Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 786
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
След направената забележка от Tatti, дано всички разберем
за какво става въпрос.

# 391
След направената забележка от Tatti, дано всички разберем
за какво става въпрос.
Peace

# 392
askita, извинявай, но не разбрах за какви идентификации с героите говориш.

Коментираме филма. Коментираме героите.

Аз не харесвам Бихтер. Антипатична ми е и като визия. Писала съм го и по- напред. Устните й вечно стиснати, недоволна постоянно. Походката й също не ми харесва- като върви много си мята ръцете. Не виждам никаква грация, а преди да тръгне Нихал за бала й отправи злобна забележка точно в тази посока. Морала й ясно съм го коментирала в по- горни постове. Отделно не виждам никакво достойнство като жена.

# 393
  • ... да усещаш мириса на море ...
charovnica, askita  smile3501

За разнообразие снимка на яхтата Алдебаран, където имаше такова напрежение и ще горят още страсти:
 Ако искате да се повозите на любовното гнездо на БиБ (поне 1 от тях) наема в сезон е 17500 евро за седмица и 12250, извън сезон. Ако Алдебаран е заета, можете да наемете Алтаир, която е от същия клас…  Laughing
Хайде и едно коктейлче и готови за довечера...  Wink Приятно гледане!

# 394
  • Пловдив
Метлата е влязла в действие. Изтрити са 3 страници от темата.
Да бъдем внимателни!

# 395
Ей,момичета,не ви ли омръзна да се карате заради мен Heart Eyes.

# 396
вси4ко му харесвам само не харесвам косматите му мишници и гарди... Money Peace Hug Twisted Evil Wink

# 397
  • Пловдив

gospojata една снимка за теб.
maginadi аз пък не харесвам обръснатите прекалено мъже.
Ама жени сме - всяка харесва различни типажи.
http://www.gecce.com/haberler/magazin/tatlitug-vucuduma-cok-buyu … yorum-164887.html
Арабите пак са луднали по нашето момче.

# 398
gospojata Страхотен избор!Тъкмо на място го пусна  Hug Дано повече хора да го оценят! Praynig

# 399
# 400
Добър вечер, какво ще стане днес в двата епизода по BTV?

# 401
askita, извинявай, но не разбрах за какви идентификации с героите говориш.

Коментираме филма. Коментираме героите.

Аз не харесвам Бихтер. Антипатична ми е и като визия. Писала съм го и по- напред. Устните й вечно стиснати, недоволна постоянно. Походката й също не ми харесва- като върви много си мята ръцете. Не виждам никаква грация, а преди да тръгне Нихал за бала й отправи злобна забележка точно в тази посока. Морала й ясно съм го коментирала в по- горни постове. Отделно не виждам никакво достойнство като жена.

Нещо не разбирам: трябва ли да се чувствам виновна като подкрепям горното мнение? Embarassed
И защо? newsm78
Нали сме тук "УЖ" да пишем свободно и да се изразяваме свободно-воля,мнение,вкус и т.н.
Ако сме в някакво училище - извинете, Stop явно съм сбъркала темата.
Аз не съм тук нито да поучавам някой,нито искам да ме поучават.
Просто с някои мислим и чувстваме нещата еднакво,с други - не!
Това престъпление ли е и с какво, и от кога различието нарушава добрия тон.
За мен това е филм с персонажи и нищо повече.Нито се идентифицирам с тях,нито търся сходство с някакви ситуации.

Оценявам трудът на MAGOSNIWA  Peace- да отдели време и труд ,за да ни даде възможност да се изразяваме - кой,както може и когато може!

# 402
...Коментираме филма. Коментираме героите...

Няколко пъти писах същото! Тук мила моя не става, не възприемат!  Peace Затова толкова свестни хора напуснаха темата, но както и да е. Нека да си останат две, три или четири, да си пускат еднакви мнения, да са съгласни със всичко, което казват, да си внасят "колорит", да им е добър тона. Защо сме им ние? Не четем мненията, не вникваме в тях, да не говорим, че изобщо не разсъждаваме...  Peace

Насила никого не държим.

# 403
Поздравявам хората от първите 5-6 теми там с удоволствие ви четях.В това изнервено ежедневие в ,което живеем,не нужно и тук да се карате и засягате.Всеки си има мнение,но трябва да уважава и другите.

# 404
Сега ли пламва нещо между Нихали и Бех. питам защото незная как започва тяхната връзка  Peace

П.С. С много хубава песен започна филма  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт