Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 774
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Аз поздравявам хората които пишат от първата тема ,та до сега.И приятно гледане на сериала.

# 406
  • Пловдив
Хубаво ли е. Кекс.

# 407
 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511
Майкоооооооооооооооооооооооо,тия от бтв-ито са  #2gunfire за разтрел..........  #Cussing out #Cussing out  Не можем ли да ги осъдим за ....... лошото си отношение към зрителите?!  #2gunfire
Не стига,че накъсват серийте на 10000000 серийки,ами и с тъпи реклами ни прецакват най-хубавите моментииии   smile3515

Ако се направят някви оплаквания,дали няма да ни обърнат внимание?!  newsm78

# 408
  • Варна
Ако се направят някви оплаквания,дали няма да ни обърнат внимание?!  newsm78
Блажени са вярващите  Joy

# 409
След кекс това определено не ми се прави  Whistling

Мацки, кой ги видя  Thinking

# 410
Бешир.

# 411
Ей, наглост и безочие от Бихтер и Бехлюл...  ooooh! ooooh! ooooh!
То бива срам и пошлост, ама чак пък толкова...  ooooh! Е, каквото и да казвате, това не мога до го приема...

# 412
Бихтер е като насрана / с извинение/ Whistling

# 413
Ей, наглост и безочие от Бихтер и Бехлюл...  ooooh! ooooh! ooooh!
То бива срам и пошлост, ама чак пък толкова...  ooooh! Е, каквото и да казвате, това не мога до го приема...
Аз също. Peace
Бехлюл избяга като подплашен заек и то през задната врата.  Tired

# 414
Кекса да не е в хотел като бели хора, а в работилницата, като че ли са френски прислуги, които се крият Thinking

# 415
Може ли да ми дадете линк към епизода който дават в момента.
Трябва ми един момент точно когато бехлюл е на яхтата и му звъни нихал.

# 416
А сега, "котаците" има да се чудят кой ги е видял...  Laughing Laughing

# 417
Без оглед на ситуации,събития,постъпки,чувства,без нюанс,без палитра.....

Това, ако ви е до главите в какъв ли цвят ще са ви палитрите. Дали ще сте толкова разбиращи и към половинките си.

Може и да ми е било до главата!На всеки може да му дойде до главата!И точно тогава човек трябва да си зададе въпроса "Защо?".
И "Дали ако?"
Защото никога и никой не може да предвиди как да постъпи в дадена ситуация!И всички пресилени суперлативи изхвърчат от главата ти в момента,в който ти се случи!И тогава знаеш,че живота е един и,ако ти не си го направиш такъв,че да ти хареса,то другия ще те изпревари,защото просто така се е случило!
И колкото и да си повтаряш,че не трябва и не бива,то става и ти си наранен не по-малко от другия,защото страда не само наранения,а и този,който наранява!И ако намериш сили да продължиш,тогава ставаш стойностен и се чувстваш завършен!!!Това е животът!!!

smile3501 smile3501 smile3501

# 418
Е-е-е Бихтер е по-лоша и от майка си.
Ето и сега - хи-хи,ха-ха-ха пред Аднан,а той горкичкия пак загрижен за тях.

# 419
Жал ми е и за Бешир... той добре знае, че с Нихал няма бъдеще, но го боли още повече, когато вижда как тя "трепне" за Бехлюл, а на него не му пука... И сега като видя котараците, му е още по-трудно да се сдържа пред тях... как да каже на когото и да било, като социалният му статус не позволява...  Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт