик на онова гифче голямо сапунисване направи  Joy Joy Joy

# 83
днес си я купих книгата,като свърша Кинг я почвам.
Напоследък така ме е завъртяла въртележката,че нямам време да пиша...

# 84
Какъв Кинг четеш, Ками? Как е, уседнахте ли вече?  Grinning

# 85
Чета Безсъние...ама не ме кефи особено,а я преполових...запасила съм се с 2 други негови книги.Може да я зарежа временно заради кръвта.А за Пловдив сме ок...вече месец сме тук.Сина ми най-бързо свикна,на мен ми трябва още малко време ама ще се оправим Mr. Greenред

Плами-какво стана с теб?Иво записа ли те нещо?

# 86
  • КиТ
Плами-какво стана с теб?Иво записа ли те нещо?

Ми объркаха се работите,няма да стане нищо Cry Cry Cry Cry,утре ще ми върнат парите!!!
не ми е писано Tired

# 87
  • гр.София-Красна поляна
Чшшшш,алооооУ,от сме на втора страница бе? Naughty
Я бърже тука на отчет!!! Crossing Arms

# 88
Рапортувам, занимавах се с други вампири.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт