С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 948
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Nimowe, страхотни резултати си постигнала  Shocked  Shocked. За колко време успя така прекрасно да се промениш? Извинявайте не следя редевно темата, но режима ме интересува. Кажи, моля те, коя схема спазва в първа фаза и коя във втора. Прекрасна си наистина - нов човек  Peace Peace Peace Simple Smile

# 557
Тумбе, страшна си Hug  bouquet  bouquet

Nimowe, тая метаморфоза за един месец ли я направи, че като гледах снимките август- септември. Браво на теб

# 558
Направих си една супа - ВИТАМИН Laughing И понеже днес ми е последния ден от ПЗ, ще си я хапвам целия ден нея Grinning При мен има напредък - стартирах на 17.02 с 89кг, сега съм 82кг.  newsm44 При мен интересното е, че правя за втори път диетата и определено този път свалям килограми по-бързо #Crazy Но се радвам, де Crazy
Лек ден и не обръщайте внимание на дразнители newsm51
Всеки тук си има глава на раменете, която му служи не само за равновесие и красота, така че да си преценява кое е най-правилното за него Wink

# 559
Nimowe, добре дошла в групата на щастливо разведените:) ЧЕСТИТО:) а за резултатите ти, нямам думи:) страхотно изглеждаш:)

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 18:07 от Tatti

# 560
Направих си една супа - ВИТАМИН Laughing И понеже днес ми е последния ден от ПЗ, ще си я хапвам целия ден нея Grinning При мен има напредък - стартирах на 17.02 с 89кг, сега съм 82кг.  newsm44 При мен интересното е, че правя за втори път диетата и определено този път свалям килограми по-бързо #Crazy Но се радвам, де Crazy
Честито, страхотен резултат.
Това, че диетата действа и втори път много ме обнадеждава

# 561

Тумба_Лумба, благодаря ти,че си тук сред нас,че се грижиш да ни е вкусно,че даваш адекватни съвети и че след като си мнооооого на ясно с режима разясняваш и на нас които сме в началото все още
благодаря и на всички "стари кучета" които го правят, без вас какво щяхме да правим незнам

Аз вместо 50лв. за Вега тест предпочитам да си закупя 10 пиленца та да имам запаси

И нека ние с изгладените мозъци отстъпим на другите, не си струва просто...

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 18:08 от Tatti

# 562
Добре, гледам си сега моя вега тест, специално го изрових за случая - в "неутрални" имам фафли и млечен шоколад. То това хубаво, ама аз като изям една фафла и след час искам още една и след още един час - още една и т.н.  - това тестът не го отчита, а си е мой (може би не само мой, де) проблем и си му търся решение. Иначе на теб-поздравления, че си намерила твоето решение; за другото съм съгласна с Тумба-лумба.  Peace

# 563
Мерси за комплиментите на всички девойки.
В отговор към bgfifi  Последния месец смъкнах 6кг дето си ги бях качила. Иначе ми отне около 6 месеца за 30+кг. Първа 7 дена карах, щото не бях открила форума  Blush Наистина след 5тия ден нищо не бях свалила повече. После карах 5/5. Който иска повече инфо, скайпа ми е в подписа...
Другата седмица ще кача и още снимки от преди, да се уплашите съвсем   bouquet

# 564
Здравейте, мацки !

Оф, то да не смея да се похваля, ама кантарът се излъга сигурно и тая сутрин взе, че мръдна  #Crazy !  Hug Еми - 600 грама !  bowuu И то защото вчера цял ден бях на рибка ! Май съм прекалявала с месцето   Blush. Ще включвам повече рибката тогава и така.

Дами, а да ви питам за луната и диетата. Та значи когато си във втора дюканска фаза, може ли да се мине ден-два само на вода или става объркване голямо с организма от толкова много режими ?!  Whistling

Слънчев и режимен ден на всички !

# 565
Здравейте,момичета!
Преди да се включа изчетох цялата тема до тук-без очи останах,но мисля че си заслужава.
За първи път съм в Дюканските редици.В началото на януари опитах Безвъглехидратната,но се провалих на 6 ден,затова реших първо да започна диетата и после да пиша.Днес ми е трети ден-добре се чувствам и се надявам да издържа до край.
За двата дни на чисти протеини имам минус около 1.5кг,кантара ми не е електронен и затова незнам със сигурност.
Иначе за мен-31години,168см.
55-те кг ,който ще гоня са ми определени от калкулатора и по мое мнение са оптимални за мен.

# 566
“Всичко хубаво на този свят или е забранено, или е неморално, или от него се пълнее.”
(Андре Мороа)

Установих, че след 25 минути танцуване на Селско шопско хоро, човек може да свали от 500 до 1000гр. Grinning Така че - танцувайте и спортувайте, мили дами, заедно с правилното хранене Grinning newsm51
Днес май много пописах, айде да се спирам. До скоро  running
Ето го и Хорцето Simple Smile

# 567
  • София
Хелоу дами, дюканки, фиданки, дюкеси, мутреси, калинки, малинки, вега-тестинки и всякакви други домакини, гости и случайно преминаващи от тук  wavey

Последните 4-5 страници ще се направя, че не съм ги видяла, щото е петък-готин ден, ден на майстора, ден за разтуха, Св. Петък, ден за протеини и въобщеееее...ден-петъчен  Crazy

Спазвам си новата схема от миналия понеделник, ограничила съм млечните, като гледам да са до 0.5 кг и да е предимно извара и днес видях 57.8, пупу...
Айде със здраве...

# 568
Хелоу дами, дюканки, фиданки, дюкеси, мутреси, калинки, малинки, вега-тестинки и всякакви други домакини, гости и случайно преминаващи от тук  wavey

Ех desitka* , развесели ме,такива протеини -"майстори" и аз ги тача- улегнали и знаещи какво искат от живота

Момичета стига вече, стегнете се и не обръщайте внимание на случайно преминаващите, днес са тук, утре не
да си говорим по нашата си темичка и да не се отклоняваме от пътя
 newsm51

# 569
  • София
Ееей, мацки, нови и стари, наминавам да ви нагледам, тъй да кажа, че мърдам. hahaha
При мен нищо ново, кротичко си режимствам. Още не съм се метнала в трета, ама някак хич не ми се иска, така добре  и удобно си се чувствам във втора. Знам, знам, много се мотам, но нещо не ме влече друга храна.
За справка, понеже ми изчезна линийката, от началните 83 сега съм 57, скоро ще стане година с режима. Все още смъквам по около килце за месец, вече мнооого бавно, ама иначе надолу.
Много Hug за всички и режимно.

Общи условия

Активация на акаунт